Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od goblin »

Dusan napisao: @goblin Znaci tebi ne bi smetalo, da Romima i crncima bude zabranjeno da se setaju ulicom i da budu ponosni na to sto jesu?
Smetalo bi mi.
A gde im je to zabranjeno kod nas i u sadasnjem vremenu?

Vec sam pisao o tome da kroz istoriju imamo mnoogooo nelogicnosti sa sadasnjeg drustvenog stanovistva (neko je pominjao homoseksualne odnose u steroj Grckoj i Sparti...).
Ovde diskutujemo o 2015 godini na Balkanu u pravoslavnoj zemlju Srbiji.

Mozda je u nekoj zemlji i sada sasvim normalno da komsiji ponudis da ti zvekne zenu, mozda je pre 1.000 godina negde bilo normalno da opalis sopstvenu ceruk, mozda, negde, nekad.....
chakboris
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2015, 22:03

Post od chakboris »

Dusane,
Kako nema lica koje je ugrozeno? A usvojeno dete, ono nije ugrozeno? Zna da ga je rodila majka a sad ima dvojicu tata, to je ok za deciji pojam ili mozda da mu kazu da ga je donela roda?
Jesu romi i crnci bolesni generalno pa da im se nesto brani, crnci su rodjeni crni i to se nebira u kojoj ces se boji koze roditi ali homoseksualac se postaje tako da ti je primer zesca nebuloza i neznas vise ni sta pises
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Ti ne_znas gramatiku, a znas da je moj primer zesca nebuloza.

@goblin O usvajanju sam rekao da mora jos vremena proci da bi se doslo do zakljucaka i da o tome i dalje nemam jasan stav, iako sva istrazivanja (nezavisna, sprovedena od hetero ljudi i roditelja) pokazuju da ta deca nisu ni u najmanjem zaostatku.

Nema poente diskutovati dalje, jer ocigledno da ne mozes da se pomeris od nekih stvari. Reci cu samo da smatram, da svaki covek koji je spreman da sputava i ogranicava neke ljudi koji nikoga ne ugrozavaju i sa kojima nema nikakvih dotirnih tacaka ima problem pre sve sam sa sobom.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
chakboris
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2015, 22:03

Post od chakboris »

Vazi lektore, obicno se uhvatite gramatickih gresaka kad nemate nista pametno da odgovorite.
Decko jos si ti zelen
p.s u zadnjem postu u zadnjoj recenici nedostaje "ga" u reci koja treba da glasi "svega" a ne "sve", al ok svima se desi i to nije poenta ove price
Poslednja izmena od chakboris u 21 Sep 2015, 02:35, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

:kezo:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Dusan napisao:
Nema poente diskutovati dalje, jer ocigledno da ne mozes da se pomeris od nekih stvari. Reci cu samo da smatram, da svaki covek koji je spreman da sputava i ogranicava neke ljudi koji nikoga ne ugrozavaju i sa kojima nema nikakvih dotirnih tacaka ima problem pre sve sam sa sobom.
Nazalost, bolesne ljude, pogotovo kada su u pitanju psihicki poremecaji, cesto je potrebno ogranicavati zarad sveopsteg boljitka, pa cak i njihovog , iako na prvi pogled ne izgleda tako i deluje surovo...

PS- Nepotrebno eksponiranje homoseksualizma (parada) i zahtevi koje pokusavaju da ispune, itekako me direktno ugrozavaju (vec sam objasnio kako i zbog cega).

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Korisnikov avatar
DasAuto
Reactions:
Pridružio se: 16 Sep 2015, 15:05

Post od DasAuto »

Sama cinjenica da su roditelji istog pola ne vjerujem da skodi, ali zbog drustva kakvo jeste skodilo bi sigurno, zamislite osnovnu i srednju skolu, to bi bilo pakao za djete.

A i bojim se da kad bi bilo dozvoljeno usvajanje da bi gejevi usvajali zbog nekog trenda. Jel bi to kao bilo "in". Zato i mislim da ne treba dozvoliti. A ne vjerujem da su losiji kao ljudi samo zbog toga sto su pederi.

I ovo sa paradama ne kontam nikako, to da paradiraju zbog nekih prava mogu okcaiti macki i rep.

U Svedskoj imaju prava kakve obicni gradjanin Srbije moze da sanja pa opet nisu zadovoljni, to je vise preraslo u neku opsesiju, ovde kad neki politicar ne ucestvuje na paradi odmah je kao anti gay.
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Super je kad u prava gej ljudi ubace rome i invalide. Jbt kako samo spinuju.

@ grujic : Potpuno se slazem sa onim postom od pre neku stranu.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Uroš S. napisao:A što ćeš ti da se ženiš, što ne živiš ceo život u vanbračnoj zajednici kad je isto? Traže brak jer zabranjivanjem braka ograničavaš neka prava nekoj grupi ljudi bez razloga.

I mom dedi je bilo nepojamno da žena radi, pa meni sad ne pada napamet da izdržavam neku pijavicu ceo život, a njemu je bilo normalno da sedi kući i kuva ručak i gaji decu i čak joj je zabranio da radi, pa sada nema penziju. Kakva tradicija, kako to tebe peder podriva, tebe i tvoju porodicu time što traži neka prava za sebe koja mu po zdravom razumu pripadaju kao što je brak? Kako to utiče na tvoju porodicu i tvoje odgajanje tvog deteta, tvoj odnos sa tvojom ženom, aj mi objasni, šta te tu podriva i na silu te menja? U Indiji je tradicija da ti burazer i ćale servisiraju ženu kad nisi tu, pa čak i dete da joj naprave, nije frka i šta?

Davno sam u debatnom klubu X gimnazije obrađivao tu temu, mogao bih da potražim sutra izvore.
Jel si uopste video deo posta gde sam spomenuo druge modele zajednice?

A sto se tice blokade grada i da je to zbog ovih drugih kako ih vec ko krsti, ocigledno je da su obe godine pokusaji napada bili znatno manji.nego pre, kao i pretnje, pa je sva ova armija bila debelo oversize. Proslo je par parada, bice ih ubuduce, i to je to, al tesko da ce ih zbog toga neko zavoleti.

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Vidim da ima dosta poznavalaca materije, kao i ljudi koji poznaju gej parove.
Kako dva muskarca u gej zajednici ishendlaju hemoroide?
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Možda nisu aktivni u onim danima. :kezo:
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

^
I, kako to objasne, svom, usvojenom, sinu?

Kao što ne podržavam usvajanje dece (bilo ono i u obliku "rentiranja materice") gay parova, tako sam i protiv toga da samac, homo ili hetero, ima pravo na takvo usvajanje.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Jebote kakva najezda imbecila se ovde dogodila a moderacija više ne postoji odavno. Do skoro su bar bili contained na svom forumu.

P8 Lite TT
Poslednja izmena od Uroš S. u 21 Sep 2015, 08:36, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Interesantno je da nisi odgovorio na moj upis još pre par stranica i da svi krenete da vređate kada nemate više argumenata.
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

Uroše, zar ti je uvreda argument ili poslednja odbrana? Tužno.
Odgovori