Sport
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Sport
Nemoj da se vadiš. To što je zasro poslednji napad nije posledica njegove limitiranosti. Teodosić je zasro 100 poslednjih napada u svojoj karijeri, pa mu limitiranost niko ne spočitava.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ja se vadim? Haha kako te pucaju frustracije
Teodosić je sprcao 'iljadu poslednjih napada, sprcao ih je i Danilović svojevremeno - ali ne na ovaj način. Veliki igrači imaju stabilnost u rešenjima i potezima, da li će poentirati ili neće odlučuju i neki drugi aspekti. Ne radi se samo o zadnjem napadu, npr napad na par minuta pred kraj kada dobija loptu sam na trojci i umesto da je odmah puca on prvo fintira dodavanje levo a onda se diže na šut sa rukama u nivou glave, što se nikada ne radi jer je iz te pozicije balans možda samo Džordan uspevao da izvuče. Danilo je protiv Amera '96 promašio 10 trojki ali su sve opaljene "kako Bog zapoveda".
Ovakve situacije se rešavaju do koske, svaki kršten igrač bi ovu poziciju rešio ili košem ili faulom u napadu. Treća opcija je da ga pokrljaju a da sudija progleda kroz prste, kao onomad nama u meču sa Argentinom
Ali se uvek ide do kraja, muški.
Bogdan dozvoljava da ga sapletu pa onda širi ruke sudijama da ga spasu.
Nema potrebe da pričam "nikad Kalinić/Nedović/Milosavljević itd... neće biti veliki grači" jer za njih to niko i ne tvrdi. Za Bogdana se to pisalo X puta, svi smo se nadali da smo dobili novog gazdu reprezentacije ali sam uveren da ćemo morati da tražimo drugo rešenje.

Teodosić je sprcao 'iljadu poslednjih napada, sprcao ih je i Danilović svojevremeno - ali ne na ovaj način. Veliki igrači imaju stabilnost u rešenjima i potezima, da li će poentirati ili neće odlučuju i neki drugi aspekti. Ne radi se samo o zadnjem napadu, npr napad na par minuta pred kraj kada dobija loptu sam na trojci i umesto da je odmah puca on prvo fintira dodavanje levo a onda se diže na šut sa rukama u nivou glave, što se nikada ne radi jer je iz te pozicije balans možda samo Džordan uspevao da izvuče. Danilo je protiv Amera '96 promašio 10 trojki ali su sve opaljene "kako Bog zapoveda".
Ovakve situacije se rešavaju do koske, svaki kršten igrač bi ovu poziciju rešio ili košem ili faulom u napadu. Treća opcija je da ga pokrljaju a da sudija progleda kroz prste, kao onomad nama u meču sa Argentinom

Bogdan dozvoljava da ga sapletu pa onda širi ruke sudijama da ga spasu.
Nema potrebe da pričam "nikad Kalinić/Nedović/Milosavljević itd... neće biti veliki grači" jer za njih to niko i ne tvrdi. Za Bogdana se to pisalo X puta, svi smo se nadali da smo dobili novog gazdu reprezentacije ali sam uveren da ćemo morati da tražimo drugo rešenje.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- starac vujadin
Svaki igrač koji rešava utakmice je imao i glupa rešavanja utakmice. Kao što rekoh, limitiranost se ne određuje po tome kako rešavaš utakmice, a ti možeš da teoretišeš o tome do sutra i da pokušavaš da prikrivaš svoju ostrašćenost i da širiš mržnju.
- Vladapetr
Trla baba lan, da joj prođe dan
Ja širim mržnju, a ti mi pišeš kako sam trebao i Milosavljevića da isprozivam? Mnogo ti nije dobro, koliko vidim 
Između glupih ali muških rešenja i kilavih rešenja je razlika kilometarska. Ako je do sada nisi uvideo ili ne želiš da je vidiš, sve ovo pisanije je uzalud...

