Siledžije - internacionalno blago

Razne teme, pitanja, iskustva
Zaključana tema
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Re: Siledžije - internacionalno blago

Post od ftj »

Ova organizovana tuča je skroz ok, bolje nego da se bodu noževima i napadaju 5 na 1. Mislim ako su već toliki idioti da moraju da se biju onda je ovo prihvatljivo rešenje.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

slazem se... i mesto je dobro, na livadu bre, pa da se ne lupa inventar i grad, i prolaznici...

jos veci uspeh bi bio kad bi im kad vec dodju na njivu dali po motiku al ajde sad da ne preterujem :rofl:
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Post od noob »

Usranu motku :D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ne brate... Motiku,kao ono za obradjivanje njive... Ne motku. :ccc:
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

:rofl: :rofl: :rofl:
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Policija traga za muškarcem koji je izbo putnika gradskog autobusa

Novosadska policija još traga za nepoznatim muškarcem koji je prošle srede u gradskom autobusu nožem ranio A.H. (31), nakon što je pre toga nasrnuo na brata žrtve F.P. (23).

A.H. je ranjen u grudni koš i smešten je u Institut za plućne bolesti, gde je operisan i uskoro će biti pušten kući, rečeno je u toj medicinskoj ustanovi.

Majka napadnutih mladića H.P. ispričala je da su njeni sinovi prošle srede napadnuti “iz čista mira”, dok su mirno sedeli u gradskom autobusu i razgovarali.

- Jedan mladić koji je delovao kao da je drogiran, došao je do njih i počeo da udara pesnicom mlađeg sina po glavi, nakon čega je stariji brat skočio da ga brani. Napadač je tada izvukao nož i ubo mog starijeg sina u grudi, a potom je lagano išetao iz autobusa - navela je majka.

Ona je dodala da je većina putnika odmah izašla iz autobusa, a nekoliko žena je ostalo i pokušalo da dozove hitnu pomoć.

- Jedna mlađa žena je istrčala na drum i zaustavila pik-ap, u koji su ušla oba moja sina - ispričala je majka.

Dodala je da je mlađem sinu, koga je nepoznati mlađi muškarac prvog napao, pre devet godina pukao krvni sud u glavi i navela da su mu sada konstatovane lakše povrede po licu i po glavi.

U Javnom Gradskom saobraćajnom preduzeću kazali su da žale zbog ovog incidenta i apelovali na nadležne da učine sve da pronađu počinioca.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/327930 ... g-autobusa
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od dragvorl »

E, za ovakve careve: prvo pritvor, i onda jedno 30 dana prinudnog rada, sada je fino toplo, prvo da popravi tu rampu i ostale sto su izlomljene, posle moze da kosi travu, skuplja kereca govna, cisti kanalizaciju, cisti grafite. I tako redom, sledeci put kad izlomi 2 meseca da radi, pa onda 4 i tako dalje. Ihh kako bi se to dovelo u red. Pored jedan ili vise njih sa pendrecima da nadgledaju. :doubleup:
SlikaSlika
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Siledžije - internacionalno blago

Post od Floyd »

^^ :plusone: :bravo:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

A to kojim je autom niko ne komentarise, hm? (nije BMW) :P
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Bahati vozač "provozao" ženu na haubi, prošla sa lakšim povredama

Jedna žena zadobila je lakše povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 19.20 sati u Ulici Narodnog fronta kada je na nju naleteo automobil marke "audi".

Kako nezvanično saznajemo, "audi" je najpre udario automobil "pasat" u kome se nalazila žena. Kada je ona izašla da proceni štetu vozač "audija", za koga se procenjuje da ima oko 60 godina, krenuo je neznatno u rikverc da bi zatim naleteo na nju i nekoliko desetina metara je vozio na haubi.

Vozač se zaustavio tek kada je žena spala sa haube. Incidet su videli i gosti obližnjeg kafića koji su pozvali policiju i Hitnu pomoć. Oni su, takođe, oduzeli ključeve vozaču "audija" da ne bi pobegao.

