Zatamnjena stakla
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Zatamnjena stakla
Imam ih i ja, meni su ok, pogotovo mi je ova nijansa lepa, al mi je ipak utisak da LLumar bolji mada nisam nešto dugo i detaljno poredio...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja vise ne znam ni koje imam. Mislio sam da su Lumar, pa dal Kseroj rece da nam ne ipak stavio global, a jednom mi je spominjao i suncontrol. (Radio sam sva 3 auto kod Ivana iz Kumodraza)
Na Astri J su bas dobre, koje god da su, na Corsi su ok, ne fali im nista ali mi na oko Astrine deluju bolje.
Zapravo, najbolje sam imao na Astri G jer sam prilicno siguran da mi je stavio Lumar jer sam zagledao kutiju a i rolnu celu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na Astri J su bas dobre, koje god da su, na Corsi su ok, ne fali im nista ali mi na oko Astrine deluju bolje.
Zapravo, najbolje sam imao na Astri G jer sam prilicno siguran da mi je stavio Lumar jer sam zagledao kutiju a i rolnu celu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Bela kutija, noname za Jazza.
TT
TT
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Kad sam vozio Mc-ijevog Fokusa nije bilo ni reči o LLumar tamo
Znam da jeste bio Global, al ne mogu da se setim da li je bila još jedna drugačija kutija, i da li je ta bila SC....

Znam da jeste bio Global, al ne mogu da se setim da li je bila još jedna drugačija kutija, i da li je ta bila SC....
Meni su na autima sve LLumar i baš sam zadovoljan.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Steta za Vladapetr
Ja od folija i ne bih ocekivao preteranu trajnost , neverujem da i jedna moze preziveti noktiće male dece i sl.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Ja od folija i ne bih ocekivao preteranu trajnost , neverujem da i jedna moze preziveti noktiće male dece i sl.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Ja često, gotovo stalno, vozim malog psa pozadi i sve što ostavlja je musavi trag njuške i brkova (šnaucer
) po foliji nazad desno...nikad ogrebotina, da ne malerišem a stalno je šapama blizu rukohvata, par poteza vlažnim toalet papirom i dosta je, ionako se "pojavi" opet u tri vožnje. Za sad nemam zamerke kako drže folije ako izuzmemo ponovo lepljenu prednju levu, velika pomoć po jakom suncu...
===========
Lumia 1520 & TT

===========
Lumia 1520 & TT
Kod mene Global, a za sledece bih probao Llumar.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Kod mene13god Lummarke.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Sto nisi rekao, da ti pokazem moj auto. On je uradjen 3M folijama.Grujic napisao:Popilarne su dosta, masa njih ih ugradjuje... A 3M mislim da se najmanje ugradjuje, a bas bih voleo da vidim kakve su im nijanse
Da li neko zna sta treba od dokumentacije za atest folija jer po novom ne moze se proci tehnicki ako nemate atest(ili da se skinu folije).Ne pomaze vise i ako znate nekog na tehnickom jer policija moze naknadno da vas zaustavi,ponisti registraciju a tehnicki pregled kazni.
Послато са m1 note уз помоћ Тапатока
Ja imam folije na svakom autu i nisam imao problema sa tehničkim pregledom.
Imam i ja ali citao sam Sat reviju i gledao emisiju kod Alvirka gde su najavili sve ovo sto sam rekao,tako da ti mozes da prodjes tehnicki ali ti to ne garantuje da te nece kasnije zezati.Ja imam za mesec i po dana registraciju pa se zato polako raspitujem
Ko da me zeza? Policija? Pa oni uvek i mogu da me zezaju za folije i sve što mogu je da me pošalju na tehnički opet.