Scuderia napisao: Ova je najlepsa
Za ovo se slazem...
Scuderia napisao: Ova je najlepsa
,Vladapetr napisao:O čemu ti sad pričaš, da pitam burazera da spopada po firmi ..
Ta i Nokia 8800 su mi i dalje zelja da nosim. 8800 mozda dodje u obzir jednog dana kao drugi telefon.DukeNS napisao:Scuderia napisao: Ova je najlepsa
Za ovo se slazem...
Suština čitave priče. Ne kapiram poentu nasilnog dodavanja činjenica, potom i branjenja izgovorenih gluposti do krajnjih granica. Meni kod takvog sagovornika odmah pada sumnja na sve što izgovori u bilo kojoj drugoj temi, ma koliko mi do tada delovalo stručno i zapanjujuće informisano.Laki021 napisao:Sve u svemu, dok se ne dokaze drugacije, izmislio si da su im oduzeli licencu... cisto da bi ojacao argumentaciju...
U ono vreme jeste bio lep, ja sam dugo koristio dvojku i bio je to odličan telefon iako ne toliko popularanDarko napisao:Prvi touch koji sam video u zivotu i mislim da mi je do danas to najlepse dizajniran telefon. HTC diamond.
I jeste snobovski i vrišta li su "vidi šta imam" al su bili fantastično dizajnirani za svoje vreme.nidza napisao:Meni ta cela 8800 serija izgleda snobovski. Nije telefon, nego nakit. Moguće da samo ja to ne razumem.![]()
... kao ni nakit uostalom.
Tapatalk
I dalje su fantastično dizajnirani. Rado bih nosio jedan kao sekundarni mobPaja napisao:I jeste snobovski i vrišta li su "vidi šta imam" al su bili fantastično dizajnirani za svoje vreme.nidza napisao:Meni ta cela 8800 serija izgleda snobovski. Nije telefon, nego nakit. Moguće da samo ja to ne razumem.![]()
... kao ni nakit uostalom.
Tapatalk