Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Samo ću reći, RUSIJA je zakon.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Uroše, daj linkove tih istraživanja, zanima me da li se iko bavio celokupnom ličnošću, a ne samo seksualnošću.
Ne verujem da će postati homo, (iako mislim da može imati raznih problema) ali mislim da to nije dobro jer jednostavno je prirodno imati očinsku i majčinsku figuru, i kakav je uticaj drugačije sredine veliko je pitanje, a nije homo-hetero jedina relacija o kojoj treba misliti.
Drugo, što oni baš traže brak? Ako je tradicija da je brak između muškarca i žene, zašto moraju da to podrivaju i da se u to implementiraju, da nešto na silu menjaju? Normalno da to izaziva otpor. Što ne traže ugovore o partnerstvu i slične modele koji postoje po drugim zemljama, a ne da im to bude među rešenje?
Što se tiče usvajanja dece tu se uglavnom argumentacija postavi meni jako iritantno (Evo i Uroš isto napisa, ne vidim zašto se tako posmatra) u smislu da oni koji im zagovaraju to pravo po defaultu gay brak postave kao divnu zajednicu divnih i brižnih ljudi koji bi bili fenomenalni roditelji, a sa druge strane uzmu loše primere. E pa nije, oni sami tvrde da su sem seksualnosti isti, tako da i oni mogu biti drkadžije, neodgovorni, da se raziđu, nasilni, alkoholičari itd itd. Tako da poređenje lošeg strejt brak okruženja i idealnog gay je štelovano. Samo usvajanje je generalno kompleksna tema, pogotovo kod nas, i bez ovoga...
Ne verujem da će postati homo, (iako mislim da može imati raznih problema) ali mislim da to nije dobro jer jednostavno je prirodno imati očinsku i majčinsku figuru, i kakav je uticaj drugačije sredine veliko je pitanje, a nije homo-hetero jedina relacija o kojoj treba misliti.
Drugo, što oni baš traže brak? Ako je tradicija da je brak između muškarca i žene, zašto moraju da to podrivaju i da se u to implementiraju, da nešto na silu menjaju? Normalno da to izaziva otpor. Što ne traže ugovore o partnerstvu i slične modele koji postoje po drugim zemljama, a ne da im to bude među rešenje?
Što se tiče usvajanja dece tu se uglavnom argumentacija postavi meni jako iritantno (Evo i Uroš isto napisa, ne vidim zašto se tako posmatra) u smislu da oni koji im zagovaraju to pravo po defaultu gay brak postave kao divnu zajednicu divnih i brižnih ljudi koji bi bili fenomenalni roditelji, a sa druge strane uzmu loše primere. E pa nije, oni sami tvrde da su sem seksualnosti isti, tako da i oni mogu biti drkadžije, neodgovorni, da se raziđu, nasilni, alkoholičari itd itd. Tako da poređenje lošeg strejt brak okruženja i idealnog gay je štelovano. Samo usvajanje je generalno kompleksna tema, pogotovo kod nas, i bez ovoga...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
A što ćeš ti da se ženiš, što ne živiš ceo život u vanbračnoj zajednici kad je isto? Traže brak jer zabranjivanjem braka ograničavaš neka prava nekoj grupi ljudi bez razloga.
I mom dedi je bilo nepojamno da žena radi, pa meni sad ne pada napamet da izdržavam neku pijavicu ceo život, a njemu je bilo normalno da sedi kući i kuva ručak i gaji decu i čak joj je zabranio da radi, pa sada nema penziju. Kakva tradicija, kako to tebe peder podriva, tebe i tvoju porodicu time što traži neka prava za sebe koja mu po zdravom razumu pripadaju kao što je brak? Kako to utiče na tvoju porodicu i tvoje odgajanje tvog deteta, tvoj odnos sa tvojom ženom, aj mi objasni, šta te tu podriva i na silu te menja? U Indiji je tradicija da ti burazer i ćale servisiraju ženu kad nisi tu, pa čak i dete da joj naprave, nije frka i šta?
Davno sam u debatnom klubu X gimnazije obrađivao tu temu, mogao bih da potražim sutra izvore.
I mom dedi je bilo nepojamno da žena radi, pa meni sad ne pada napamet da izdržavam neku pijavicu ceo život, a njemu je bilo normalno da sedi kući i kuva ručak i gaji decu i čak joj je zabranio da radi, pa sada nema penziju. Kakva tradicija, kako to tebe peder podriva, tebe i tvoju porodicu time što traži neka prava za sebe koja mu po zdravom razumu pripadaju kao što je brak? Kako to utiče na tvoju porodicu i tvoje odgajanje tvog deteta, tvoj odnos sa tvojom ženom, aj mi objasni, šta te tu podriva i na silu te menja? U Indiji je tradicija da ti burazer i ćale servisiraju ženu kad nisi tu, pa čak i dete da joj naprave, nije frka i šta?
