Čestitke Maxer
I ja meni 640ica radi lepo, ne baguje, već 7 dana nije restartovana i nema razloga, baterija meni pregura dan što je jako bitno, za sad smeta što nema YT aplikacija. Nek nastavi ovako sledećih godinu dana i ja dobar
TheWickerMan napisao:Čestitke Maxer
I ja meni 640ica radi lepo, ne baguje, već 7 dana nije restartovana i nema razloga, baterija meni pregura dan što je jako bitno, za sad smeta što nema YT aplikacija. Nek nastavi ovako sledećih godinu dana i ja dobar
Sta je to restart Nemas zvanicnu YT aplikaciju ali ostalih imas koliko hoces, ja koristim TouchTube.
Bolje koristi browser umesto tih aplikacija. Da znas taj restart je potpuno cudno kako ne mora a kod drndroida posle 7 dana zaglupio i posle restarta sve ok. Opet moram da se navikavam na taj “feature”
Takođe očistim keš Clean Masterom, nikakav problem, ili blokiranje nisam imao. Nisam gasio ni restartovao mesec dana.
Pre mesec d. sam ga ugasio, jer sam hteo.
Verovatno ima neke veze ko kako `uklopi` aplikacije tj personalizuje tel.
Imam Android.
TheWickerMan napisao:Čestitke Maxer
Hvala, takođe .
nidza napisao:Koliko dugo ga koristiš?
Par dana.
Milos_kg napisao:Prica sa Lumiama i WP podseca na onu kad je bosanac otisao da zivi u Kanadu
Šta da kažem: imamo jednog Lakija(BMW) i imamo jednog Milosa(Android) ... da Vas je više - ne bi valjalo .
Mladen7 napisao:Takođe očistim keš Clean Masterom, nikakav problem, ili blokiranje nisam imao. Nisam gasio ni restartovao mesec dana.
Pre mesec d. sam ga ugasio, jer sam hteo.
Verovatno ima neke veze ko kako `uklopi` aplikacije tj personalizuje tel.
Imam Android.
Jebiga ako trebam da pazim koje aplikacije treba da uklopim ako su zvanicno na Play i ako koristim oficijalni ROM. Ko cisti cache redovno, gasi neaktivne servise i ne koristi previse stvari verujem da nema problem. Ovako, ne zelim da dodjem u situaciju da mi opet zakuca sync iz samo njemu znanog razloga. Nedelja ujutru, off pa on i ne razmisljam do sledece nedelje.
Dzoni here bolje radi na androidu nego na WP testirano kada sam išao na more.
@maxer ako ti je to prvi smartphone normalno je da si prezadovoljan, ja sam imao dva WP i ne mogu da kažem da sam bio prezadovoljan. Ja imao Nokiu L1520, a žena još ima Nokiu L730 DS.
Sistem kao sistem meni je sve jedno dali je android ili WP, ali aplikacije to je ono što koči WP. Pa i ubuntu je odličan OS za komp pa ga niko ne koristi zbog programa.
Moja bivša L1520 odličan telefon i što se dizajna tiče i hardvera, kameru ima ne dobru nego odličnu, nisam video da telefoni duplo skuplje od nje da pravi bolje fotke. 6" FHD ma odličan fon, jedino ga po meni koči što je WP i nedostatak aplikacija i ono što ima je krš i ne radi kako treba, ograničen si sa WP i krš aplikacije se naplaćuju koje su zamenske u odnosu na android verziju i opet su krš.
Ako nešto urade sa WP10 na bolje tj ako na njega bude moglo da se instaliraju android aplikacije biće to po meni odličan OS ovako je iza androida mnogo godina. Ja sam ga imao i za sada se ne bih vraćao na WP.
TT Asus Zenfone 2