Dobro veče
Re: Dobro veče
Snašao sam se.
Izdao druk lager.
Izdao druk lager.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Tacno iznad mene poceo da se propinje Mig, vrh i prizor i zvuk 
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
E pa ako ce partizani koji posle godinu dana dodju na forum, u tri posta neargumentovano etiketiraju ljude kao fasiste i prodju nekaznjeno, da zakljucavaju teme, ja deo takvog foruma ne zelim da budem.
Hvala lepo i dovidjenja
Hvala lepo i dovidjenja

Očigledno je da niste u stanju da smirite strasti ni nakon nekoliko molbi, što javnih, što preko PP. Ne ostavljate nam previše izbora.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Uzdravlje. Molim takodje i opomenu za sebe jer usled nepromišljenosti učestvujem u prepucavanju sa političkom pozadinom jer želim da se napisano na ovom forumu uskladi sa zakonima ove zemlje i pravilima koja važe šire od ove zemlje.Floyd napisao:E pa ako ce partizani koji posle godinu dana dodju na forum, u tri posta neargumentovano etiketiraju ljude kao fasiste i prodju nekaznjeno, da zakljucavaju teme, ja deo takvog foruma ne zelim da budem.
Hvala lepo i dovidjenja
Poslednja izmena od jaksa u 12 Sep 2015, 22:18, izmenjeno 1 put ukupno.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Kad sam u zaključanoj temi (ili nekoj drugoj nzm) napisao da ima previše politike, i da nije dobro za forum-sledila je naravno Rakhilova salva da sam naprednjak, da hoću da uređujem-niti sam prvo, nit hoću drugo, jer imam dovoljno stvari u životu koje uređujem.
Da ide u lošem pravcu ide.
Flojde iskuliraj ,ako ništa bar neko vreme, pa bilo bi dosadno da smo svi isti.
Da ide u lošem pravcu ide.
Flojde iskuliraj ,ako ništa bar neko vreme, pa bilo bi dosadno da smo svi isti.
Ne morate i ovde prelivati postove za zakljucanu temu 
Sta je bilo bilo je.
Nije niko nikog tukao po glavi, niti bilo sta slicno.

Sta je bilo bilo je.
Nije niko nikog tukao po glavi, niti bilo sta slicno.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Kad sam ja to tebi rekao jda si naprednjak?
Nesto si me uzeo na zub, nije mi bas najjasnije u cemu je problem, ali slobodno iznesi
Nesto si me uzeo na zub, nije mi bas najjasnije u cemu je problem, ali slobodno iznesi
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Nisam te uzeo na zub, ali pamtim ko slon
Verovatno si zaboravio, probaću da nađem ta dva posta.

+1Floyd napisao:E pa ako ce partizani koji posle godinu dana dodju na forum, u tri posta neargumentovano etiketiraju ljude kao fasiste i prodju nekaznjeno, da zakljucavaju teme, ja deo takvog foruma ne zelim da budem.
Hvala lepo i dovidjenja
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Uzdravlje i tebi 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Nisam zaboravio, dobro se secam da sam ti rekao to za uredjivanje. "Naravno Rakhil" deo je uzimanje na zub, I smeta.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Jbg, treba namestiti da forum zasvetli kada krene neka opaka rasprava. Ja ne pratim bas svaku temu, pa tek sad videh prepucavanje u temi "novinski članci". Kao kad stignes na fajront dobre zurke...
Pogotovo sto obozavam Fajgelja koji je zapoceo celu polemiku, te bih rado prozborio koju o njemu i njegovom pisaniju...

Pogotovo sto obozavam Fajgelja koji je zapoceo celu polemiku, te bih rado prozborio koju o njemu i njegovom pisaniju...

Eto vidiš, sad znamo o tebi nešto što je bolje da ne znam... Zato počinjem da se prebacujem u read only mode...
Poslednja izmena od jaksa u 12 Sep 2015, 23:08, izmenjeno 1 put ukupno.