Obuća i odeća
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Obuća i odeća
Zavisi od noge. Evo ja sam provalio da mi novi Nike modeli ne odgovaraju, stiskaju me. Prosle god kupim neke sa ravnim djonom, ove godine Runner novi model ali dzabe ne mogu ih razgaziti. Pre toga nosio neke Sergo i bile su mi super a isti model.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Xepoj87 napisao: Paccioti je totalno suprotna prica, neosporiv kvalitet i verovatno najudobnije patike od svih cipela patika ili nesportskih patija koje sam nosio.
Ko unisti skroz kozne Paccioti, treba mu dati medalju.
Imam 10 godina stare Paccioti na rajsfeslus, igrao fudbal i basket u njima, gazili me po klubovima, ma nema sta nisu prosle...i pored malo pohabanog prednjeg dela, apsolutno su u savrsenom stanju. Neunistive.

Doziveo sam jednu anegdotu u vezi njih.
Upoznavao sam se sa nekim momkom u NS i na sebi sam imao ko zna koju obucu. Kada smo dosli do teme odakle sam a cuo je CG naglasak, njegov komentar je bio "Ti nisi pravi crnogoran, ne nosis Pjacoti patike"

A kad malo obratim paznju, stvarno je ta obuca zastupljena kod velike vecine ljudi koje poznajem nezavisno od ekonomskog statusa.
end off
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Opao im je kvalitet...nije to više što je nekada bilo.
Znate sta sam jos primetio. Posto kupujem bas dosta polo majica a Lacoste je bas zastupljen, njihovi jednobojni jeftiniji modeli su kvalitetniji i dugotrajniji od skupljih visebojnih modela. Provereno.
- starac vujadin
Lacoste ima više klasa istog proizvoda koji su vrlo različitog kvaliteta u zavisnosti od tržišta.
I to bas osetno.
Mada se i kod Bossa moze primetiti razlika izmedju fabrika.
Lacoste, ako naletis na dibru seriju, klasicna majica je for.life, ali bukvalno.
Sent from my Sony
Mada se i kod Bossa moze primetiti razlika izmedju fabrika.
Lacoste, ako naletis na dibru seriju, klasicna majica je for.life, ali bukvalno.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Poslednje dve Lacoste majce, koje su kupljene u Beogradu su brzo počele da se ispiraju.
To mi se nije dešaval ni sa nekoliko godina starim majcama.
Paccioti kad našeš model koji odgovara stopalu rešio si pitanje udobnih cipela-patika na duge staze. Problem je samo naći estetski prihvatljivu kombinaciju materijala i boja. Uglavnom je težak cirkus, a s vremena na vreme izbace i nešto pristojno.
Boss cipele za odela su odlične, a patike nisu udobne ko Paccioti, mada se meni nisu pokazale loše.
To mi se nije dešaval ni sa nekoliko godina starim majcama.
Paccioti kad našeš model koji odgovara stopalu rešio si pitanje udobnih cipela-patika na duge staze. Problem je samo naći estetski prihvatljivu kombinaciju materijala i boja. Uglavnom je težak cirkus, a s vremena na vreme izbace i nešto pristojno.
Boss cipele za odela su odlične, a patike nisu udobne ko Paccioti, mada se meni nisu pokazale loše.
I u tržnim centrima su u istim lokalima i prodavali su Ecco proizvode za negu obuće, zato mislim da ima neka veza. Mada je Ecco malo skuplji, imam njihove patike 2 para (isti model, crne i neka belo-siva) evo već 5-6 i jedva da se vide tragovi habanja. Zato sam i hteo njihove cipele da uzmem.pedja napisao:MIslim da ne, osim sto su se uselili u radnju u kojoj je bio Ecco (UzunMirkova), mada mislim i su se iselili...stefanan napisao: Mada ja nikako da ukapirao dal taj Clarks ima neke veze za Ecco
Ovako sam zadnja 3 para obuće uzeo u Geoxu, videćemo za par godina kako će izgledati
- starac vujadin
Pa verovatno je ista firma uvozila Ecco, a sada radi Clarks. Šteta za Ecco, odlične cipele srednje klase.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Sada mi je stigao mail o novim snizenjima. Linen Lux kosulje za 5k je dobra cena. Pa nek stoje do letaVladapetr napisao:Evo sam se registrovao, da pratim šta imaju u ponudi i kakve akcije.

Samo da se setim jedan dan da odem do njih, da mi opet uzmu meru. Ako budem radio po starom, nece na dobro da izadje. Cekaj, ko zna do leta sta ce biti...

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Meni stoje 3 košulje dugih rukava koje sam kupio letos i čekaju neka bolja vremena. Tako da se slažem da je pametnije sačekati leto, ja sam se za 3 meseca urnisao sa kilažom.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja zimus kupih

i pokazale su se i u snegu, sve dok sneg ne postane predubok i udje u patiku
Ispadose dosta bolje od slicnih dubokih Adidas, koje skoro da nisam ni obuo, pored ovih...

i pokazale su se i u snegu, sve dok sneg ne postane predubok i udje u patiku

Ispadose dosta bolje od slicnih dubokih Adidas, koje skoro da nisam ni obuo, pored ovih...
Upravo poručena oba para.
Retor Jordan hibridi. Son of Mars.

Retor Jordan hibridi. Son of Mars.

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Hibridi su zato što se razlikuju od originalnih, tj rađene su po uzoru na njih?
Opako izgledaju, pogotovo bele.
Opako izgledaju, pogotovo bele.
There are 10 kinds of people in the world: