Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Ustavni sud: Smanjenje penzija nije protiv Ustava
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... id=1043569

Sent using Tapatalk
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... id=1043569

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Sto kuku, penzije nisu nikome ni za jedan dinar smanjene. I dalje se dobija dodatak uz penziju van penzionog fonda kao neka vrsta solidarne socijalne pomoci. Taj dodatak iz kredita je smanjen.
Realne penzije su reda 50-80 evra, ono sto je zaradjeno i uplacivano u Fond.
Koja bi mogla biti penzija kada je plata bila <10 evra a skoro pola koji primaju penziju nije imala nikakvu platu tj nije uplacivala u Fond (prinudni odmori po 10 godina, zaposleni samo na papiru fiktivno).
Da se ne lazemo, penzije se jesu isplacivale iz kredita tj tudjeg pozajmljenog novca i sada je to pozajmljivanje simbolicno smanjeno (i dalje se penzije isplacuju iz pozajmica, skoro polovina penzije).
Ocekivanje da se vestacki kreditom povecavaju penzije, i plate, prosto nije realno resenje.
Realne penzije su reda 50-80 evra, ono sto je zaradjeno i uplacivano u Fond.
Koja bi mogla biti penzija kada je plata bila <10 evra a skoro pola koji primaju penziju nije imala nikakvu platu tj nije uplacivala u Fond (prinudni odmori po 10 godina, zaposleni samo na papiru fiktivno).
Da se ne lazemo, penzije se jesu isplacivale iz kredita tj tudjeg pozajmljenog novca i sada je to pozajmljivanje simbolicno smanjeno (i dalje se penzije isplacuju iz pozajmica, skoro polovina penzije).
Ocekivanje da se vestacki kreditom povecavaju penzije, i plate, prosto nije realno resenje.
auuu, ala su se ovi osilili i izbezobrazili
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/dr ... d-bez-Roma
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/dr ... d-bez-Roma
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Uvek su takvi i bili, patetika i bruka, čuj bez Nacionalnog saveta Roma
Nego ta Nečije vlade organizacija ima mnogo više posla u matičnoj državi, mali test u Oregonu, u Teksasu, Luiziani...je još gore u to sam se lično uverio.
https://youtu.be/YXv2Pjtc3Zk

Nego ta Nečije vlade organizacija ima mnogo više posla u matičnoj državi, mali test u Oregonu, u Teksasu, Luiziani...je još gore u to sam se lično uverio.
https://youtu.be/YXv2Pjtc3Zk
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
zasto bi iko nosio pusketinu otvoreno na ulici? ameri...
ja mislim da je belac na ovom snimku jednostavno imao srece da je naleteo na normalnog pandura koji se nije usrao kad je video pusku na ledjima, za razliku od ovog drugog debeljuce, izgledalo mi je kao da se trese dok stoji iskreno

ja mislim da je belac na ovom snimku jednostavno imao srece da je naleteo na normalnog pandura koji se nije usrao kad je video pusku na ledjima, za razliku od ovog drugog debeljuce, izgledalo mi je kao da se trese dok stoji iskreno

I to, a i crnac je pusku nosio ispod desne ruke, belac na ledjima, bez dodira rukama, crnac je hodao prema pandurima, belac je stajao na trotoaru, obojica u potpuno drugacijem kraju, sto kod njih ipak dosta znaci.
Kao i uvek, proseravacki snimak, snimljen da bi se zaradila kinta.
Sent from my Sony
Kao i uvek, proseravacki snimak, snimljen da bi se zaradila kinta.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- methane.master
USA nema zajebavanja sa policijom. Glava se gubi. Ortak koji je 90-neke otišao tamo, je imao scenu sa zaustavljanjem kola. Kada je po navici donesenoj odavde hteo da izađe iz kola, pandur mu je uperio pištolju u glavu. Srećom bio je stariji lik, pribran, ukapirao da je čovek stranac i kasnije mu objasnio koliko je imao sreće i zašto. Ortak se upišao.
Širim haos!
Jedan poznanik je vozeci bager, zgrnuo kasikom ispred sebe jedan auto, na semaforu, nista posebno, samo ih malo pomerio, nije mogao da zakoci 
Izasli covek i zena iz auta, upisani

Izasli covek i zena iz auta, upisani

- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Tako je, policiji je pravno omogućeno da se ponaša u odnosu na realno stanje, ako se osete ugroženim dejstvuju-ne treba da čekaju da prvo neko na njih zapuca. Kao i što je građanima omogućeno da brane sebe i svoju imovinu.
Ima tamo dosta problema ,da neko ne pomisli da je to `kaobojsko ponašanje`, u neke delove gradova nesmeš da kročiš, takve su bar preporuke. Komplikovano je dosta, ogromna je to država, zakoni se razlikuju od jedne do druge...negde je nošenje bilo kakvog oružja zabranjeno fizičkim licima npr.
@nikaragva
Ima tamo dosta problema ,da neko ne pomisli da je to `kaobojsko ponašanje`, u neke delove gradova nesmeš da kročiš, takve su bar preporuke. Komplikovano je dosta, ogromna je to država, zakoni se razlikuju od jedne do druge...negde je nošenje bilo kakvog oružja zabranjeno fizičkim licima npr.
@nikaragva

Jel samo ja primetim, da Amerika vrsi precizne udare na EU (Nemacku)?
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nikad nisu ni prestajali da drže latentnu ili otvorenu krizu u Evropi od završetka II sv.rata.
I meni se čini. Udaraju na svetinje nemačke industrije 

- methane.master
Veljo organizuj demonstracije vagenaša ispred američke ambasade! Važno je! 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Izbili bi neredi. Toliko šuškavih trenerki na malom prostoru... - ne znam