TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Ma ljudi ne treba meni 4k i slicne zajebancije od 65".
Mislim da mi je plafon 32", eventuuuuualno nesto malko vece.
Kazem svejedno mi je kolika je rezolucija, sve dok nema laga i slicnih kerefeka, pa da mi se ogadi igranje.
Kazem svejedno mi je kolika je rezolucija, sve dok nema laga i slicnih kerefeka, pa da mi se ogadi igranje.
Kazem ti samo da uzmes full hd tv, nista vise, svi su sada dovoljno brzi.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Nikaragva, klasa koju gledas se ne poklapa sa tvojim ocekivanjima, ako sam dobro ispratio. 32" sa brzom slikom kosta kao klot 40 ili 42" sa tim da tu ne kosta samo brzina, vec i kvalitet celog uredjaja i dosta opreme koja ti, kako si se izjasnio, ne treba. Tu mislim na smart i 3D.
Jaksa, ja gledam 55" sa 3-4m i ne bi se bunio da sledeci tv bude 65 ili 70". I kod tebe i kod mene udaljenost nije mala pa se moze malo i preterati. Na manjim odstojanjima, los izbor dijagonale se dramaticnije odrazava. Sto se tice odnosa cena, masovnost proizvodnje nekog panela utice na to tako da tu ne vredi traziti proporciju cene i velicine.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Jaksa, ja gledam 55" sa 3-4m i ne bi se bunio da sledeci tv bude 65 ili 70". I kod tebe i kod mene udaljenost nije mala pa se moze malo i preterati. Na manjim odstojanjima, los izbor dijagonale se dramaticnije odrazava. Sto se tice odnosa cena, masovnost proizvodnje nekog panela utice na to tako da tu ne vredi traziti proporciju cene i velicine.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Slazem se. Ja sam kupio 3D TV samo zato sto ima mnogo bolju sliku nego obican led - bar prosle godine kada sam ga kupio...
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Ja sam sa LG LB671V prezadovoljan
Jedino sto je smarala sporost webos-a la bi neki update pa je sada ok.
I da , treba mi bezicna tastatura. Koja je kompatibilna, bese nesto Genius K400 ili tako nesto, oko 40evra?

Jedino sto je smarala sporost webos-a la bi neki update pa je sada ok.
I da , treba mi bezicna tastatura. Koja je kompatibilna, bese nesto Genius K400 ili tako nesto, oko 40evra?
Ima li negde u BG (osim u Beotronic servisu) HEPA filtera za Philips usisivače?
Jel normalno da nov frizider unutra na zadnjoj stranici, ima led ?
Nije mnogo,izgleda kao kondenzacija i tih par kapi su se zaledile. Neki Gorenje, namessten je na 4 stepena,kupljen i upaljen pre 2 dana.
Nije mnogo,izgleda kao kondenzacija i tih par kapi su se zaledile. Neki Gorenje, namessten je na 4 stepena,kupljen i upaljen pre 2 dana.
Nije... Frižider ti je nenormalan.
Hahahaha normalno je
uzeo sam uputstvo, to nijedan srbenda ne radi, tamo piše da treba tako

Picko, citao si uputstvo.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Meni su ostala vrata od frizidera nedavno otskrinuta mozda 2cm,zajebala me lubenica. Posle nekih 15ak sati sve u frizideru je provristalo kao da je bilo na suncu. Pitam se kako nije hladio ili mozda ima neku zastitu od crkavanja motora.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Hladan vazduh je težak. Iscuri kroz odškrinuta vrata kao tečnost, a uđe vruć.
Tapatalk
Tapatalk
Pogledaj Grundig 42VLE 8460BP, full HD, LAN, Bluetooth, Miracast, DLNA, WiFi, 4 core GPU, bezicni mis i , bezicna tastatura podrzani univerzalni modeli, USB 3.0, programabilni izlaz za audio pojacalo, cena iznenadjujuca.nikaragva napisao:Ma ljudi ne treba meni 4k i slicne zajebancije od 65".
Panel bi trebao da je Samsungov.
Usput dobijes i triple tuner. I 3D pasivni.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Jasno to. Ali jel verujes da je sve bilo toliko istopljeno da smo osim kecapa, jaja i voca i povrca sve ostalo bacili i jbnu lubenicu koja je prozvizdela isto. Zato sumnjam da ima neku zastitu da iskljuci kompresor.nidza napisao:Hladan vazduh je težak. Iscuri kroz odškrinuta vrata kao tečnost, a uđe vruć.
Tapatalk