Između glupih ali muških rešenja i kilavih rešenja je razlika kilometarska. Ako je do sada nisi uvideo ili ne želiš da je vidiš, sve ovo pisanije je uzalud...
- starac vujadin
Reprezentacija je izgubila, a to se baviš klubaštvom i još se cinično smeješ na sve to. Sramota.
- Vladapetr
Пројекција је један од најпознатијих механизама одбране. Састоји се од тежњи и склоности особе да своје жеље, импулсе или садржаје подсвести који нису прихватљиви за сопствени его, пројектује на друге особе приписујући им сличне особине.

- starac vujadin
Ostaje zapisano da si ti prvi napisao šta si napisao, prvi si počeo i to je to. Više se ne može obrisati. Tragovi tvog govora mržnje i cinizma i odsustva empatije zauvek će ostati i to se neće moći oprati. Sve ostale zamene teze, širenje priče, skretanje s teme, lične uvrede, pokušaji relativizacije,...sve su to već prežvakani fazoni.
- Vladapetr
Vladapetr napisao:Пројекција је један од најпознатијих механизама одбране. Састоји се од тежњи и склоности особе да своје жеље, импулсе или садржаје подсвести који нису прихватљиви за сопствени его, пројектује на друге особе приписујући им сличне особине.
- starac vujadin
Pa, šta je sada bilo...zabagovao čika Gugl....nemaš ništa novo uvrdljivo za mene, ali onako lepo u oblandama da deluje kulturiška...e jbg ga.
- Vladapetr
Ja sam najiskrenije frapiran količinom gluposti koje si na ove 2 strane napisao. Navesti da sam ja iskazao mržnju, cinično se smejao porazu reprezentacije, pokazao odsustvo empatije... može samo neko sa ili ozbiljno pomerenom perspektivom, ili iz čiste provokacije. Zaista me ne interesuje da učestvujem ni u jednom od to dvoje.
Đorđević je u svom komentaru ovog meča i završnice rekao šta misli o Bogdanovom rešenju, meni dovoljno. Tebi sigurno nije, jer je Sale šupak još od onomad kad je objavio spisak kandidata - a to pamti čika Gugl. Ostaj mi zdravo
Đorđević je u svom komentaru ovog meča i završnice rekao šta misli o Bogdanovom rešenju, meni dovoljno. Tebi sigurno nije, jer je Sale šupak još od onomad kad je objavio spisak kandidata - a to pamti čika Gugl. Ostaj mi zdravo

- starac vujadin
Malo sam se zajebavao u postovima koje sam delimično blesavo pisao, mada u osnovi stojim iza toga jer ti je komentar bio bezveze. Aj laku noć.
Vlada na forumu,nema sa kime nije usao u diskusiju.
https://www.youtube.com/watch?v=K5lYXaVkA0U
https://www.youtube.com/watch?v=K5lYXaVkA0U
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
nema tu sad cile-mile, ovo-ono
poraz ko poraz, biće i pobeda i poraza. repka nam je tu gde objektivno i pripada, nego je meni smešno kako su se mnogi ovde ozbiljno kompromitovali u vezi znanja o košarci.
naravno, ja sam mrzitelj, a oko mene sve sami stručnjaci
poraz ko poraz, biće i pobeda i poraza. repka nam je tu gde objektivno i pripada, nego je meni smešno kako su se mnogi ovde ozbiljno kompromitovali u vezi znanja o košarci.
naravno, ja sam mrzitelj, a oko mene sve sami stručnjaci

Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Vladapetr
Pre bih rekao da sam tamo gde sam se usudio da dirnem u sujetu osuđen na večni progon, na kojoj god temi da se ukaže prilika. Sa tobom ipak ne mogu, previše si jak, evo izvini - nisi ti kriv za ono sedišteMilos napisao:Vlada na forumu,nema sa kime nije usao u diskusiju.