Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Niko ziv ne zna sta ce tu biti,sem mogucnosti da ih nasele i ovde malo.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Mislim da se prica opet spusta na licni nivo, i to sami sebi.
Ako je tebi Milose porodica propatila zbog komunista, a da Sava nije direktno uticao na to, onda ne bi to trebalo da ti smeta.
Ekvivalent tome bi bilo, da ja stavim sliku Perikla, a onda mi neko dobaci da je njegova porodica propatila zbog nekih demokrata (ima i takvih sasvim sigurno) i da mu taj moj avatar smeta.
Nisam ni sumnjao da nasi nece naplatiti te Sirijce. Skolovani su to lopovi. Imaju i diplome.
Ako je tebi Milose porodica propatila zbog komunista, a da Sava nije direktno uticao na to, onda ne bi to trebalo da ti smeta.
Ekvivalent tome bi bilo, da ja stavim sliku Perikla, a onda mi neko dobaci da je njegova porodica propatila zbog nekih demokrata (ima i takvih sasvim sigurno) i da mu taj moj avatar smeta.
Nisam ni sumnjao da nasi nece naplatiti te Sirijce. Skolovani su to lopovi. Imaju i diplome.
Oslepo sam
Inače, prilično je čovekolik u poslednje vreme, ni nalik na:
https://www.youtube.com/watch?v=eX-_IX7_wKA

Inače, prilično je čovekolik u poslednje vreme, ni nalik na:
https://www.youtube.com/watch?v=eX-_IX7_wKA

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
ajd malo da opustimo http://www.njuz.net/njuz-klip-vucic-obj ... rvi-singl/
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Koliko mi je poznato prelaz Batrovci je potpuno blokiran, sa obe strane nema prolaza za sve, autobuse, kamione, kola...Milos napisao:Ajd da ne spamujemo,mozemo to na nekom okupljanju
Obecasmo McGruji da necemo da kvarimo temu.
Nego sta je sa granicom ? Batrovci su otvoreni,ali samo sa nase strane ?
Besne kamiondžije su blokirali oba pravca -i trenutno je fazon dalje nećeš moći. Reakcija na mere Hrvatske vlade da se puštaju samo kamioni sa kvarljivom robom.
Za 24h odprilike situacija će se ili rešiti, ili će komplet tranzit za sva vozila biti Mađ. -Srb, kako sad stvari stoje, ništa se neće propuštati ni iz ni u Hr.
TT
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Drugar danas okačio sliku, predavanje naše Privredne komore o intelektualnim pravima... na compu sa kradenim Windowsom 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Ma to su samo instalirali da pokazu prezentaciju i obrisu 

Pratim i ja iz sata u sat jer u ponedeljak idem, blokirano skroz, i ako prodjem batrovce ne znam sta me ceka na breganiMilos napisao:
Nego sta je sa granicom ? Batrovci su otvoreni,ali samo sa nase strane ?

Verovatno se cenjkaju koliko ce sirijaca da nam vrate a da zauzvrat otvore prelaz

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
@Nikaragva
Kakv vrhunski potpis imaš

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Vladapetr napisao:Drugar danas okačio sliku, predavanje naše Privredne komore o intelektualnim pravima... na compu sa kradenim Windowsom

Opet će da ih zabrane.

Kliknuh na link i gledam... i razmišljam kako bi mi legao jedan Brufen.McGruja napisao:@Nikaragva

Širim haos!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sta se desava sa citiranjem postova? Izbacuje pogresna imena?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Verovatno TT baguje. Meni je u profilu clana ubacio avatar sasvim drugog clana...
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Ja nisam ni rekao da smo nastali od Adama i Eve. Adam i Eva su samo simbol kroz veru da je prirodno da u takvoj zajednici moraju da budu dvoje ljudi razlicitih polova da bi mogli da imaju potomstvo, sto je glavni cilj jedne porodice. Ljudi su nastali evolucijom. Sto se tice toga kako su nastali ljudi, prihvatio sam Darvinovu teoriju.AcaKayak napisao:Ajde daj ti jedan argument da smo nastali od Adama i Eve. Ali ono, da nije na nivou brace Grim.
Sto se tice migranata, nasa je velika sreca sto oni beze iz Srbije, jer su se informisali kakvo je ovde stanje. Inace da i deo njih zeli da ostane, mi bi smo na..bali samo tako. Ali na nasu, malo je reci veliku srecu, njihov cilj je mnogo dalje od Srbije.