Koji internet koristite?
Re: Koji internet koristite?
Da li bi na laptopu kupljenom preko Vip-a u paketu s njihovim gsm modemom radio net u Crnoj Gori pod uslovom da se u modem ubaci njihova Vip kartica?
I ukoliko je ta varijanta moguća, da li su potrebna neka podešavanja parametara ili ostaju isti?
I ukoliko je ta varijanta moguća, da li su potrebna neka podešavanja parametara ili ostaju isti?
Net se vezuje za karticu.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Man of few words. 
Kreira se novi dial-up priključak i postave adekvatni parametri. Stari ostaje za staru karticu kad se vratiš.

Kreira se novi dial-up priključak i postave adekvatni parametri. Stari ostaje za staru karticu kad se vratiš.
Ok,bitno mi je da modem nije zaključan samo na Vip Srbija već da moze da radi i na Vip CG.
t
t
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
da li postoji neka alternativa sbb-u i telekomu kada je internet u pitanju? hteo bi da menjam provajdera, trenutno sam nesrecnim slucajem pretplatnik Oriona i nisam zadovoljan, koje su mi opcije?
Ja sam na PTT Adsl , meni je neka sekta nekako najracionalnija opcija .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
zavisi gde se nalazis, moze svasta da ti bude dostupnoRisto napisao:da li postoji neka alternativa sbb-u i telekomu kada je internet u pitanju? hteo bi da menjam provajdera, trenutno sam nesrecnim slucajem pretplatnik Oriona i nisam zadovoljan, koje su mi opcije?

sta fali SBBu? jesu monopolisti, ali su makar najbolji monopolisti, ostali ne pruzaju ni priblizno dobru uslugu za iste pare, to je moje misljenje makar

ja sam sa radijus vektora hteo da predjem na SBB jer su nudili(i dalje nude) dosta vise svega(i brzi net i vise kanala, pre svega HD) za 20din vise, ali nas sprecile babe sa poslednjeg sprata

evo kRadijus tek od pre koji dan nudi 30mbit za moj cenovni rang, a SBB to ima u ponudi barem pola godine ako ne i vise..
SBB pruža najkompletniju uslugu. Svima ostalima fali nešto.
Tapatalk
Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja sam bio kod Oriona i prebacio se na Eunet. Progledah, iako je to realno isti ADSL prikljucak, koji pripada Telekomu.Risto napisao:da li postoji neka alternativa sbb-u i telekomu kada je internet u pitanju? hteo bi da menjam provajdera, trenutno sam nesrecnim slucajem pretplatnik Oriona i nisam zadovoljan, koje su mi opcije?
Eunet podrska je uvek dostupna i reaguju, sto je bitnije. Ne secam se da li sam sa Eunet-om imao problem za poslednje dve godine, koji nije resen skoro pa odmah, osim zamene modema, koji je prestao da radi kako treba. Ni tu nije bilo problem, probali su par stvari za 5 minuta i predlozili da vratim modem, koji malo radi, malo ne. Dali su mi odmah drugi i to je to, nisu me zavlacili kako modem radi i trazili resenje.
Razmisljam o prelasku na Telekom, cisto zato sto mogu dobiti tablet i brzi internet (sto mi je nebitno), za isti novac. Mada, sa obzirom koliko su neozbiljni, to moze biti bolan prelaz, sto bi podrazumevalo gubitak interneta u trajanju od X dana, jer ne mogu da garantuju da ce moci odmah da isporuce tablet, a bez tableta nema ni modema, a bez modema nema ni interneta. Na kraju cu lepo platiti 12 meseci Eunetu unapred, sa popustom i kupiti tablet, tj uzeti tablet sa karticom, u MTSu

Kablovska mi je Radijus Vektor, ali nekako nikada nisam smeo da predjem i na njihov internet.
Što? Znaš da imaju problema sa netom?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Pa, ranije sam citao po iskustva drugih. Nakon toga sam dobio licna iskustva, od ljudi iz kraja, a jedan od najboljih ortaka je vise puta imao dobrane probleme. Plus, kablovska mi se gubi mnogo cesce nego tel.signal.
Uglavnom, mnogo je zalbi na podrsku. Ping i slicno me ne zanima mnogo, kao i sama brzina, sve dok neki pristojan surf mogu imati. Ne igram se, ne skidam nesto preterano preko neta, samo da radi konstantno. Verujem da bi meni i taj njihov kabl radio posao, ali nemam problema sa ADSLom, tako da neka sljaka ovako.
Uglavnom, mnogo je zalbi na podrsku. Ping i slicno me ne zanima mnogo, kao i sama brzina, sve dok neki pristojan surf mogu imati. Ne igram se, ne skidam nesto preterano preko neta, samo da radi konstantno. Verujem da bi meni i taj njihov kabl radio posao, ali nemam problema sa ADSLom, tako da neka sljaka ovako.
Zar se ne isplati najviše sve uzeti na jednom mestu?
Je'l RV i Masko ista firma? Masko mi je u novom stanu, SBB sam zvao i nema tehničkih mogućnosti. Net mi deluje na papiru ok, ali TV mi se ne sviđa.
Tapatalk
Je'l RV i Masko ista firma? Masko mi je u novom stanu, SBB sam zvao i nema tehničkih mogućnosti. Net mi deluje na papiru ok, ali TV mi se ne sviđa.
Tapatalk
Produžio je brat pre neki dan ugovor sa Telekomom, uzeo tablet za dinar. Nije loš - https://www.mts.rs/privatni/internet/ur ... nije/90463 - http://www.winwin.rs/tablet-lenovo-idea ... 55248.html. U paketu je tastatura sa futrolom.
Izgleda da su ga izbacili iz ponude...
Izgleda da su ga izbacili iz ponude...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...