Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
U Balkanskoj su trenutno.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
I rade.
Ne primaju kartice, ali su cene dobre.
Nemaju bas uek sve sto imaju na sajtu.
Pozovi CallCentar i pitaju kojoj poslovnici imaju telefon - odgovor ce biti da nemaju uvid u stanje poslovnica.
Sigurnija je varijanta otici u neku od radnji (Win Win, Tehnomanija, Handy, Gigatron, sta zna ja) koje prodaju telefone, sa mts paketima i uzeti. MTS ionako opremu nabavlja od Gigatrona, pa kad potpises ADSL ugovor, mozes izvisiti za inernet dok Gigatron ne posalje opremu...
Ne primaju kartice, ali su cene dobre.
Nemaju bas uek sve sto imaju na sajtu.
To ni oni ne znajuTheWickerMan napisao: Nego, zna li neko da li mt:s stvarno ima ove telefone koji su na sajtu?

Pozovi CallCentar i pitaju kojoj poslovnici imaju telefon - odgovor ce biti da nemaju uvid u stanje poslovnica.
Sigurnija je varijanta otici u neku od radnji (Win Win, Tehnomanija, Handy, Gigatron, sta zna ja) koje prodaju telefone, sa mts paketima i uzeti. MTS ionako opremu nabavlja od Gigatrona, pa kad potpises ADSL ugovor, mozes izvisiti za inernet dok Gigatron ne posalje opremu...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Jel zna neko sta moze biti problem kada mi tel radi sinhronizaciju ubija ga koliko ga uspori. Na predhodnim telefonima nisam imao slican problem.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Evo upravo preuzimam 640, imaju većinu telefona na stanju u svim bojamapedja napisao:To ni oni ne znajuTheWickerMan napisao: Nego, zna li neko da li mt:s stvarno ima ove telefone koji su na sajtu?![]()

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Vecito im stize...
Nego, ima moj brat taj 640, zadovoljan je odnosom ulozeno/dobijeno.
Nego, ima moj brat taj 640, zadovoljan je odnosom ulozeno/dobijeno.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ovaj moj je LTE tj 4G verzija, nije.dual SIM, tek se igram sa njom, dobra je, samo bateriju da vidim kakva je pošto je 'arčim baš ljudski.
Dobar je ovaj Edge+, bas bas dobar, prede ko Nexus...
Nema olovku.
Plašim se da mi on ne gine ako do januara ne krene N5.
Utisci posle N4?
Tapatalk
Utisci posle N4?
Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
'el može neko da da primer upotrebe olovke?
Evo copy paste sta sam pisao:nidza napisao:Nema olovku.
Utisci posle N4?
Tapatalk
Posle par danakoriscenja E+ utisci su mi malo pomesani.
Ukratko, ovo je najfancy iPhone ikada

Prvo taman kad mislis da ne moze bolje oni te iznenade, ekran je jos bolji nego na N4, fantazija.
Osim toga telefon jako lepo i brzo radi, nemam zamerke.
Jako, jako je kvalitetno izradjen i deluje kao drzite jedan komad materijala(unibody) u ruci, ali ja i dalje nisam odusevljen staklom pozadi.
Vrlo je tanak (previse) i klizav, mislim da ce ovo biti prvi telefon koji cu razbiti jer ce mi ispadati. Nekako nisam opusten dok ga koristim. N4 naspram njega deluje kao neka robusna vojna skalamerija, pride je N4 bas osetno tezi.
Toliko stanjivanje je potpuno nepotrebno i sad samo kamera strci vise no ikada.
Vrlo je neobicno sto je sada ekran zaobljen a ledja ravna a materijal isti, ovo rezultuje u tome da ga najcesce uzmem naopako i pokusavam da ga upalim sa ledjima okrenutim ka meni (pride je dugme za stisavanje identicno dugmetu za palenje). Takodje vec koliko puta sam ga spustio ekranom ka stolu sto ne volim da radim zbog grebanja ekrana.
Zakrivljenost ekrana nema nikakvu funkciju osim da izgleda lepo (zaista izgleda), zapravo sam ekran jedva da je zakrivljen, vise je okvir zakrivljen. Edge aplikacija bi mogla identicno da radi i na bilo kom drugom telefonu.
Sve u svemu odlican telefon, ali ne mogu da kazem da sam raspamecen posle N4... Sa druge strane ko voli Apple fenseraj, ovo je po izradi mnogo vise fancy od iP.
Drugi post:
Dve stvari mi smetaju.
Nema vise onog otvaranja svih precica iz notification bara ako se on svuce sa dva prsta.
Ne mogu da namestim da mi home screen-ove i aplikacije vrti u krug, nema podesavanja home screena, nema podesavanja transition effect-a, ili su to negde dobro sakrili...
Uf, evo jos jedne stvari koja me je izbacila iz takta.
Ukinuli su "My interests" opciju za wallpaper lockscreen-a, ovo sam jako voleo na N4, ne znam sta im je trebalo da ovo ukinu.
Na kraju da dodam sada par dana kasnije, lespe radi od N4, tecniji je i brzi, sve mi se vise svidja.
Zove se I-plajvazmethane.master napisao:Ma kupi ona Applovu olovku.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
http://9gag.com/gag/aVXmDvM?ref=fbp
Kakva raznolikost modela, gledam sada, tacno mi je pun kofer ovih istih telefona... ne znam da razlikujem modele, gledam postoji x modela recimo HTC One serije ili G3/G4 serije gdje je samo hardver razlicit...
Voleo bi da vidim malo noviteta, neku ludost, neka smisle nesto
Kakva raznolikost modela, gledam sada, tacno mi je pun kofer ovih istih telefona... ne znam da razlikujem modele, gledam postoji x modela recimo HTC One serije ili G3/G4 serije gdje je samo hardver razlicit...

Paja napisao:Zove se I-plajvazmethane.master napisao:Ma kupi ona Applovu olovku.
Tako i ja sa AudijimaRisto napisao:http://9gag.com/gag/aVXmDvM?ref=fbp

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .