Dobro veče
Re: Dobro veče
Ali multimedija je iz Volvoa 144, al ona iz baznih nivoa opreme.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ekonomsku sam zavrsio, a na studije nisam isao. Nije mi vuklo/zanimalo.Uroš S. napisao:Hawkeye jel studiraš ili si završio nešto, onako pitam, zanima me, vidim da smo generacija. Ili radiš?
P8 Lite TT

Više vole pendrek neg' knjigu. 

Teze povrediti coveka sa knjigom.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Vujaklija zajeban, ima 5kg i tvrde korice.
Rat i Mir moze isto iz valjanog bekhenda za vecu krajnu brzinu.
In other news
http://www.independent.co.uk/news/world ... 95082.html
In other news
http://www.independent.co.uk/news/world ... 95082.html
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Paja napisao:Više vole pendrek neg' knjigu.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Otkad je sajta Vukajlija imam ozbiljan problem da izgovorim pravilnoVelja napisao:Vujaklija zajeban, ima 5kg i tvrde korice.

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Danas sam otisao do Skodinog salona. Pogledao na netu radno vreme, pise do 19h. Oko 17h sam tamo stigao, ulazim, deluje pusto. Pojavljuje se na drugom kraju jedna devojka, primecuje me, ali ni "Dobar dan" da kaze, cini se da moli Boga da joj se ne obratim. Nista, obilazim ja malo oko kola, cekam da se neko pojavi, opet nista. Izdaje me strpljenje, prilazim doticnoj devojci za stolom i obratim joj se. Ustane ona i odmah krene pricu kako su prodavci tu samo do 16h, kako mogu slobodno da razgledam kola, da ce mi ona dati cenovnike, ali da od nje ne mogu dobiti nikakvu informaciju. Mislim u sebi "Kog vraga ti ovde onda radis". Pita me zatim koji me model interesuje i ja joj kazem Oktavija. Odmace se ona malo od mene, krene da zagleda registarske tablice na kojima su ispisani nazivi modela, pronalazi odgovarajucu i ushiceno mi pokaze u pravcu jedne- "Evo je!".
Inace, devojka je ljubazna, da nema naglasak dao bih joj 9/10 za izgled, ali nisam siguran ni da ima polozeno, te mi stvarno nije jasna njena uloga u prodavnici automobila.
Na kraju, mozda je ovako ispalo jos i bolje, jer sam ostavljen u miru (bez prodavca za vratom) da razgledam sve modele do mile volje, a ocekuje me mozda jos jedna poseta, gde bih dobio i informacije koje su mi interesantne...

Na kraju, mozda je ovako ispalo jos i bolje, jer sam ostavljen u miru (bez prodavca za vratom) da razgledam sve modele do mile volje, a ocekuje me mozda jos jedna poseta, gde bih dobio i informacije koje su mi interesantne...
Tako je oduvek bilo u autocacku i ocigledno ih bas briga jer i sa takvim odnosom prema kupcu imaju dobru prodaju.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ovo je Intersrem, ne znam koliko su autonomni u kreiranju politike prodaje i odnosa prema kupcima...
Isao opet za Budimpestu danas.
Je*em mater madjarima, i seme i pleme. Zatvorili su svesto su mogli, ostavili kelebiju mrtvu, dva sata mi produzili put.
Na granici spremaju rat. Vojska na sve strane, policija, neke sluzbe sa Vianom i Superbima, bukvalno 100 kola mi proslu u susret pod blinkerima.
Ko ne mora gore, neka ne ide.
Je*em mater madjarima, i seme i pleme. Zatvorili su svesto su mogli, ostavili kelebiju mrtvu, dva sata mi produzili put.
Na granici spremaju rat. Vojska na sve strane, policija, neke sluzbe sa Vianom i Superbima, bukvalno 100 kola mi proslu u susret pod blinkerima.
Ko ne mora gore, neka ne ide.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Upavo htedoh da Hokaju skrenem pažnju na razliku.Grujic napisao:Otkad je sajta Vukajlija imam ozbiljan problem da izgovorim pravilnoVelja napisao:Vujaklija zajeban, ima 5kg i tvrde korice.

Širim haos!
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Uroš S. napisao:Hawkeye jel studiraš ili si završio nešto, onako pitam, zanima me, vidim da smo generacija. Ili radiš?
P8 Lite TT
Lik ima 26 godina??? Ja mislio da ima 19.
Au, ovo bas menja neke stvari...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Mnogi bi se iznenadili kad bi znali koliko godina ima koji clan foruma