Megane 03/04 - razne informacije o održavanju
Megane 03/04 - razne informacije o održavanju
Cao , potrebno mi je par informacija za druga, kupio je megane 1.9dci , onaj u full opremi,sem koze, ima i projektore(ristajling), prskalice, panorama krov...
interesuje me:
1.koliko kosta veliki servis za isti, onda koliko kosta zeder.
2. kako da se promeni jezik board kompa sa italijanskog na engleski?
3. nesto je cacnuo medju dirkama, i ne moze da mrda vise panoramu, a moglo je kada ga je kupovao?
Hvala unapred
interesuje me:
1.koliko kosta veliki servis za isti, onda koliko kosta zeder.
2. kako da se promeni jezik board kompa sa italijanskog na engleski?
3. nesto je cacnuo medju dirkama, i ne moze da mrda vise panoramu, a moglo je kada ga je kupovao?
Hvala unapred
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Re: za megane 03/04 svasta
Veliki servis oko 300 eura, a jezik moze promeniti samo preko Renault dijagnostike CLIP.
a znas li sta za panoramu? Da li bi mozda ako skinemo kleme sa akumulatora na par minuta vratilo sve na default?
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
uvek vredi probati 

zeder je oko 250e,mozda malo vise
ima li preporuka za nekog dobrog majstora za veliki servis, i za zeder ovde u sumadiji(jos bolje ako je kragujevac)?
Tarzan na aerodromu ugrađuje zeder a preko dečka koji drži radnju na raskrsnici koja vodi od Paligorića ka Zelengori, odnosno tamo gde je nekada bio SBB i gde je trenutno Findomestic banka.
Ja sam na oktaviji tu ugradio zeder.
Ja sam na oktaviji tu ugradio zeder.
Bio sam Darvel. Nisam daleko odmakao...
Re: Megane 03/04 - razne informacije o održavanju
Za veliki servis u KG nemam (ne znam) nikoga. Ono sto mogu da preporucim je AK Francuz u Jagodini.
pa to mi je za druga, pa za njega pitam za nekog dobrog majstora, a uglavnom je u ovlascenim servisima deru sa cenama, a majstori nisu uvek na visini zadatka, pa je zato necija peporuka najvaznija.
a jesi li radio ti veliki servis u ak francuz-u?
a jesi li radio ti veliki servis u ak francuz-u?
Ja nisam ali znam par ljudi iz BG koji jesu. Cene ne znam, a strucnost i usluga su na nivou. Jedan drugar cak i za male servise ide iz BG u JA. Doduse, cesto putuje pa kada mu se pogodi interval sa putom na tu stranu, tada i uradi servis.
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Sto se tice strucnosti, nema da brines. A za cene mora da proveris (tj drug)
Za Megana bolje Šapa nego Zeder...
Zeder je ogroman i odvratno izgleda, dok se šapa apsolutno ne vidi, a slična su zaštita...
Uz izmešten konektor i alarm, nema brige...
Zeder je ogroman i odvratno izgleda, dok se šapa apsolutno ne vidi, a slična su zaštita...
Uz izmešten konektor i alarm, nema brige...
a zar nije zeder onaj deo koji se kaci dole ispod volana, i ostaje u vidu neke brave?
a sto se tice konektora, to mislis na onaj za dijagnostiku na koji ga pale lopurde?
a sto se tice konektora, to mislis na onaj za dijagnostiku na koji ga pale lopurde?
ispod se kace oba sistema, ali zeder viri napolje, dok sapa ne...
nacicu sliku, mrzi me sad da jurim, moram rano na posao xD
A konektor za dijagnostiku, naravno da se izmesti, jer preko njega kace lapitopi...
edit:

nacicu sliku, mrzi me sad da jurim, moram rano na posao xD
A konektor za dijagnostiku, naravno da se izmesti, jer preko njega kace lapitopi...
edit:

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Koji neovlašćeni servis preporučujete u BG?
Drugar ima Megane II dCi, mislim da je 1.5, nisam siguran. Kaže da je imao neki problem prošle nedelje i odvezao je auto u Kompresor, gde su mu rekli da mora što pre da menja neke delove i napravili predračun od 750e, a auto je i dalje u voznom stanju, samo je dobio preporuku da ga ne gazi. Čekam da mi se javi sa detaljnijim informacijama, šta su mu tačno napisali da treba da se menja, ali meni tu jedino pada na pamet da je turbina, sa tolikom cifrom.
U svakom slučaju, moram da ga vodim kod nekog majstora koji za posao, da lepo utvrdimo šta je i ako već mora da se radi, da ga ne oderu.
Drugar ima Megane II dCi, mislim da je 1.5, nisam siguran. Kaže da je imao neki problem prošle nedelje i odvezao je auto u Kompresor, gde su mu rekli da mora što pre da menja neke delove i napravili predračun od 750e, a auto je i dalje u voznom stanju, samo je dobio preporuku da ga ne gazi. Čekam da mi se javi sa detaljnijim informacijama, šta su mu tačno napisali da treba da se menja, ali meni tu jedino pada na pamet da je turbina, sa tolikom cifrom.
U svakom slučaju, moram da ga vodim kod nekog majstora koji za posao, da lepo utvrdimo šta je i ako već mora da se radi, da ga ne oderu.
Posetite www.garaza.rs !