TV - Audio - Video - bela tehnika

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Re: TV - Audio - Video - bela tehnika

Post od branja »

To znam. Pogotovo sto ja slabo gledam tv. Neka tekma i film i nei film sa kompa.
Slika
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Kao što ti rekoše, gledaj za pare kojima raspolažeš da uzmeš što veću dijagonalu, da bude brend i naravno smart (mada je svaki danas maltene takav) i nema greške. Ja sam na svoj prikačio i eksterni hard, na njemu držim filmove i stvarno je super. Slika je za moje pojmove brutalna. Mogu tek misliti kakva je na onima od par hiljada evra. Dobra kablovska sa što većim izborom HD kanala i to je to.

TT
Korisnikov avatar
branja
Reactions:

Post od branja »

Šta mi preporučujete još, pored LG-a u rangu od oko 500€?
Ono sto sam gledao jesenas jedino jos Sony sto mi se svideo.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Ja koristim smart opcije na TV svaki dan. Magic daljinski i tastatura. Ne bih više nikad kupovao TV bez smart opcije. 3D ne mora. Do 500eur 42lb67 ili Samsung ue6400 ili ue6500
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Vrlo brzo više ni nećeš moći da kupiš "običan". Svaki će biti smart... :)
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

branja napisao:Šta mi preporučujete još, pored LG-a u rangu od oko 500€?

Poslato sa Lumia 925
LG imaju sliku niskog kontrasta, cisto da ne budes iznenadjen ako volis da gledas u zatamnjenom okruzenju.

http://hdtelevizija.com/2014/10/29/sony ... ni-test/2/

Imas ovde nesto detaljnije. Ima i zasebno prikaz lb671 modela, kao i drugih sto LG sto ostalih popularnih modela.
Korisnikov avatar
branja
Reactions:

Post od branja »

Hvala. VIdeo sam taj test prosle godin.
Slika
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Cemu Smart? Ali ozbiljno... Zar nije dovoljno biti prikacen na komp? Meni deluje kao uzaludno davanje viska para...
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Super test. I LG je pobedio. :)
DukeNS napisao:Cemu Smart? Ali ozbiljno... Zar nije dovoljno biti prikacen na komp? Meni deluje kao uzaludno davanje viska para...
Iz puno razloga. Takav televizor ne moraš ni da priključuješ na računar jer je praktično sam po sebi već svojevrstan mali računar, ima puno korisnog softwera u sebi već u startu, podržava sve moguće standarde povezivanja (a pogotovo ako ima ugrađen wireless) i može da se poveže sa čime god zamisliš, počevši od miša i tastature pa do svih drugih mogućih uređaja (telefona, tableta, računara...). Cena im je žestoko pala ili bolje rečeno sve su pristupačniji i nema razloga da se ne kupi tako nešto.
Poslednja izmena od Saša u 24 Sep 2015, 22:45, izmenjeno 2 puta ukupno.
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Izgleda nisi citao u celini rangiranje svih testiranih :)
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Samo ta dva, LG i Sony, i to onako na brzinu... :)
"Oba kandidata imaju svoje prednosti i mane, iako za prosječnog korisnika LG-jev model ima manje nedostataka. S obzirom na mogućnosti i cjelokupan dojam, LG-jev 42LB670V televizor proglašavamo pobjednikom ovog testa"
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Meni najvise koristi Youtube aplikacija zbog hd koncerata u kombinaciji sa zvukom preko hi-fi komponenata... Cak da je to i jedina aplikacija koja postoji, bilo bi mi motiv da ne uzmem tv koji nije smart, bar za tv koji je u dnevnoj sobi. Koristio sam i Google Street view, ali tu zna da se ukoka zbog slabe radne memorije. :-)

Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Takođe najviše koristim You Tube aplikaciju, a isto imam povezane eksterne zvučnike, zaista super stvar. :) Par puta sam koristio i Facebook aplikaciju no vrlo je uprošćena odnosno nije kao na računaru ili telefonu, pa sam batalio. Preko web browsera je sve odlično, bez greške, kao i na računaru. Google Maps takođe i još mnogo toga. Nažalost, nemam magic daljinski niti wireless tastaturu i miša pa me to baš ograničava, ali nabavićemo i to... Najviše me oduševljava ta lakoća povezivanja sa bilo čime i puštanja sadržaja sa bilo čega (ili povlačenja sa računara, sve preko wirelessa), jako dobra stvar. :)
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Crko mi modem za adsl. Bila neka grmljavina i par puta nastajali struje, sad se stabilizovalo ali vidim ka već 10 minuta mi se ne pali WiFi,pogledam a na njemu nista ne sija.
Bilo bi kul da sutra dodju da mi zamene, ali sumnjam da isti dan kad im prijavim rešavaju probleme ...

Edit- od besa sam ga drndao par puta, i malo ga udario o zid i proradio je :kezo:
Poslednja izmena od stefanan u 24 Sep 2015, 23:59, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Na KP je magic 35eur, i kupi ga obavezno sada dok ga još uvek ima u prodaji. Prošlogodišnji LA magic daljinski upravljači nisu kompatibilni sa ovogodišnjom LB serijom. Verovatno će tako biti i kada dodju novi modeli TV sledeće godine i nestane ovogodišnjih magic LB daljinaca u prodaji.
Odgovori