Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od aviator »

Uroše, i Eskimi ti kao gostu, u znak dobrodošlice, daju sopstvenu ženu da je "heftaš".
A i to "nidje veze", al bar da spomenem.
Mene zanima zašto, gey orijentisani toliko insistiraju na svojoj različitosti od nas, a žele naše tradicionalne "vrednosti"?
Čak i crkveni brak, iako ih, naročito crkva ne želi u svojim redovima.(aglikance i ostale sekte zaobidjite)
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Milos - Buraz zahladnelo pa čitam malo, sa'ću se ja aktivirati još malo, mrzelo me po lepom vremenu da većam ko će se već jednom potuci na okupljanju :D

aviator napisao:Uroše, i Eskimi ti kao gostu, u znak dobrodošlice, daju sopstvenu ženu da je "heftaš".
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Poslednja izmena od Gaginh0 u 21 Sep 2015, 00:40, izmenjeno 1 put ukupno.
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Mr.Rotor napisao:Naravno da utiče na moju porodicu ako neko moje dete uči kako su istopolni brakovi normalna stvar.
I sta ce to promeniti kod tvog deteta sto ce misliti da je istopolni brak normalan?

Mnogo bi nam bolje bilo kada bi ucili decu da budu tolerantni. Ne radi se ovde samo o pederima vec i o svim ostalim grupama koje su diskriminisane, kao sto su Romi ili osobe sa invaliditeom na primer.
Ralee napisao:Meni je to paradiranje, zatvaranje grada itd bez veze, maltretiranje normalnog sveta. Nemam ja nista portiv da bilo ko bude onakav kakvim sebe smatra, ali se zapitam zasto svoju intimu i neko opredeljenje iznositi u javnost i time se diciti, valjda si to zbog sebe a ne zbog drugih.
Kako ne kapiras da te ne maltertiraju pederi nego, mali broj huligana i zastitnika tradicionalnih vrednosti, zbog njih je zatvoren grad.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Gaginh0 napisao:Milos - Buraz zahladnelo pa čitam malo, sa'ću se ja aktivirati još malo, mrzelo me po lepom vremenu da većam ko će se već jednom potuci na okupljanju :D
Kakve tuce nismo primitivci :D
Igracemo pejntbol levica vs desnica :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Moj stav je takav da protiv homoseksualaca i lezbejki nemam nista. Neka rade u svoja 4 zida sta god pozele.

Medjutim, eksponiranje i guranje u prvi plan te njihove po mojem uverenju bolesti (nebitno da li je bolest), itekako mi smeta.
Pa meni je ruzno kada vidim na ulici i muskarca i zenu da se ljube a ne da gledam dva muskarca da se drze za ruke.
Odrastao sam u jednoj sredini gde me ni porodica ni drustvo nisu naucili da je to normalno, pa tako vaspitavam i svoje dete, tako da smatram direktnim ugrozavanjem ako na nasim ulicama dozivim da se dva muskarca setaju drzeci se za ruke ili ne daj boze ispoljavaju neku neznost jedan prema drugome, posto to izaziva gadjenje kod mene i ne zelim svoju decu da izlazem takvim scenama.

Ne znam zbog cega se kulturoloski, verski, tradicionalni i obicajni stavovi u ovoj temi guraju u cosak.
Evo, jel muslimani nece da jedu svinjetinu. A svi znamo da medju njima itekako ima onih koji je konzumiraju, ali nikome ne pada na pamet da u sred muslimanske zajednice pravi kobasicijadu.
Tako je i na nasim prostorima jednostavno drustveno i crkveno i na svaki drugi nacin jednostavno neprihvatljiv homoseksualnizam, i treba se pomiriti sa tim kakvo smo drustvo i postovati neke vrednosti.
Ako zakonski nije kaznjivo da si homoseksualac, OK budi to sto jesi, imajte svoja mesta za okupljanje, radite sta hocete... ali cemu guranje prsta u oko jednim vulgarnim i silom nametnutim prikazivanje svoje seksualne orijentacije?

