Dobro veče
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Dobro veče
Koji je tvoj? Moj je Siena, prezadovoljan sam jer je masivan i već dugo ga koristim a nije promenio oblik niti se sabio. Sad sam ustanovio da je njegova unutrašnjost tona vrlo sitnih komada sunđera, verovatno restlovi iz proizvodnje onih njihovih fensi jastuka.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Isto Siena. Unutra ima svih vrsta sundjera, kako kazes - restlovi, plus jos neke stvari koje ne bi trebale da budu unutra, ili mozda trebaju, ali ne po mom poimanju.
Bio je nesto strasno jeftin na nekoj akciji, mislim u Rodi, tako da sam ga kupio usput, uz 'leba
Onda sam naduvao one u Rodi, oni me upucivali na Modenu iz NSa, i tako.. Onda sam otisao na put i ostalo tako. samo smo malo pretresli jastuke.
Cini mi se da ih i ne koristim, niti su bili korisceni. Koliko jastuka imam po kuci, to je cudo. Mislim da jos samo one sa heljdom nisam probao.
Bio je nesto strasno jeftin na nekoj akciji, mislim u Rodi, tako da sam ga kupio usput, uz 'leba

Onda sam naduvao one u Rodi, oni me upucivali na Modenu iz NSa, i tako.. Onda sam otisao na put i ostalo tako. samo smo malo pretresli jastuke.
Cini mi se da ih i ne koristim, niti su bili korisceni. Koliko jastuka imam po kuci, to je cudo. Mislim da jos samo one sa heljdom nisam probao.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- methane.master
Svaki drugi. 
Još mi se malopre najavili neki gosti, samo su mi oni trebali.

Još mi se malopre najavili neki gosti, samo su mi oni trebali.

Širim haos!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Umesto da gleda listu, on usisava. 

- methane.master
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Ne mogu da se setim gde smo pricali o slicnim stvarima, ali svakako dobra alatka

Možda na temi o biciklima?ivancho napisao:Ne mogu da se setim gde smo pricali o slicnim stvarima, ali svakako dobra alatka
Ova "alatka" je klasično onanisanje dokonog dizajnera, sa parolom "Hajde da budem drugačiji od ostalih".
Osim kod nekih navrtki na biciklu, totalno nepraktična, nepristupačna za rukovanje i iznad svega neudobna za ono za šta je "namenjena".
Možda, za otvaranje flaša i pravljenja rana na dlanovima.
@ivancho
Ništa lično, ali uvek me izbace iz takta ovakve dizajnerske "vratolomije".