Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Re: Zanimljivi oglasi

Post od dag81 »

Po meni bolje uzeti novu 1.2 tsi i dodati 2500e. Osim felni mislim da su tu negde sa opremom.
Ne znam, ali ne bih uzimao pd motor kada se u tom godistu nudi 1.6 cr ili 2.0cr za slicne pare.

A i jaka je cena za 5god sad ce 6 kalendarski star auto i jos Skodu.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Sigurno nije bio dizel, možda 1.2 benzinac.

Elegance sa popustom je 20.500 bio Aprila 2009, A5FL, ista cena za A7 Aprila 2013. Ista je cena i sad, sem ako nije poskupeo u međuvremenu.

16.500 nas je koštao Ambiente sa milion popusta, karavan TDI od 150KS.

Što se ove sa oglasa tiče 9900 je preterana cena za taj auto, ali ta kola se stvarno prodaju po tim cenama. Ja prošlu A5FL nisam hteo da preuzmem za 9500€, sa 38000km na satu. Realna cena za taj auto je 8 plafon.

Što se samog auta tiče, neuglađen je blaga reč. Sirovina, ali kvalitetan. Meni se lično ne sviđa 'ič, za razliku od A7. Ako se pak odlučiš, verujem da će odlično da te služi. Ove naše A5FL rage po firmi se drže sjajno. Neke gaze preko 200.000km, svašta nešto se tu popravlja, rešava, ali ne staju i veoma su ostale očuvane estetstki. Ja sam frapiran kako kola sa oglasa mogu onako da izgledaju, a ove naše škode sa preko 200k, na kojima se ne zna ko se sve nije naređao od vozača, izgledaju ovako.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Zadnje godine na sajmu (dok se jos prodavala tada aktuelna) Elegance 1.9 TDI je bio 16,5k eura... Komsija ispod mene je tad pazario crnu, elegance
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:

Post od nidza »

Jedino ako je A7 tad već bio izašao i to je nešto posebno bilo, sigurno ne normalna cena. Nemaju nekih razloga da mnogo spuštaju cene, jer sve što uvezu se i proda. Ženina firma je za nju i pikirala A5FL, ali ih jednostavno nije bilo više moguće poručiti, pa smo čekali prvu A7 da stigne u Srbiju. Iskreno, baš mi je drago što ih nije bilo. :D
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Cena je padala svake godine, kao i za mnoge automobile. Octavia je kvalitetan i pouzdan auto, kao polovan je precenjen.

Slazem se sa stavom da Skodu u Srbiji treba kupovati novu, makar u losijoj motorizaciji i opremi, ili cekaj neku povoljniju ponudu za polovan auto.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Ako ti je zena kovrdzava (blago), mozda sam nju video kod SC (pre jedno mesec dana), posto mi skoda delovala poznato.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:

Post od nidza »

Nije, i u 8-mom je mesecu, tako da ju je teško pomešati sa ženama koje nisu u 8. mesecu. :D
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

:kezo:
A jbga, ne vidi se dok vozis :D
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
jocas
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:09
Garaža: Mazda CX-5 2.0 AWD 2022.

Post od jocas »

Day Walker napisao:Zadnje godine na sajmu (dok se jos prodavala tada aktuelna) Elegance 1.9 TDI je bio 16,5k eura... Komsija ispod mene je tad pazario crnu, elegance
Kolega kupio septembra 2011 Elegance iz zadnje serije 1.9 tdi, posle su počeli da prodaju 1.6 tdi. Platio nešto preko 16,5K, ima Bolero kao dodatnu opremu.
Prešao oko 45000, nije bilo problema
U sredu smo išli njom do Sofije, malo troši, on je vozio penzionerski, kroz Bugarsku gde god vidi znak 60 zabode kočnicu, pa napravi kolonu, mislim da su ga svi psovali. U takvoj vožnji potrošnja po bordu 4,2.
Ono što mi se ne sviđa je da je bučna i jako neudobna na prednjim sedištima, sreća da se nisam vozio pozadi :D I on kuka da ne može da nađe dobar položaj sedišta, ima široka ramena pa zbog bočne potpore mora više da obori sedište, a onda se naslanja samo polovinom leđa, ramena su mu stegnuta prema volanu. Posle svake vožnje on masira vrat i pije brufen, ali se kune u škodu :D
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:

Post od nidza »

Pa dobro, on nije normalnih gabarita očigledno i ima posebnu vrstu problema. Sasvim dobra sedišta ima A5FL, pogotovo u Elegance. Materijal je malo neprijatan, skuva se guzica, ali kvalitet je na nivou.

Nisam znao da su na momente toliko spuštali cenu Elegance. Verovatno je bilo u smeni modela, kad su se rešavali starih. To je vrhunska kupovina kad se tako naleti. Kod nas je generalno cifra za nove Škode znatno ispod EU proseka. A7 čim se pojavila stavili su popust 2000€. Za te pare nema nigde da se nađe, sem u Češkoj verovatno.
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Meni kuka drugar sa Superbom starim 2008 a ima L&K opreme da su mu sedista neudobna. A na oko sedista iz raja izasla.
Ja sam npr sa sedistima u A3 prezadovoljan, mozda su ova kozna malo tvrdja od platnenih ali su bas udobna za ledja i za dalek put. Kad sam se vratio sa puta od 2300km i seo u Caddy kao da sam seo na klupu bem ti dok se nisam navikao.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

A5 pre FL je u jednom trenutku (mislim da je bila 2010. ili 2011.) bila oko 12-13k (1,9TDI u osnovnom paketu). To je bila poslednja rasprodaja. Znam jer smo trazili cenu, kako bi znali koliko da ponudimo za istu takvu, skoro pa novu - trebao nam je reper (ne, 50 cent nije bio dostupan).
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Hoces da odemo da pogledamo :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

:kezo: :kezo:
Odgovori