Sport
Re: Sport
Prvo vrhunska odbrana litvanije na granici faula, nisu nam dozvolili da igramo za koš više kao na svim utakmicama do tad i uveli su nas u sistem igre koji je njima odgovarao, drugo mi nemamo peticu na koju možemo da se oslonimo , Raduljica vs Valančijunas smešna priča na našu žalost , Kuzmića ne bih komentarisao, Erceg je četvorka. To Što je Raduljica mećao na nekim utakmicama neka ljubi Teodosića d'izvinete u dupe.
Sve ekipe sa kojima smo igrali do sad nisu imale dominantnu peticu, osim Španije ali to je bila prva utakmica i Španjolci tada nisu bili na nivou na kom su sad tj tempirali su formu za završnicu prvenstva za razliku od nas koji smo vrhunac doživeli u grupnoj fazi. I na kraju što kaže litvanski selektor, pobedili su nas iako su imali dve pogođene trojke i ogroman broj izgubljenih lopti ... Kontrolu skoka i slab procenat sl bacanja takodje ne treba zaboraviti.
Oni su više želeli pobedu to se jednostavno osetilo Jbg zasluženo su nas izbacili
Sto se Djordjevica tice, on definitivno mora da se dokaze kao trener i sigurno da nije takticki dovoljno potkovan kao litvanski kolega ili bilo koji drugi trener koji ima iskustva u ovakvim utakmicamo sto u klupskoj sto u reprezentativnoj konkurenciji. Cinjenica je da ako bude sve ostalo kako jeste i ova generacija ostane slozna kao sto je i do sada bila uz pomoc jos nekim mladjih igraca u narednim godinama mozemo ocekivati bolje rezultate.
Sve u svemu ne treba zanemariti pored svih drugih stvari losu pripremu utakmice Djordjevica i strucnog staba kao i da je jedan dobar deo odgovornosti na njima.
Sve ekipe sa kojima smo igrali do sad nisu imale dominantnu peticu, osim Španije ali to je bila prva utakmica i Španjolci tada nisu bili na nivou na kom su sad tj tempirali su formu za završnicu prvenstva za razliku od nas koji smo vrhunac doživeli u grupnoj fazi. I na kraju što kaže litvanski selektor, pobedili su nas iako su imali dve pogođene trojke i ogroman broj izgubljenih lopti ... Kontrolu skoka i slab procenat sl bacanja takodje ne treba zaboraviti.
Oni su više želeli pobedu to se jednostavno osetilo Jbg zasluženo su nas izbacili
Sto se Djordjevica tice, on definitivno mora da se dokaze kao trener i sigurno da nije takticki dovoljno potkovan kao litvanski kolega ili bilo koji drugi trener koji ima iskustva u ovakvim utakmicamo sto u klupskoj sto u reprezentativnoj konkurenciji. Cinjenica je da ako bude sve ostalo kako jeste i ova generacija ostane slozna kao sto je i do sada bila uz pomoc jos nekim mladjih igraca u narednim godinama mozemo ocekivati bolje rezultate.
Sve u svemu ne treba zanemariti pored svih drugih stvari losu pripremu utakmice Djordjevica i strucnog staba kao i da je jedan dobar deo odgovornosti na njima.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Kakav je smrad Diego Costa. Jadan, zrtva...
http://youtu.be/gqdf1zvXlsw?t=43
http://youtu.be/gqdf1zvXlsw?t=43
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Dobijamo Francuze!!!!
Ajmo!!!!
Ajmo!!!!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
...za koji će biti zaslužni isključivo stručnjaci i komentatori sa ovog foruma. U suprotnom, kriv je Đorđević.crni napisao:ako pobedimo francuze to će biti podvig i senzacija

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Dobili ili ne, svejedno je. Da su bar stavili prve tri ekipe idu na OI... imali bi utakmicu ravnu finalu.
Ne znam koliki je motiv igranje za trece mesto. Mislim, ja sam (rekreativno) uvek igrao najbolje sto mogu u datom trenutku, pa pobedis ili izgubis. Nisu svi isti, niti imaju isti cilj. Cilj ove reprezentacije je bio Rio. Nije u pitanju neka Ceska ili Letonija, pa da je sada to trece mesto nesto wow. Nadam se da ce momci odigrati korektno, pa sta bude.
Jedini pravi motiv ce biti nacionalna penzija, onima koji je vec nemaju
Ne znam koliki je motiv igranje za trece mesto. Mislim, ja sam (rekreativno) uvek igrao najbolje sto mogu u datom trenutku, pa pobedis ili izgubis. Nisu svi isti, niti imaju isti cilj. Cilj ove reprezentacije je bio Rio. Nije u pitanju neka Ceska ili Letonija, pa da je sada to trece mesto nesto wow. Nadam se da ce momci odigrati korektno, pa sta bude.
Jedini pravi motiv ce biti nacionalna penzija, onima koji je vec nemaju

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
U 3/4 da pokazemo zube, drsko i odlucno, povedemo, pa onda neka nas jure oni.
Malo sudije naginju za domacine, nadam se da nece biti kao sa Turskom na SP.
Dobro igramo, drzimo se, imamo sanse za pobedu!!
Malo sudije naginju za domacine, nadam se da nece biti kao sa Turskom na SP.
Dobro igramo, drzimo se, imamo sanse za pobedu!!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Cinjenica je da nam nedostaje ozbiljan centar i bolja suterska forma spoljne linije.
Videcemo kako ce ovo izgledati posle godinu dana zajenickog rada Djordjevica, Radulje i Kuzmica.
Po prikazanom u Lilu nismo zasluzili medalju.
Tapatalk post
Videcemo kako ce ovo izgledati posle godinu dana zajenickog rada Djordjevica, Radulje i Kuzmica.
Po prikazanom u Lilu nismo zasluzili medalju.
Tapatalk post
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
e ovi nas sad bogami slomise ...
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk