Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Jao kad vidim ove naše anti Eu, patriote i ostale što komentarišu po portalima bravo Orban, Mađarska brani svoju državu, štiti granice, ili one ekstremnije da brani evropsku civilizaciju bla bla. Zar je moguće da neko veruje da oni to rade na svoju ruku, šta sad kao Orban i uopšte država Mađarska je neko veliko mu*o u EU pa sad može da krši međunarodno pravo, tuče novinare itd.
Mislim da je ovo, ono kao good cop/bad cop, sa jedne strane kao prihvatamo izbeglice a sa druge ajde Mađari malo ih usporite, zaplašite. Jer realno neam nikakve logike da su Mađari ovoliko unezvereni, pošto kod njih niko neće da ostane i u suštini mogu kao Grci samo da tovare i proslede dalje.
P.S. Danas u Šidu nijednog nije bilo, niti sam video neki kamp na izlazu iz Šida. Verovatno kako izađu iz busa tako pale preko granice.
Mislim da je ovo, ono kao good cop/bad cop, sa jedne strane kao prihvatamo izbeglice a sa druge ajde Mađari malo ih usporite, zaplašite. Jer realno neam nikakve logike da su Mađari ovoliko unezvereni, pošto kod njih niko neće da ostane i u suštini mogu kao Grci samo da tovare i proslede dalje.
P.S. Danas u Šidu nijednog nije bilo, niti sam video neki kamp na izlazu iz Šida. Verovatno kako izađu iz busa tako pale preko granice.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Pa Mađarima bi najbolje bilo da samo propusti izbeglice, ne bi se nijedan svojevoljno zadržao tamo, kao ni ovde između ostalog. Činjenica je da se Orban malo uživeo, videlo se da ima sklonosti pojedinim oblicima ekstremizma.
Što se opšte situacije tiče i toga kako će sve ovo uticati na nas, ne bih se mnogo brinuo jer kad vidim Vulina i ostalu vaskrslu ekipu, svestan sam da ne može mnogo gore da bude...
Što se opšte situacije tiče i toga kako će sve ovo uticati na nas, ne bih se mnogo brinuo jer kad vidim Vulina i ostalu vaskrslu ekipu, svestan sam da ne može mnogo gore da bude...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Brate Nuče, tebe baš pogađa trenutna vladajuća garnitura?
Ne bih da zalazim u politiku, jer me ne interesuje mnogo, ali će želudac da ti sagori.

Ne bih da zalazim u politiku, jer me ne interesuje mnogo, ali će želudac da ti sagori.
- nuk
- Kontakt:
Baš to, dnevnopolitičke stvari me ama baš ne interesuju ali ove face kad vidim i na slici, posle svega što smo uradili da ih ne gledamo, stvarno me pogađa koliko god se trudio
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Svrcani 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- nuk
- Kontakt:
Da mu je onda neko rekao da će danas da morališe Orbanu... 

- methane.master
^ Platio bi turu pića celoj kafani. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
kad vec toliko davite sa tim vulinom, ja sam u principu apolitican pa je utisak mozda bio jaci nego sto treba, ali kad se pojavio ovaj vulin kratkokosi prvo sam pomislio "hmmm, poznato mi prezime, bio je neki masnokosi lik koji se tako prezivao", a kad sam ukopcao ko je i sta je bilo je - tanananaaa...
- methane.master
Misliš na ...
http://www.youtube.com/watch?v=-b5aW08ivHU
You're traveling through another dimension
a dimension not only of sight and sound but of mind.
A journey into a wondrous land whose boundaries are that of imagination.
That's a signpost up ahead: your next stop: the Twilight Zone!

http://www.youtube.com/watch?v=-b5aW08ivHU
You're traveling through another dimension
a dimension not only of sight and sound but of mind.
A journey into a wondrous land whose boundaries are that of imagination.
That's a signpost up ahead: your next stop: the Twilight Zone!

Širim haos!
^
Bravo!
Bravo!
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT