Kladionica

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Re: Kladionica

Post od Kuzmanovic »

Ne znam da li si pratio ranije temu, Steva je isto tako poceo sa 10ak eur i posle nekog vremena su mu ulozi bili od 100 do 1000 eur obicno na dvoznake (1X, X2) sa kvotama 1.2-1.4. Nakon nekoliko dobijenih tiketa ti pocinjes da igras sa dobitkom i onda znas da si na nuli ako ne dodje neki mec.

Uclani se u mozzartu i izvadi karticu sa kojom mozes igrati preko neta. To ti je najlaksa opcija za takvu vrstu kladjenja, jedino sto moras da se suzdrzavas da ne igras svakakve gluposti koje ti padnu na pamet a koje nikada ne bi igrao da moras da se cimas do kladionice. :D
Korisnikov avatar
stefankmn
Pobednik Garaža - Kup takmičenja
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI

Post od stefankmn »

Samo na 0 ;)

Udjem sa 2000din po 400din u broj pa ako dodje dodje ako ne odem kuci. Ne mogu da se bakcem sa orfanelama,malom i zerom, 3 dana ti treba da uzmes neke pare ako oce da da
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

stefanan napisao:Sve na crno?
Ja sam se salio.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Kakav crni rulet ljudi, samo sport.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Oces da navuces mladog skorpiona na rulet, tsk tsk.

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Kuzmanovic napisao:Kakav crni rulet ljudi, samo sport.
Trke pasa :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Omiljeni sport za kladjenje, nikad mi nije bilo jasno koji kriterijum imaju za odredjivanje kvota :kezo:

@kuzmanovic - pratio sam sta je Steva radio, u sustini tako nesto planiram ali sa manjim ulozima. Vec sam kretao tako par puta ali uvek ili batalim ili se stavim sve na jednu tekmu :kezo: Sad sam planirao da krenem sa 5k, ali sam igrom slucaja krenuo samo sa 1000, trenutno sam na 5x i vec mogu da igram sa ulogom, ako dodjem do 10000, onda cu da povecam na 2000 ulog.

Na ideju sam dosao jer su mi ostale odavno lajkovane neke stranice na fejsu sa tipovima,pa sam uzeo da pratim povremeno i video da im singlovi stvarno prolaze. Tako da mi je taktika, pogledam sta ima na listi,pogledam sta ima na tim stranicama jer uvek zaboravim na cehe, ruse i sl. Onda uzmem i krenem da odvajam utakmice i gledam statistiku. Mislim da cu vecinom igrati ili duple sanse (dobra fora je 1/2 ili gg) ili kad je favorit protiv nekog slepca 1&golovi
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Milos napisao:
Kuzmanovic napisao:Kakav crni rulet ljudi, samo sport.
Trke pasa :D
Prava stvar. :mrgreen:

Najjaca mi je ona legenda koja kaze da su dva lika na smenu sedeli ceo dan u kladionici i zapisivali redom brojeve pasa koji su dolazili, i na sledecem pustanju kasete (stara prica, VHS bio aktuelan) su uplacivali na te kerove i tako uzimali pare. :D
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Kad odes u goste i gledas livescore

Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Kuzmanovic napisao:Uclani se u mozzartu i izvadi karticu sa kojom mozes igrati preko neta. To ti je najlaksa opcija za takvu vrstu kladjenja, jedino sto moras da se suzdrzavas da ne igras svakakve gluposti koje ti padnu na pamet a koje nikada ne bi igrao da moras da se cimas do kladionice. :D
Heh u boldovanom delu i jeste suština klađenja. Važi generalno, a ne samo on-line. Vidim da se većina nas drži toga. :kezo:

Milos napisao:Kad odes u goste i gledas livescore

Slika
Heh... kol'ko puta. ;)
Širim haos!
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Ovaj Lewandowski je lud :D
Slika

Sent from my Tapatalk using Alcatel One Touch Idol
Korisnikov avatar
stefankmn
Pobednik Garaža - Kup takmičenja
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI

Post od stefankmn »

Kakav igrac :D haos od utakmice :D dace on jos. Evo malopre imao sansu za 6 gol
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

methane.master napisao:
Kuzmanovic napisao:Uclani se u mozzartu i izvadi karticu sa kojom mozes igrati preko neta. To ti je najlaksa opcija za takvu vrstu kladjenja, jedino sto moras da se suzdrzavas da ne igras svakakve gluposti koje ti padnu na pamet a koje nikada ne bi igrao da moras da se cimas do kladionice. :D
Heh u boldovanom delu i jeste suština klađenja. Važi generalno, a ne samo on-line. Vidim da se većina nas drži toga. :kezo:

:plusone:
Jednostavno je nemoguce suzdrzati se. :) Sedis, skrolujes listu, napakujes neke lude kvote (po mogucstvu da je dobitak maksimala) i na kraju proradi taj osecaj da ces bas ti da se useres u zivot kladionici i uplatis. Naravno taj osecaj traje do prve tekme uglavnom. :) Takodje, kad imam neku vecu kintu na racunu, bar 50% tiketa su mi live, koje generalno ne volim, ali opet ona zelja za brzim kesom. :)

U sustini, ako hoces da zaradis, cimaj se svaki put do kladze sa tacno onoliko para koliko si spremio za taj singl. :D
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Tako sam ja prošli put na live sve sjebao :D
BTW juče ništa nisam igrao, razmišljao sam portugalce i to bi prošlo, oba sporting pobedili. Danas prošao Udineze-milan gg3+,nisam stigao da napišem ovde. Kvota bila 2.4, ulog 1000. Tako da sam trenutno na 7100
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Ja danas igrao PSG 1-1&4+ ;)

Bilmez Ibra promašio penal 2 min pre kraja na 3:0 :glavomuzid:
Širim haos!
Odgovori