Sledeca stavka gde me potencijalno ugrozavaju ako ostvare svoje zahteve.
Ne zelim sutra da imam situaciju da moje dete ide u isti razred i druzi se sa detetom koje je usvojeno u homoseksualnoj zajednici. Jednostavno, za moj pojam takva zajednica iako se legalizuje ostaje neprihvatljiva iz MNOGO razloga, i prosto ne zelim da moje dete raste uz drugara koji potice iz takve porodice ili sutra da dodje u situaciju da ga takav drugar pozove na rodjendan i uopste boravi u takvoj porodici...

Ja sam 100% ubedjen cak i da se vecina homoseksualaca bukvalno stidi i ogradjuje od ovih parada. Cak tvrdim da im ove parade donose vise stete nego koristi u svakodenvnim aktivnostima.
Ono sto dobijaju jeste novac za visokopozicionirane aktiviste, a prava za koja se mozda izbore ce koristiti 0,0001% homoseksualaca.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

goblin napisao:Moj stav je takav da protiv homoseksualaca i lezbejki nemam nista. Neka rade u svoja 4 zida sta god pozele.

Medjutim, eksponiranje i guranje u prvi plan te njihove po mojem uverenju bolesti (nebitno da li je bolest), itekako mi smeta.
Pa meni je ruzno kada vidim na ulici i muskarca i zenu da se ljube a ne da gledam dva muskarca da se drze za ruke.
Odrastao sam u jednoj sredini gde me ni porodica ni drustvo nisu naucili da je to normalno, pa tako vaspitavam i svoje dete, tako da smatram direktnim ugrozavanjem ako na nasim ulicama dozivim da se dva muskarca setaju drzeci se za ruke ili ne daj boze ispoljavaju neku neznost jedan prema drugome, posto to izaziva gadjenje kod mene i ne zelim svoju decu da izlazem takvim scenama.

Ne znam zbog cega se kulturoloski, verski, tradicionalni i obicajni stavovi u ovoj temi guraju u cosak.
Evo, jel muslimani nece da jedu svinjetinu. A svi znamo da medju njima itekako ima onih koji je konzumiraju, ali nikome ne pada na pamet da u sred muslimanske zajednice pravi kobasicijadu.
Tako je i na nasim prostorima jednostavno drustveno i crkveno i na svaki drugi nacin jednostavno neprihvatljiv homoseksualnizam, i treba se pomiriti sa tim kakvo smo drustvo i postovati neke vrednosti.
Ako zakonski nije kaznjivo da si homoseksualac, OK budi to sto jesi, imajte svoja mesta za okupljanje, radite sta hocete... ali cemu guranje prsta u oko jednim vulgarnim i silom nametnutim prikazivanje svoje seksualne orijentacije?

Sledeca stavka gde me potencijalno ugrozavaju ako ostvare svoje zahteve.
Ne zelim sutra da imam situaciju da moje dete ide u isti razred i druzi se sa detetom koje je usvojeno u homoseksualnoj zajednici. Jednostavno, za moj pojam takva zajednica iako se legalizuje ostaje neprihvatljiva iz MNOGO razloga, i prosto ne zelim da moje dete raste uz drugara koji potice iz takve porodice ili sutra da dodje u situaciju da ga takav drugar pozove na rodjendan i uopste boravi u takvoj porodici...

Ja sam 100% ubedjen cak i da se vecina homoseksualaca bukvalno stidi i ogradjuje od ovih parada. Cak tvrdim da im ove parade donose vise stete nego koristi u svakodenvnim aktivnostima.
Ono sto dobijaju jeste novac za visokopozicionirane aktiviste, a prava za koja se mozda izbore ce koristiti 0,0001% homoseksualaca.
Bravo na postu sa svime se slazem , narocito sa delom koji sam boldovao , sem sa delom zasto bi branio detetu da se druzi sa detetom iz gejpeder porodice ?
Sta je to usvojeno dete krivo da ispasta ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Nemoj quote-ovati post iznad! Procitaj pravilnik! :pravilnik:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Govorim generalno o manifestaciji kao i o svim onim sto uz nju ide, i o jednoj i drugoj strani koja nece kao za inat ama bas da popusti i vlasti koja se nateze izmedju njih.
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:

Post od aviator »

Mnoge, tradicionalne, moralne vrednosti su poklekle pred profitom.
Od prodaje sperme, krvi, i organa, preko "iznajmljivanja" materice i prodaje dece pod maskom usvajanja u dobrostojeće porodice.

