Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Bilo ne ponovilo se. U pravu si 

Heh, pa to "bilo ne ponovilo se" može da se izvuče kao lajtmotiv za svaku godinu u proteklih 25 godina.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Za mene potpuno očekivano, nažalost.
Mnogi ne shvataju te glupe rijaliti programe kao zabavu, kome je to zabavno već, već usvajaju ponašanje tamo kao obrazac ponašanja. Generacije su odrastale u ne normalnim društvenim okolnostima, ove gluposti samo još začine.
Mogli su da promene kanal-neko bi rekao-pa jesu ,mogli su ali nisu.
Mnogi ne shvataju te glupe rijaliti programe kao zabavu, kome je to zabavno već, već usvajaju ponašanje tamo kao obrazac ponašanja. Generacije su odrastale u ne normalnim društvenim okolnostima, ove gluposti samo još začine.
Mogli su da promene kanal-neko bi rekao-pa jesu ,mogli su ali nisu.
Kakve ovo veze ima sa farmom? Ok lik tamo učestvuje, ali se on već neko vreme pojavljuje u "javnosti", daje neke izjave, loze se klinci iz teretana na njega...
Nema veze sa Farmom koliko da su se ljudi poubijali zbog komentara oko iste...
Zamisli sad da neko nekog rokne oko polupremium diskusije na garazi.
Zamisli sad da neko nekog rokne oko polupremium diskusije na garazi.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Pobijali su se zbog komentara u vezi tog Bakica, nigde ne piše da ima veze sa farmom osim u nazivu da privuku ljude da kliknu, jer lik tamo učestvuje. Cenim da je jedan tvrdio da se bode u bulju, a drugi da je natural ili tako neka glupost
Znaci Stefane ti si Bakicevac ? 

- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Ajd u 3 Bačevića da ima veze sa Farmom i uopšte tim rijaliti pr...u stvari mnogo je 3, u 2 Bačevića 

Pratim Gym Baju na fejsu, pa vidim da se tamo ljudi svidjaju u komentarima u vezi njega, meni to čak i smesnije od slika što postavljajuMilos napisao:Znaci Stefane ti si Bakicevac ?
Lik se bode anabolicima, licno mi je rekao, kao i 99% likova slicne gradje. To je u BB-u najnormalnija stvar.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Milos napisao: Zamisli sad da neko nekog rokne oko polupremium diskusije na garazi.
Ja bi to već mogao da razumem.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Oko cega se oni svadjaju. Ako su se izboli zbog tih sranja. Zao mi je ali i drugi je trebao da crkne jer ovo je na nivou amebe.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925