Minimum 5", u sustini bi se navikao i na vise...stefanan napisao:Koje dimenzije?
Mobilne telekomunikacije
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Mobilne telekomunikacije
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Cackao i sve iskljucio od yt, chroma... ali ne nadjoh kontakte. Mada pocela je i utakmica videcu jos. Hvala svakako.Dzoni_m napisao:Idi u settings pa u accounts i odaberi google nalog klikni na njega i videces opcije da obelezis sta da sinhronizuje
Sent from my LG-D838 using Tapatalk
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Za pare koje sam hteo da izdvojim za mob uklapao se , imao je i neki LG Magna ali osim 5" ekrana mi nije nikakav napredak u odnosu na Optimusa 4x, čak je i lošiji. Lako ću da je zamenim ako me smori, mada danas mi je izgurala dan baterija a čačkao sam ga ceo danMilos_kg napisao:Dobar, dobar, pogledaj samo par postova ispodTheWickerMan napisao:Dobar ovaj win mobile
sent from Lumia 640LTE using Tapatalk Classic![]()
Ko te natera da uzmes WP, dal si lud...

A i primetio sam jednu stvar, što sam stariji sve sam manje zahtevan po pitanju telefona, igre ne igram, bitna mi je baterija, Viber, Tapatalk i eventualno Youtube.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Gledaj to da rešiš drugačije, sync imenika je možda i najbitnija opcija android sinhronizacije. Ako ti to trokira ostaneš bez gomile brojeva što verujem da u svom poslu ne bi smeo da dozvoliš.dag81 napisao:Cackao i sve iskljucio od yt, chroma... ali ne nadjoh kontakte. Mada pocela je i utakmica videcu jos. Hvala svakako.Dzoni_m napisao:Idi u settings pa u accounts i odaberi google nalog klikni na njega i videces opcije da obelezis sta da sinhronizuje
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Pa ne mora da je radi konstantno, ja mogu da namestim da mi sinhronizacija radi samo kad ima WiFi i kad je prikacen na punjač
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
I to je dobro rešenje, koliko vidim gore hteo je da skroz ugasi sync imenika.
There are 10 kinds of people in the world:
Nisam bas pratio cene u poslednje vreme,jer za sad ne planiram da menjam svoj mob. Imam Mi4 i savrseno mi odgovara, jedino mozda fali opticka stabilizacija slike ali to bas ako bi cepidlacio jer i ovako pravi fenomenalne slike.Risto napisao:stefanan napisao:Koje dimenzije?
Minimum 5", u sustini bi se navikao i na vise...
Jel bi kupovao kod nas ili bi narucivao ?
Mi4 ti verovatno izlazi iz budzeta
Mi4i se meni ne svidja,ali ti upada u tu cenu
Mi4C je sad izasao i mislim da je odlican ali ne znam koja ce mu biti cena. Otprilike je tu negde kao Mi4,ali ima noviji procesor i onaj novi usb c,tako da bi trebalo brze da se puni baterija.
Redmi Note 2 - ne znam kakav je,ima mtk procesor znam da ih neki ne vole,5'5 inca,cena dobra,ostale komponente dobre.
Pogledaj dal ima OnePlus One za 250e. Ako te zanima neka malo veca egzotika,pogledaj na benchmarku, ima sad bas dobrih modela sa 5.5 ekranom,meni je to preterano pa nisam detaljno citao ali vidim da su zadovoljni ljudi
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ako se uzima 5 inca treba obratiti paznju i na rezoluciju. Nije isto da li je full hd ili 400x800
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
@Stefan
Gledao bi da kupim kod nas, tako mi je pouzdanije i lakse. Drug je uzimao preko Alija HTC i sve bilo super dok se nije pokvario
Gde kod nas mogu da se kupe/pogledaju Xiaomi telefoni? Mediatek bi rado izbegao...
Gledao bi da kupim kod nas, tako mi je pouzdanije i lakse. Drug je uzimao preko Alija HTC i sve bilo super dok se nije pokvario

Gde kod nas mogu da se kupe/pogledaju Xiaomi telefoni? Mediatek bi rado izbegao...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Tehnomanija recimo, mediatek nije za izbegavanje osim u Low end telefonima gde je sve za izbegavanje, moj ja koristim Xiaomi sa snapdragonom a postoji isti sa mediatek procesorom koji ga šije u svakom pogledu
Ima i sad u tehnomaniji i winwin-u, ali nisma siguran šta sve imaju. Od ovih što sam nabrojao verovatno samo mi4 ali je cena neka ludacka. Mada tako je ako hoćeš garanciju. Ja sam rizikovao i uzeo bez na kpRisto napisao:@Stefan
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Dzoni_m napisao:Ja sam povukao nogu. Uzeo LG G Pro 2. Isti hardver kao i 1520. Samo zamenio. Dok jos mogubtj dok ima ljudi koji hoce da menjaju. Jednostavno, mislio sam da je nemoguce da platforma gubi podrsku. Da stagnira i sporo napreduje to je ok ali da toliko aplikacija jednostavno ne dobija update da povlace i ono sto ima ja ne mogu da verujem. Plus sto je 10-ka toliko bez ideja da ja zaista ne mogu da verujem da MS ima toliko nemastovit tim u razvoju. Jedino ako nisu bacili sve adute na kontinum i onda ciljaju poslovni segment.
Steta jer sistem jako brz, bez bagova radi jako lepo to sto ima. Ali tolika stagnacija mi je potpuno neshvatljiva
Interesuje me taj Lg G Pro 2. Mnogo mator ali hardverski izuzetan uredjaj.
Utisci???
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Moja trenutna reakcija na video ispod.
http://i.imgur.com/gBS7juo.webm
https://youtu.be/uJ6Yvp7-z3E
http://i.imgur.com/gBS7juo.webm
https://youtu.be/uJ6Yvp7-z3E
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Wtf telenor gprs?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Risto ima Logic shop Xiaomi, dobra cena i dve godine garancije.
P8 Lite TT
P8 Lite TT