Ako će mo pravo, u atičkoj Grčkoj i Rimu su pedofilija i incest bili nešto najnormalnije i sadašnja zapadna civilizacija se diči time da je nasledik velikih ideja ondašnjih filozofa, koji su u trenucima odmora, po termama, "trpali" koga su stigli.
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Milos napisao: sem sa delom zasto bi branio detetu da se druzi sa detetom iz gejpeder porodice ?
Sta je to usvojeno dete krivo da ispasta ?
Nista dete nije krivo, upravo zbog toga sam i protiv usvajanja dece od strane homoseksualnih brakova, posto jadno dete nema opciju da bira i to bi mu bilo nametnuto.

To sto ja ne bi voleo da se moje dete druzi sa takvim detetom nije zbog samog deteta, vec zato sto su upitne smernice i vaspitanje koje je dobilo takvo dete od roditelja koji su bili spremni da na ovakvim prostorima sklope istopolni brak i usvoje dete (automatski ih ne dozivljavam kao normalne), a samim tim je upitno kakvo to dete moze ispasti od takvih roditelja i takvog uticaja. Pa automatski cim je opravdano upitano, ne bi zeleo da moje dete ima dodirnih tacaka sa takvim drustvom. Ili u krajnjem slucaju da odlazi kod njega kuci na druzenje, rodjendane i dozivi takvu porodicu iznutra, to jednostavno ne bi dozvolio da bi svoje dete zastitio od takvih okolnosti.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

aviator napisao:Od prodaje sperme, krvi, i organa, preko "iznajmljivanja" materice i prodaje dece pod maskom usvajanja u dobrostojeće porodice.
Znaci ako ti nekada dete bude na operaciji, ti ces odbiti da mu se izvrsi transfuzija krvi jer to nije tradicionalno??? :glavomuzid:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:

Post od aviator »

I ko se u takvoj porodici odaziva na dečije: Mama! ili Tata! ???
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

aviator napisao:Mnoge, tradicionalne, moralne vrednosti su poklekle pred profitom.
Od prodaje sperme, krvi, i organa, preko "iznajmljivanja" materice i prodaje dece pod maskom usvajanja u dobrostojeće porodice.

Ako će mo pravo, u atičkoj Grčkoj i Rimu su pedofilija i incest bili nešto najnormalnije i sadašnja zapadna civilizacija se diči time da je nasledik velikih ideja ondašnjih filozofa, koji su u trenucima odmora, po termama, "trpali" koga su stigli.
Sve si upravu, ali ja ne zivim u antickoj Grckoj vec sam odrastao i vaspitavan osamdesetih i devedesetih godina na balkanu, a podizem svoju decu dvehiljaditih godina na istom tom balkanu, relacija Sribija-CG. I sto je mozda jos bitno, poticem iz dosta patrijahalne porodice i sredine.

Mozda ce i u mojoj porodici/lozi za 500 godina, ne daj boze, biti normalne neke stvari od kojih se ja sada zgrazavam. Ali ne mogu iz svoje koze, iz svog porekla, iz svoje vjere, iz svojeg vaspitanja, iz svojih uverenja, iz svoje porodice.... nikako! Kao sto ne bi trebala ni moja deca ako uspem pravilno da ih usmerim.
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:

Post od aviator »

Dusane, čitaj pažljivo. Pisao sam o PRODAJI, ne o davanju.
Ako nisi znao sirotinja u Americi PRODAJE svoju krv bolnicama.
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Gobline, ako pitanje nije suvise licno, jesi ti Srbin ili Crnogorac?
Odgovori