Pa naravno da su upropastili kad je to sad Swisslion. Ništa njihovo ne gotivim. Cipiripi, koji je takođe propao, mi je bolji. Nutela ipak vlada tim segmentom
Šta mislite o Eurocremu Superior (piše i: "bez trans masti")? Koliko sam video, ima samo posebno beli i posebno crni. Beli sam probao, jeste bolji od običnog Eurocrema, ali možda malo presladak za moj ukus. Tečniji je od običnog, što je i logično jer ne sadrži hidrogenizovanu biljnu mast (margarin). Da li je neko probao crni i kakav je utisak?
Pre par dana sam probao neki crni, Delhaize robna marka Choko, proizveden u Nemačkoj. Ima 13 % lešnika, i ukus otprilike kao Nutela. Cena je 299 din. za 400 g.
To onaj grčki? Blagi užas od krema.
Jedini gori od njega je Lidlov eurokrem kojeg mi pola teglice još stoji u ormanu od avgusta. Uzevši u obzir da sam, u trenucima krize, umeo da jedem i kakao prah ili toping od čokolade - Lidlov krem je bez sumnje totalni krš
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
pedja napisao:Merenda - 356RSD za 400gr u SuperVeru
Kupio, probao. Bacanje para, ako se u obzir uzme ukus/cena. Nije bljak, nije los, reklo bi se prosecan. Nista sto bih opet platio skoro 1000RSD za kg.
i
pedja napisao:Nisam napisao za Merendu: 6.5% kakao, 5% lesnik, koga zanima.