BMW 7 (G11) 2016
Re: BMW 7 (G11) 2016
Mnogo to bolje izgleda uzivo nego na slikama.
Tim pre sto BMW ima interesantnu kombinaciju, tabla je digitalna, ali metalni prstenovi na njoj su pravi...
Ova crvena je sport mode, ne znam samo moze li se izbeci prebacivanje na takvu tablu kad se auto prebaci u sport mode.
Inace ovaj analogni sat na tabli mi katastrofalno izgleda.
Tim pre sto BMW ima interesantnu kombinaciju, tabla je digitalna, ali metalni prstenovi na njoj su pravi...
Ova crvena je sport mode, ne znam samo moze li se izbeci prebacivanje na takvu tablu kad se auto prebaci u sport mode.
Inace ovaj analogni sat na tabli mi katastrofalno izgleda.
Ni meni se ne sviđaju ove digitalne table. Ne znam koji im je sad s tim. I krajem 80ih su bile u modi ali nisu baš dobro prihvaćene.
Video sam kako to u petici izgleda i bas taj Sport mod mi je bio najruzniji a trebalo bi da bude obratno.
Sat na digitalnoj tabli je ocajan. Ne znam zasto nisu u sedmicu ubacili neki brendirani fiksni sat, to vec dosta proizvodjaca radi i fantastican je detalj. Bas sam voleo Safhauzen na tabli S klase, i davao mi je poseban smek enterijeru i tabli... trebali su nesto slicno da ubace i saradnji sa npr. Brajtlingom
Ince digitalna tabla itekako moze da bude dobra. Na S klasi mi je skroz OK. Ne svidja mi se njen polozaj i okvir, ali sama multimedija je odlicna.
Sat na digitalnoj tabli je ocajan. Ne znam zasto nisu u sedmicu ubacili neki brendirani fiksni sat, to vec dosta proizvodjaca radi i fantastican je detalj. Bas sam voleo Safhauzen na tabli S klase, i davao mi je poseban smek enterijeru i tabli... trebali su nesto slicno da ubace i saradnji sa npr. Brajtlingom
Ince digitalna tabla itekako moze da bude dobra. Na S klasi mi je skroz OK. Ne svidja mi se njen polozaj i okvir, ali sama multimedija je odlicna.
Multimedija ima svoj ekran. Ne vidim potrebu za dva ekrana.
Kao sto sam napisao, na S klasi (i staroj i novoj), sve je odlicno uklopljeno i lepo izgleda i funcionise.
Druga je stvar sto mi se ne svidja sam dizajn fiksnih delova, ovde sada pisem iskljucivo o multimediji i prikazima na ekrenima.
Meni su digitalne table skroz OK samo ako se ne ide previse u taj neki spice ili game fazon.
Range Rover isto ima digitalnu dablu ali su zadrzali "ozbiljnost".
Druga je stvar sto mi se ne svidja sam dizajn fiksnih delova, ovde sada pisem iskljucivo o multimediji i prikazima na ekrenima.
Meni su digitalne table skroz OK samo ako se ne ide previse u taj neki spice ili game fazon.
Range Rover isto ima digitalnu dablu ali su zadrzali "ozbiljnost".
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

goblin napisao:Meni je OK digitalna tabla ali samo ako ima opciju pozadine koja verno preslikava klasicnu tablu bes ovih space i game varijanti.
SLažem se. Ova je uredna:

S tim da mi se i ova na Korveti sviđa:

@Floyd
Pa zbog podesivosti, staviš nightvision, navigaciju itd. Mada tu je HUD, ali opet kupcima je ostavljeno da biraju.
Odlično stoje tamne boje
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Lepo, samo bih "smanjio doživljaj" s toliko hroma
Ove lajsne sa strane su too much
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Još hroma

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Meni mnogo ružni onoliki "bubrezi" 

- jovan.ilic.89
- Pridružio se: 07 Sep 2014, 01:48
- Garaža: Škoda Fabia 1.6 TDI (2012.) |Bilstein B12 |17" |Revochip

https://www.youtube.com/watch?v=Ozzi_NXXiV8
Ovaj ključ je lep detalj, ali mi na snimku deluje traljavo odrađen. Gledam to iz ugla današnjih modernih telefona.
Interfejs secka, sporo reaguje, neki delovi interfejsa suviše sitni da bi u brzini mogao lepo da pritisneš (oni šatro check boxovi) ... Malo mi to kvari utisak kod tako skupog automobila.
Možda je bolje da naprave normalne aplikacije za Android/iOS, pa da preko njih dobiješ te advanced opcije. Telefoni su mnogo dalje otišli od ovog.
Interfejs secka, sporo reaguje, neki delovi interfejsa suviše sitni da bi u brzini mogao lepo da pritisneš (oni šatro check boxovi) ... Malo mi to kvari utisak kod tako skupog automobila.
Možda je bolje da naprave normalne aplikacije za Android/iOS, pa da preko njih dobiješ te advanced opcije. Telefoni su mnogo dalje otišli od ovog.