Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Koliko troši?
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Koliko troši?
Jel Honda dizel. 
jeeeste, sdi 
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
1.7sdi
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Danas sipao posle 510km čiste gradske vožnje. Po čepu kaže 8.7l/100km, kompjuter pokazuje 8.6.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ne vozim ko TSI ali je nisam još stiskao. Lagano da se naučimo jedno na drugo
možda sam 500km prešao, ni toliko.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Vladapetr napisao:Danas sipao posle 510km čiste gradske vožnje. Po čepu kaže 8.7l/100km, kompjuter pokazuje 8.6.
Meni ovo deluje puno...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Mnogo je samo kad tuku 
Dok sam vozio sa bubcem na gumi pa sam morao laganezi, bez cimanja i naglih promena pravca, potrošnja je bila oko 6l/100km.
Dok sam vozio sa bubcem na gumi pa sam morao laganezi, bez cimanja i naglih promena pravca, potrošnja je bila oko 6l/100km.
There are 10 kinds of people in the world:
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Na more al preko Bugarske
Pun auto, bez kofera, standardna vožnja, klima. Ne mogu da iskopam prošlogodišnji raport, tad smo išli preko MK s koferom...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Viano 2.2, Bg - Budimpesta - Bg, 130 na tempomatu ceo put i nekih 50ak km po gradu, 8.7 prosek.
ja sam brate gledao pre neki dan taj viano, deluje mi kao do jaja varijanta za vecu porodicu, jebo ove suv-e, mpv-e, p.m.
kaze covek trosi mu taj motor kao tvoj oko osmice...
Avensis 2.0 D4D posle 640 km gradske vožnje 8.1, pre toga 8.3 na 600 km. Leto toplo, klima non stop. Mereno čep metodom, board malo laže.DukeNS napisao:Vladapetr napisao:Danas sipao posle 510km čiste gradske vožnje. Po čepu kaže 8.7l/100km, kompjuter pokazuje 8.6.
Meni ovo deluje puno...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Neki nemac je skoro dovezao novu V klasu, ima mnogo sitne decice.
Pitam ga sta je vozio pre nje, jer vidim da je nova - Odgovor: Q7. Ipak, ovo mu je mnogo bolje i preporodio se.
Inace, po gradu, bez dece, vozi nekog Porsea. Sirotinja.
Pitam ga sta je vozio pre nje, jer vidim da je nova - Odgovor: Q7. Ipak, ovo mu je mnogo bolje i preporodio se.
Inace, po gradu, bez dece, vozi nekog Porsea. Sirotinja.
Auto kao auto je sjajan. Ako shvatis da je to zapravo kombi, i ne ocekujes da bude Focus RS. Pa ni S max.dragan napisao:ja sam brate gledao pre neki dan taj viano, deluje mi kao do jaja varijanta za vecu porodicu, jebo ove suv-e, mpv-e, p.m.![]()
Enterijer odlican, imaju brdo opreme obicno, zadnje vazdusno vesanje koje pravi neverovatnu razliku i sl. Lepo se vozi, stabilan je (za kombi), zajeban za voznju po snegu kad je prazan itd...
Sto se potrosnje tice, trosi kao tenk.
U ovom slucaju je bio relativno prazan, bez klime, bez prave gradske voznje itd.
Realno trosi oko 9, lagano ce da ode na 10.
U gradu trosi koliko hoces, 12-13 mu je neki prosek...
Ja ga generalno obozavam.
V klasa je drugi univerzum i za Viano, a kamoli neke obicnije prevoze.
edit: e, da, i skupi su kao otrov.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Lefkada-Skoplje-Bataja, 1060km, isti uslovi kao ^, potrosnja 6.4Lsteva_anya napisao:Civic 1.8
Batajnica-Lefkada, 1030km, 2 osobe, pun gepek stvari, klima non-stop, 3 kratke pauze, pola sata granice, prosecna brzina 79km/h, prosecna potrosnja 6.5L.
Na ukupno 2458km prosecna potrosnja po bordu 6.6L, po cep metodi 7.4 L
Merio samo na kraju posto sam sipao 2x u Mak i 2x na Lefkadi.
Nisam merio cep metodom u odlasku.
360km na Lefkadi, ostalo dominantno auto-put 120-130km/h, magistrala po ogranicenju +10km/h, i dva puta po 10ak km u odlasku i dolasku po 160-170km/h.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Juče me Puntić opet ekstra prijatno iznenadio potrošnjom.
Naime, bio sam par dana u Mađarskoj i u povratu stanem u Virovitici (HR) na benzinskoj da natočim gasa. U tom trenutku prešao sam ukupno 424 km, crvena dioda upaljena odavno i računao sam da verovatno vozim na gasnim isparenjima, međutim stalo je 25.5 litara gasa (potrošnja 6.0 l !!!), što znači da sam u rezervoaru imao još oko 6 litara gasa (u rezervoar staje max 31.5 l) i mogao sam sa tim preostalim gorivom preći još 70-80 km, dakle sigurno preko 500 km sa jednim rezervoarom!!! Inače, bila je to idealna - skoro čista vožnja po perfektnoj magistrali, ograničenja 90 km/h van naselja, 70 kroz naselja, 50 u centrima naselja. U svakom selu/naselju kroz Hrvatsku imaju radare povezane sa semaforima i ako malo ubrzate - pali vam se crveno nekih 200-300 m ispred i usporava vas. I to imaju u ama baš svakom mestu. Pandure sa radarom sam video samo na jednom mestu, a i upozorili su me na vreme vozači blicanjem. Dakle lagana vožnja pa je zato je i potrošnja bila rekordno niska, iako je i klima bila uključena celo vreme. Inače, gas je u Hrvatskoj (INA pumpe) 3.87 kuna, ili preračunato malo manje od 62 dinara.