O presretačima

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Re: O presretačima

Post od Uroš S. »

Opušteno buraz isčiliraj :D

Bilo mi interesantno što si napisao "nikakvo čak ni Ustavno pravo", pošto nema logike, jer ako je Ustavno onda je vrhovno pa nema potrebe za "čak ni", jer iznad Ustava nema ništa. Da si napisao npr.: nemaju čak ni uredbom dopušteno da ... onda bi imalo smisla.

Dalje, to što neko vozilo ima blinkere ne mora da znači da je presretač, vozila iz pratnje imaju pa nisu presretači, tako da je moglo biti neko vozilo koje Vojska koristi za sopstvene potrebe pratnji, zar ne?

Doduše ja ne znam puno ni o čemu, posebno o ovoj temu, tako da bolje da ćutim.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Priznaj da si se uplašio, kad Passat popali blinkerblitzere poplaše se svi u radijusu dejstva :mrgreen:
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

@Dusmane kao vrsni poznavalac teme, trebalo bi da znas da VP ima pravo kontrole i regulisanja saobracaja.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

@Dusman VS ne kontrolise granicu, to radi policija jos odavno.
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

dusman napisao: 3.Nisu ustavni presretaci kako ti duhovito zelis da napises nesto sto ja nisam rekao, vec VS po ustavu ne vrsi kontrolu saobracaja ponajmanje presretacima, vec kontrolise granicu, znam da to ne znas pa eto nesto novo nauciti nije na odmet.
VS ne kontrolise granicu, to radi iskljucivo policija dok VS po naredbi moze braniti granice i polozaje u slucaju potrebe.
Isto tako VS ima pravo kontrole saobracaja i to rade neretko. Obrati paznju kada vojska ima neke "manifestacije", ko obavlja kontrolu saobracaja nego vojna policija...
Korisnikov avatar
srbin
Reactions:
Pridružio se: 15 Okt 2013, 14:40

Post od srbin »

:bokser: i ...KO !
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:
Pridružio se: 16 Avg 2013, 15:06

Post od dusman »

H4wkeye napisao:@Dusman VS ne kontrolise granicu, to radi policija jos odavno.
Znam sada je tako kad sam ja isao u vojsku mi smo kontrolisali granicu.
goblin napisao:
dusman napisao: Obrati paznju kada vojska ima neke "manifestacije", ko obavlja kontrolu saobracaja nego vojna policija...
Tada DA i ne pricam o toj REGULACIJI saobracaja vec o tome da nekog zaustavis, oduzmes vozilo, odvedes ga u stanicu policije uhapsis.
O tome pricam.
Oni mogu da hapse samo vojna lica civile carevi ne mogu i ne smeju da hapse.
Ipak ne znas ti to najbolje ili ne kapiras sta pisem.
Uroš S. napisao:.

Dalje, to što neko vozilo ima blinkere ne mora da znači da je presretač, vozila iz pratnje imaju pa nisu presretači, tako da je moglo biti neko vozilo koje Vojska koristi za sopstvene potrebe pratnji, zar ne?

Doduše ja ne znam puno ni o čemu, posebno o ovoj temu, tako da bolje da ćutim.
Pa naravno da ne znaci znam haha, a tema je presretaci zar nebi trebalo da pisemo o njima,a? To je poenta mog prvo posta sad vezano za ovu pricu jer sam i rekao da to nije presretac a vi pricate o VS, kapirate poentu samo pokusavam da vas vratim na temu o presretacima.
Sad bih mogao i ja da napisem sta imam na kolima zar ne ali ...
Tema su presretaci ne neko ko je nakacio blinkere.

Sent from my Samsung S6
Postujte saobracajne propise!!!
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Šta glumiš više sa ovim gif avatarom, više puta ti je rečeno da iritira :zbunjen:
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:
Pridružio se: 16 Avg 2013, 15:06

Post od dusman »

Svidjaju mi se moja kola pa sam napravio gif od slika.
Ja decko ne glumim ne znam, to svi znaju, mene nervira taj ker na tvom avataru sta ti glumis?
A i kakve veze ima moj auto sa pricom ovde?

