Sport
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Sport
Ja se najviše uzdam u to što je Kazlauskas bulja od trenera...koji iz nekih misterioznih razloga uvek nađe dobar angažman.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Iako imamo prednost u svakom smislu [bolji igracki individualnio i timski, kvalitetnija igra, trener, odmornost], nece nam biti lako.
A i ne moze ili ne treba, ipak je polufinale.
I +2 razlike valja.
Po kladionicama smo mi i Francuzi veliki favoriti sa 1.3 i 1.5 kvotama na pobede.
A i ne moze ili ne treba, ipak je polufinale.
I +2 razlike valja.
Po kladionicama smo mi i Francuzi veliki favoriti sa 1.3 i 1.5 kvotama na pobede.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- starac vujadin
Jedino da nas Valaciunias sam rasturi pod košem...s obzirom koliko su naši centri svi zajedno lošiji od njega samog to i nije nemoguće. Moraće Bjelica i Erceg da pripomognu.
- starac vujadin
Jel opet ima neka rupa na Južnom bulevaru?
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Više se odnosilo na našu ekipu i izdanje pojedinaca protiv Čeha a što se Litvanaca tiče, svakako smo u prednosti, svi parametri su na našoj strani samo da ne podlegnu pritisku ili da psihički uđu u finale pre polufinala, svašta je moguće...Laki021 napisao:A Litvanci cili odmorni, igrali na produzetke malo da se relaksiraju
Mislim da smo najodmornija ekipa, nijednu utakmicu nismo morali da se kidamo, pride imamo najduzu klupu pa je teret rasporedjen.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Jebote kakva utakmica. Navijao sam za Spaniju jer su mi Francuzi odvratni i onaj odvratni Parker.
Gace mi se tresu od Spanaca, ako udjemo u finale plasim se da ce nas ponovo demolirati...