Međutim, vozač i suvozač su pobegli sa mesta nesreće pre dolaska policije. Ekipa Hitne pomoći ukazala je povređenoj ženi pomoć na licu mesta.

Izvor: 24 sata
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

pobegli sa mesta nesrece, a ostavili auto i kljuc :rofl: bas se pitam da li ce ih policija naci do ujutru :kezo:
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Jedino ako ga je ukrao ce ici malo sporije
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od dragvorl »

Gimnazijalac profesorku udario nogom i slomio joj kuk zbog jedinice iz matematike

I. Anđelković | 26. 06. 2012. - 15:34h | Foto: I. Anđelković | Komentara: 122
Niš- Dikicu Ilić (59), profesorku matematike u Gimnaziji „Jovan Skerlić“ u Vladičinom Hanu, udario je nogom učenik prvog razreda S. A. i slomio joj desni kuk i nadlakticu. Incident se dogodio u petak posle časova, a pretučena profesorka tog istog dana prebačena je iz Vranja u niški Klinički centar gde je operisana. Učenik S. A. sačekao je profesorku posle nastave kada ju je udario, a profesorka pretpostavlja de je bio revoltiran zato što mu je zaključila jedinicu.

Profesorka Dikica Ilić u bolnici:
- On je inače imao mnogo izostanaka, i pored jedinice iz mog predmeta imao je i iz drugih. Posle časova krenula sam kući, čula sam korake iza sebe, ali nisam se obazirala. Odjednom je neko iz prodavnice preko puta A. S. pozvao po nadimku, ali nastavila sam dalje i nisam mogla da pretpostavim šta će se dogoditi. Nakon sto metara hoda, osetila sam udarac u predelu desnog bubrega, nakon čega sam pala. Znala sam da je to bio on - kaže profesorka.

Incident su videli i ostali učenici koji su se u tom trenutku našli na ulici, ali profesorka Ilić kaže da ona veruje da oni ne smeju da pričaju o tome jer im on preti.

Profesorki ugrađen veštački kuk

- Njega očigledno neko štiti čim se tako javno ponaša. Uznemirena sam, nikada nisam dolazila u konflikt sa drugim učenicima i uvek sam bila korektna, ne znam zašto se ovo dogodilo, ja sam samo savesno obavljala svoj posao. Operisana sam u ponedeljak, ugradili su mi veštački kuk, nadlaktica mi je povređena i ne znam šta će dalje biti. Još uvek sam u šoku priča profesorka Ilić.

Direktor gimnazije u Vladičinom Hanu, Ivica Marković kaže da je učenik nakon incidenta izbačen iz škole, ali zbog 220 izostanaka.

- Potrešeni smo zbog svega što se dogodilo profesorki Ilić, jer je ona zaista dobar profesor i čovek. Nikada za sve ove godine rada nije se dogodio ovako nešto.

Učenik A. S. Izbačen je iz škole i mi nemamo šta da više da kažemo o ovome, incident se dogodio van škole a policija će utvrditi detalje, priča direktor Marković.

U policijskoj Upravi u Vranju, saopštili su da će protiv maloletnika S. A. biti podneta krivična prijava zbog nanošenja teških telesnih povreda.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/330250 ... matematike
SlikaSlika
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Strašno. Kakav je to danas pad morala, autoriteta, ljudskih i svih ostalih vrednosti nastupio, to je za ne poverovati. Pa pre 20 ili više godina nisi smeo profesoru da odgovoriš povišenim tonom, a kamoli da ga ovako brutalno fizički napadneš i povrediš (ma ko da je i kakav je). I za daleko blaži prestup bi momentalno letio iz škole, a vidi ove i njihovu "reakciju". Da sam tako nešto nekad uradio, završio bih odmah u popravnom domu a ćale možda i u zatvoru, pa da vidiš onda. I kućno vaspitanje je bilo nekad daleko bolje i strožije od današnjeg. Na ovakav način se od dece prave samo bitange, probisveti i neradnici, ništa drugo. :(

Sent from my Samsung using Tapatalk
Zaključana tema