Sent from my Samsung S6
Postujte saobracajne propise!!!
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Svi su se zalili na GIF avatar,zato ti je Velja napisao.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Svaka čast tvom autu, samo ta animacija izbija oči. Nisam jedini uputio zamerku. Ako ti je cilj da živciraš ostale forumaše, dobro ti ide.
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Post od Mladen7 »

Pojačajte smirenost :) , malo tolerancije nije loše.
Razumljivo je da npr Urošu zasmeta kada bilo ko na pogrešan ili ne dovoljno precizan način kaže nešto o zakonu-pravnik je. Nema lošu nameru čini mi se.
Neko ima prilično direktan stil komunikacije, sve je to ok, dok se ne pređu granice pristojnosti.

Prilično je jasno čime se bavi dusman, i može biti korisno imati takvog člana na forumu.

Smarate s tim avatarima ko ima kakav :) , zar je toliko bitno.
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

dusman napisao:
goblin napisao:
dusman napisao: Obrati paznju kada vojska ima neke "manifestacije", ko obavlja kontrolu saobracaja nego vojna policija...
Tada DA i ne pricam o toj REGULACIJI saobracaja vec o tome da nekog zaustavis, oduzmes vozilo, odvedes ga u stanicu policije uhapsis.
O tome pricam.
Oni mogu da hapse samo vojna lica civile carevi ne mogu i ne smeju da hapse.
Ipak ne znas ti to najbolje ili ne kapiras sta pisem.

Sent from my Samsung S6
Prosipas ovde pamet i u svakom drugom postu naglasavas kako bog zna kako poznajes materiju bolje od ostalih a samo lupetas gluposti.

Prvo pises da VS kontrolise granicu, pa kada ti se sugerise da nisi upravu onda tobos "tako je bilo u tvoje vreme" - znaci nisi upravu i tacka!
Onda pises kako VS ne moze kontrolisati saobracaj, pa kada ti objasnimo da ipak moze, opet se izvlacis kako je to moguce samo u specificnim uslovima... - opet nisi bio upravu!

Pa sada ovaj boldovani deo gde tvrdis da nemaju ista ovlascenja kao pripadnici MUP-a, gde te ja demantujem sledecim citatom:
- "Vojni policajci imaju ovlašćenja službenih lica identična onima koja imaju pripadnici MUP-a, s kojima blisko sarađujemo....."– kaže pukovnik mr Milko Cepera, zamenik načelnika Uprave Vojne policije Generalštaba Vojske Srbije
Preuzeto sa linka:
http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/ ... to.lt.html

A sledeci put kada napises "Ipak ti to ne znas bas najbolje ili ne kapiras", prvo razmisli da li i sam znas sta pises. Ili si mozda bolje obavesten i podkovan i od gore citiranog nacelnika u Generalstabu VS :zbunjen: ili opet nisi upravu!

I ko sad ne zna bas najbolje?
Poslednja izmena od goblin u 01 Okt 2015, 19:55, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Post od profesorPROST »

Mladen7 napisao:i.
Prilično je jasno čime se bavi dusman, i može biti korisno imati takvog člana na forumu.
Meni nije jasno čime se bavi, a tek ne vidim kakva korist može biti od takvog člana.
Never Say Never Again
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Mladen7 napisao:Pojačajte smirenost :) , malo tolerancije nije loše.
Razumljivo je da npr Urošu zasmeta kada bilo ko na pogrešan ili ne dovoljno precizan način kaže nešto o zakonu-pravnik je. Nema lošu nameru čini mi se.
Neko ima prilično direktan stil komunikacije, sve je to ok, dok se ne pređu granice pristojnosti.

Smarate s tim avatarima ko ima kakav :) , zar je toliko bitno.
A cime se to bavi dusman? Meni iskreno nije jasno. :D

@goblin Upravo tako. VP ima sva ovlascenja kao i obican MUP, to pise i u legitimaciji VP.
Odgovori