Davno sam u debatnom klubu X gimnazije obrađivao tu temu, mogao bih da potražim sutra izvore.
Dobiješ istraživanja finansirana i provedena od strane tih istih 

Sad vec tema od iznosenja subjektivnih stavova pojedinaca postaje brainwash.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Jesi li onda i za incestne brakove? I oni treba da potraže svoja prava.
Mr rotor Svaka cast za pitanje
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Da, fora je jajarska, sa tim dodavanjem epiteta -jadan i slicno. Tvoja diskusija se u startu svodi na licno omalovazavanje, cega se gadim.Uroš S. napisao:DW, nisu jajarske fore nego vidim da si zabrinut za prava dece u Srbiji i njihovo odrastanje, pa reko da vidim šta radiš da se suprotstaviš nekim drugim trendovima koji ti smetaju. Nešto mi se javlja da ne radiš ništa osim što uletiš s nekim postom na nekom tamo forumu o automobilima.
Da li ce neko, u Srbiji, da svoje dete vaspitava kao pedera/lezbejku me apsolutno ne dotice.
Ali isto tako, imam pravo da se usprotivim da istopolni partneri usvajaju decu, jer na misljenje imam pravo koliko i ti, pa makar dijametralno razlocito bilo. Ali to me ne dovoti u situaciju da te pljunem na fin nacin i kazem ti "nesto si mi nervozan".
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Niđe veze al nisam ni očekivao bolje.Mr.Rotor napisao:Jesi li onda i za incestne brakove? I oni treba da potraže svoja prava.
P8 Lite TT
Naravno da utiče na moju porodicu ako neko moje dete uči kako su istopolni brakovi normalna stvar.
Kako nigde veze? Koja je razlika? Zašto to ne bi bilo dozvoljeno ako je homoseksualizam dozvoljen?
Kako nigde veze? Koja je razlika? Zašto to ne bi bilo dozvoljeno ako je homoseksualizam dozvoljen?
Nista tu nije normalno
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Liberalani ovi pravnici.
Sa jedne strane ih razumem(jbg zato su i pravnici nema osecanja), ali nikako ne podrzavam.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Sa jedne strane ih razumem(jbg zato su i pravnici nema osecanja), ali nikako ne podrzavam.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Meni je to paradiranje, zatvaranje grada itd bez veze, maltretiranje normalnog sveta. Nemam ja nista portiv da bilo ko bude onakav kakvim sebe smatra, ali se zapitam zasto svoju intimu i neko opredeljenje iznositi u javnost i time se diciti, valjda si to zbog sebe a ne zbog drugih. Drugo smatram, da usled trenutne situacije, ljudima treba pribliziti i predociti neke druge vrednosti, koje se odlikuju postenim i dobrim, a ne plasiranjem losih vrednosti i "resavanje" problema do kojeg cak nismo ni dosli usled nerazvijenosti.
Usvajanja dece je jako diskutabilno i ne zavisi samo od porodice koja je stub i oslonac vec i od drugih parametara, a pritom je i dosta individualno. Pogledi na to se uglavnom razlikuju jer sa jedne strane gleda na prirodan psihicki razvoj deteta, a sa druge potreba i mogucnost da se za sto vise dece bez roditeljskog staranja obezbedi porodican i normalan zivot.
Usvajanja dece je jako diskutabilno i ne zavisi samo od porodice koja je stub i oslonac vec i od drugih parametara, a pritom je i dosta individualno. Pogledi na to se uglavnom razlikuju jer sa jedne strane gleda na prirodan psihicki razvoj deteta, a sa druge potreba i mogucnost da se za sto vise dece bez roditeljskog staranja obezbedi porodican i normalan zivot.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Pederi, sektasi, Crveni Zvezdasi
Ja mislio da je rasprava od paradi zavrsena jos pre 2-3 godine kad je "uspesno" odrzana prva... Kad su to uradili onda opusteno mogu da traze brakove, decu, kola, cist vazduh, nova poznanstva...

Ja mislio da je rasprava od paradi zavrsena jos pre 2-3 godine kad je "uspesno" odrzana prva... Kad su to uradili onda opusteno mogu da traze brakove, decu, kola, cist vazduh, nova poznanstva...
Gagi otac 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .