19:00 N.Mahut ( Hendikep-3,5 ) - F.Delbonis 1 1,70
Nakon jucerasnjeg lijepog WIN-a iz Metza, danas idemo dalje u nadi da ce se serija produziti i da ce biti novi WIN u nizu. I danas ostajemo u Metzu, ATP turniru iz serije 250. Analiziram duel domaceg predstavnika Nicholasa Mahuta i Argentinca Delbonisa.
Slicna prica kao i jucer. Duel klasicnog igraca za brze podloge kakav je Mahut i Delbonisa koji je igrac za zemljane terene. Razlika na ATP listi izmedju njih dvojice je samo 3 mjesta. Mahut je 67. igrac planete a Delbonis je 64. Ali to ne igra nikakvu ulogu. Jucer je Carreno Busta bio bolje rangiran za 250 mjesta od protivnika pa je izgubio.
Delbonis je za vikend igrao Davis Cup sa svojom reprezentacijom protiv Belgije. Igrao je dva meca i oba izgubio. Bolji od njega su bili Goffin koji je slavio sa 3-0 i Darcis koji je slavio sa 3-1. Mozda je to danas i nebitno za ovaj duel, ali igrace zna stici umor od Davis Cup meceva. Ove godine nema nijednog meca u dvorani, dok je na betonu upisao 2 pobjede i 6 poraza. Sve to potvrdjuje da je on samo igrac za sljake.
Nicolas Mahut, igrac kojeg postujem i cijenim jer igra lijep tenis. Potkovan je dobrim servisom i lijepim jednorucnim bekendom. On je ofanzivan igrac koji poslije servisa voli izaci na mrezu i odigrati voleje. Odlican je dubl igrac, godinama i tamo biljezi odlicne rezultate vecinom sa svojim sunarodnjacima Francuzima. Mahut ove godine ima 11 pobjeda i 3 poraza u dvorani.
Mec se igra u vecernjem terminu. Francuzi su u spic termine stavili Tsongu od 18:00 a onda Mahuta. Svi znamo kakva je atmosfera u Francuskoj pogotovo kada igra njihov igrac, a Mahut je miljenik Francuske publike. Po meni je ovo zicer dana, jer nije Delbonis taj kalibar igraca za tepiha da se moze suprostaviti Mahutu. Mahut voli podvaliti slajs i izaci na mrezu i brzo zavrsavati poene, dok Delbonis gradi poene sa osnovne crte, sto na ovim brzim podlogama i nije dobra stvar. Mahut u zadnjih mjesec ima par dobrih pobjeda na betonu, sto mi jos vise ulijeva vjeru u ovaj tip.
Da bude WIN ovaj tip treba nam pobjeda Mahuta sa 4 razlike, npr 6-4 6-4. Ali ja ocekujem da ce to ici i lakse od toga i da ce biti jos veca razlika, tako da cu igrati i ovaj tip :
19:00 N.Mahut ( Hendikep-4,5 ) - F.Delbonis 1 2,20
Inace, za danas Dortmund 2, Salke 1, Romu cu odigrati navijacki 2, ali mi je najnesigurnija, iako mislim da moraju do pobede posle remija sa Sasulom na Olimpiku.
Poslednja izmena od elMaestro u 23 Sep 2015, 13:34, izmenjeno 1 put ukupno.
19h Lion - Bastilja - Lion nije kod kuce odavno pobedio,zadnje 3 su igrali x,red bi bio da pobede jednom. Malo rizicnije GG(3+), Bastilja uspeva da ga mune svima ali svkako da sumnjam da ce pobediti ili da ce lion da pristane na x
20:45h Kapri - Napoli - 2. Mozda,ako prodjem nesto do tad
19h Gazelek Ajačio - Ren - 2, previse dobra kvota da se propusti
20h 1899 Hofenhajm - Borusija D. - 2, nisu ih pobedili zadnje dve utakmice, treca sreca
20h Selta - Barselona - 2 ili 3+, Barsa ako pobedi bice prva na tabeli tako da bi ovo trebalo da bude sigurica
20:45h Kristal Palas - Čarlton Atletik - Kristal Palas je izgubio zadnje dve ali od Sitija i Totenhema, sumnjam da ce protiv ovih da kiksuju
20:45h Fiorentina - Bolonja - 1, sta znam izgleda mi kao zicer
20:45h Juventus - Frozinone - 1 sigurno,ali ja cu verovatno igrati 1&3+. red bi bio da se Juve malo razigra, proslu su pobedili 2:0,a moraju u istom ritmu da nastave nakon slabog starta
21:00 Atletik Bilbao - Real - 2 bi trebalo da dodje,ja ako budem igrao verovatno cu GG3+. Real nije primio do sad u prvenstvu nijedan gol,imaju skor 12:0,mislim da ce veceras barem jedan ali isto tako sumnjam da ce igrati ili x ili izgubiti. (1.9 je kvota na gg3+, a moze i da Bilbao daje barem jedan, 1.4 kvota)
20:45h Sampdorija - Roma - ako prodjem nesto do tad mozda odigram 2, kuzmanovic me zaintrigirao
stefanan napisao:19h Gazelek Ajačio - Ren - 2, previse dobra kvota da se propusti
Ovo je potencijalna mina! Svi korzikanski klubovi računaju da bodove osvajaju kući i tu kidaju. Fakat da je ovaj Ajaccio zalutao u prvu ligu, ali nisam siguran koliko je Rennes jak da u u kontinuitetu pobeđuje.
stefanan napisao:
20h Selta - Barselona - 2 ili 3+, Barsa ako pobedi bice prva na tabeli tako da bi ovo trebalo da bude sigurica
I ovo je mina, mada neuporedico manja od prethodne. Celta je iznenađujuće dobro krenula a i inače je jedan od onih indijanskih klubova koji povremeno se*u favoRita. Eazlika u klasi postoji, ali oprez.
Kod Spanaca bih izbegao i Real i Barsu. Methane je vec rekao za Seltu, a sto se tice Bilbaa, jesu generalno losi, ali znaju redovno da otkinu bodove i Barsi i Realu. Tu ili ce ih Real unistiti ili ih uopste nece ni dobiti. Cenim da nema sanse da Real dobije tipa 1-0. Ali kao sto rece Kuzma ovo pise lik koji nema bas najbolju statistiku ove sezone.