Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Da nisu možda pravili mesta za ove koji sad dolaze?
Ko zna. Ne verujem da Madjari sami dizu ograde, bez dozvole Andje.
Ako se i znatan broj naseli ovde, bilo bi dobro da dodju neki zaludjenici na vlast, sa mudima kao komunisti sto su imali, pa da masakrira sve vere maksimalno. Inace ce kad tad biti nekog pokolja, kada se popovi i hodze vazdignu opet.
Ako se i znatan broj naseli ovde, bilo bi dobro da dodju neki zaludjenici na vlast, sa mudima kao komunisti sto su imali, pa da masakrira sve vere maksimalno. Inace ce kad tad biti nekog pokolja, kada se popovi i hodze vazdignu opet.
Nikaragva dete cveca.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Pa jbg, zamisli sad da se nasele Siiti, a dole su nam Suniti. Mi izmedju 
Nije to za salu.

Nije to za salu.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Najebasmo svi kako god okrenes jer nema najave da ce stati sa migracijom.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Prvo da se razumemo da ne podržavam ovakve teme na forumu.
Trudim se da ih izbegavam maksimalno. Ipak bih da je ovde malo više priče o automobilima. Ok, nemam kvalitetnog materijala da tome doprinesem Onda ćutim koliko mogu, posmatram sa strane.
Opet, ne podržavam ovakve teme i ne želim raspravu (ne zbog toga što ne znam šta pričam, već što mislim da tome nije mesto ovde), tako da sa jedne strane ne znam jesam li trebao i ovo odgovaranje da propustim.
Al ajde
Šta se dešava(lo) na ovim prostorima posle baš takvih komunista i takvih ideala?
Trudim se da ih izbegavam maksimalno. Ipak bih da je ovde malo više priče o automobilima. Ok, nemam kvalitetnog materijala da tome doprinesem Onda ćutim koliko mogu, posmatram sa strane.
Opet, ne podržavam ovakve teme i ne želim raspravu (ne zbog toga što ne znam šta pričam, već što mislim da tome nije mesto ovde), tako da sa jedne strane ne znam jesam li trebao i ovo odgovaranje da propustim.
Al ajde
I šta nas je istorija naučila, ako nas je išta naučila?nikaragva napisao:zaludjenici na vlast, sa mudima kao komunisti sto su imali, pa da masakrira sve vere maksimalno.
Šta se dešava(lo) na ovim prostorima posle baš takvih komunista i takvih ideala?
Vratiti se neće nikad, sad ko se bolje snađe, i od zemalja i od migranata
Iskustveno, mi ćemo briljantno da prođemo
Iskustveno, mi ćemo briljantno da prođemo

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Pa da su se verski oci vazdigli i poslali narod u pokolj.Stjepa napisao:Prvo da se razumemo da ne podržavam ovakve teme na forumu.
Al ajdeI šta nas je istorija naučila, ako nas je išta naučila?nikaragva napisao:zaludjenici na vlast, sa mudima kao komunisti sto su imali, pa da masakrira sve vere maksimalno.
Šta misliš da se ukinu sve vere, koliko bi ratova na planeti izgubilo smisao?
A ako ukinemo sve nacine transporta,koliko bi ljudi poginulo u saobracajnim nesrecama ?
Prestani da forsiras ateizam/agnosticizam..Nek svako veruje u sta zeli da veruje
Prestani da forsiras ateizam/agnosticizam..Nek svako veruje u sta zeli da veruje

Naravno, ali bi bilo mega dosadno
Onda bi umrli od dosade 
Milose,
Nije vera samo krkanje, treba malo i pustiti krvi za nju

Milose,
Nije vera samo krkanje, treba malo i pustiti krvi za nju

Poslednja izmena od nikaragva u 18 Sep 2015, 13:03, izmenjeno 1 put ukupno.
I nije vera problem, već religija