Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Имам једно потпитање...
Nema duvaljke pozadi...
Pisali smo vec o ovom, lik je iskusno birao opremu da izgleda full a ustvari je vrlo slab i osim M paketa (spolja i unutra), estoril blue i automatika (doduse uzeo je sport,doplata valjda 350e za papucice iza volana) nema nista vise 

Pa sta ce mu vise, ono najbitnije je tu 

Problem je sto ovaj izadje isto kao nov da kupis, na kraju mozda i vise.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
To da, ali sto se opreme tice, meni bi bilo taman, eventualno veci ekran multimedije.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
misljenja?
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... 200-is-200
cena je svakako prejaka, treba pregovarati.
lik kaze da ga je uvezao iz italije pre 3 godine, odmah mi se javlja sumnja sa kilometrazom...
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... 200-is-200
cena je svakako prejaka, treba pregovarati.
lik kaze da ga je uvezao iz italije pre 3 godine, odmah mi se javlja sumnja sa kilometrazom...
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Sumnja da, mada moguće da je prava km.
Ima ljudi koji malo prelaze, neko vozi više vozila(+ motor)...a i kilometraže se dosta razlikuju kod specifičnih auta na benzin u odnosu na neke popularne dizelaše.
To su neka moja zapažanja.
TT
Ima ljudi koji malo prelaze, neko vozi više vozila(+ motor)...a i kilometraže se dosta razlikuju kod specifičnih auta na benzin u odnosu na neke popularne dizelaše.
To su neka moja zapažanja.
TT
Pa pazi, sve zavisi i od toga koliko vremena provodis u kolima.Scuderia napisao:To da, ali sto se opreme tice, meni bi bilo taman, eventualno veci ekran multimedije.
Ja provodim sigurno 2 sata svaki dan, pa mi je bitnije da imam dobru muziku, navigaciju i udobnija sedista, nego velike felne i specijalnu boju, od kojih nemam nista.
Te kozmeticke stvari mi dolaze posle sve opreme enterijera koju svaki dan koristim.
M paket u to ne ubrajam, jer mi ne sluzi primarno za izgled, vec ima meni funkciju koja mi je obavezna za sledeci auto(m,s,amg).
Recimo, meni da daju iz amg paketa kocnice, sedista i ogibljenje, bolelo bi me uvo za ostalo.
Opet, ako moze i ostalo, super

Sent from my Sony
mene kod tog automobila odusevljava cajger kako je uradjen
iskreno ja sumnjam u tu kilometrazu mada sve je moguce, probaj preko br.sasije da proveris u italijanskom lexusu kada je zadnji servis odradjen kod njih i na koliko km, baci im mail, taj V6 motor je maximalno rasterecen i preci ce boga oca ali ne cekuj neki spektakl, 155 ks kod honde accord su daleko zivlji i mnogo lepse ide, ovde imas i zadnju vucu koju neki vole a neki ne....cena jeste primamljiva, odrzavanje je malo skuplje u odnosu na neku obicnu toyotu, uzimam avensisa kao primer.proveri jos nesto, mislim da je lexus ugasio predstavnistvo u srbiji pa moze da bude komplikacija za neke rezervne delove, najbolje tria da konsultujes za sve oko ovoga, imao ih je par komada na servisu...ako je sve ovako kako pise u oglasu ja bi ga kupio

iskreno ja sumnjam u tu kilometrazu mada sve je moguce, probaj preko br.sasije da proveris u italijanskom lexusu kada je zadnji servis odradjen kod njih i na koliko km, baci im mail, taj V6 motor je maximalno rasterecen i preci ce boga oca ali ne cekuj neki spektakl, 155 ks kod honde accord su daleko zivlji i mnogo lepse ide, ovde imas i zadnju vucu koju neki vole a neki ne....cena jeste primamljiva, odrzavanje je malo skuplje u odnosu na neku obicnu toyotu, uzimam avensisa kao primer.proveri jos nesto, mislim da je lexus ugasio predstavnistvo u srbiji pa moze da bude komplikacija za neke rezervne delove, najbolje tria da konsultujes za sve oko ovoga, imao ih je par komada na servisu...ako je sve ovako kako pise u oglasu ja bi ga kupio
U sustini nista novo nisi dodao sem muzike i navi, ova profilisana sedista su odlicna, i to takodje smatram pod must have, za auto te klase i tog novca.Xepoj87 napisao:Pa pazi, sve zavisi i od toga koliko vremena provodis u kolima.Scuderia napisao:To da, ali sto se opreme tice, meni bi bilo taman, eventualno veci ekran multimedije.
Ja provodim sigurno 2 sata svaki dan, pa mi je bitnije da imam dobru muziku, navigaciju i udobnija sedista, nego velike felne i specijalnu boju, od kojih nemam nista.
Te kozmeticke stvari mi dolaze posle sve opreme enterijera koju svaki dan koristim.
M paket u to ne ubrajam, jer mi ne sluzi primarno za izgled, vec ima meni funkciju koja mi je obavezna za sledeci auto(m,s,amg).
Recimo, meni da daju iz amg paketa kocnice, sedista i ogibljenje, bolelo bi me uvo za ostalo.
Opet, ako moze i ostalo, super
Sent from my Sony
Pa nije bas, nego nisam hteo da smaram sa svim, vec lupio par ociglednih sitnica, cisto da iznesem poentu da je lik platio 2500e felne, 1000e boju i doplatio patosnice od velura, a nema grejanje sedista, tempomat i slicne gluposti, kao i to sto ima jednozonsku klimu, nema siber...
A sve to zajedno je jeftinije od tih felni.
Meni to dosta govori o kupcu.
Sent from my Sony
A sve to zajedno je jeftinije od tih felni.
Meni to dosta govori o kupcu.
Sent from my Sony