Realno gledano, nema teorije da tako neki telefon bude jedini u posedu. Danas je takvo vreme da se prakticno mora stalno imati internet konekcija. Komunikacija je sa sms-a presla na whats app i viber, telefonski pozivi se takodje sve manje koriste zbog te dve aplikacije, obavestenja o nekim dnevnim stvarima izlaze na facebooku, tu su jos mejlovi i na kraju forum.
Tako neka Nokia ili Motorola moze da sluzi kao sluzbeni telefon koji sluzi iskljucivo za pozive i to je to.
Kuzmanovic napisao:Realno gledano, nema teorije da tako neki telefon bude jedini u posedu. Danas je takvo vreme da se prakticno mora stalno imati internet konekcija. Komunikacija je sa sms-a presla na whats app i viber, telefonski pozivi se takodje sve manje koriste zbog te dve aplikacije, obavestenja o nekim dnevnim stvarima izlaze na facebooku, tu su jos mejlovi i na kraju forum.
Tako neka Nokia ili Motorola moze da sluzi kao sluzbeni telefon koji sluzi iskljucivo za pozive i to je to.
Ma, ne mora...Imam firmu, primam gomilu mailova i imam "tupavi telefon" Nokiu 515 i živim bez problema što nisam uštekan online non stop. Dođe mi kao brana od viška informacija. Fali par stvari, nije da ne fali, ali može da se živi bez toga.
Uskoro sledi evolucija, pa ću ga promeniti najverovatnije za BB Classic. Ostajem na tastaturi
Moze se bez TS-a sigurno, ja sam imao N73 do pre neke 4 godine, i koristio sam dosta internet.
Doduse, nije to za svakoga, neko ko voli da cita mnogo forume i ko mnogo vremena provodi na netu nece moci da zivi bez TS. Ali svakako da se i preko recimo pomenute Nokie 515 moze pogledati svasta na netu, odgovoriti na mail i sl.
Sve se moze ali je lakse ovako to je poenta, a ne da nam Andoidi, WP otezavaju zivot u smislu komunikacije tj kako Sebe rece da smo mi podredjeni njima i da im mi vise sluzimo.
Svi koji su imali 6600 kad je bio aktuelan dele tvoje mišljenje. Nije bio moj izbor, iako je bio jako popularan. Bilo je boljih manje popularnih telefona. Mislim da sam u to vreme imao Motorolu MPx200:
Nije imao kameru, ali sve ostalo je bilo ispred Symban flagshipa. Interesantno je da je na sličnom hardveru WM bio daleko brži.