Kada vec toliko volis svoj autu, imas njegove slike, a ovde si na auto forumu... valjda bi bilo logicno i da ga predstavis u adekvatnoj temi kao i vecina clanova.dusman napisao:Svidjaju mi se moja kola pa sam napravio gif od slika.
Ja decko ne glumim ne znam, to svi znaju, mene nervira taj ker na tvom avataru sta ti glumis?
A i kakve veze ima moj auto sa pricom ovde?
Sent from my Samsung S6
Da je u MUPu znao bi da granicu cuva MUP a ne VSMladen7 napisao:Mogu ja da mislim šta hoću ako on ne kaže šta ja, ili ako neće/nemože.
Da, ja mislim da je u MUPu.
dusman napisao: A veruj mi znam puno o svemu tome kako zasto nije za javni forum.
dusman napisao:.... znam da to ne znas pa eto nesto novo nauciti nije na odmet.
Pritom sve sto je napisao nije bio upravu, sto mu je lepo i prezentovano...dusman napisao: Ipak ne znas ti to najbolje ili ne kapiras sta pisem.
Velja napisao:Ma i da je dr.Ministar lično, može da uvaži nešto što mu zamera deset forumaša.
Hmm, ovo je argument, i zaista je neka osnova kako god da okreneš, jbg moguće da sam pogrešio-umoran sam kao pas .H4wkeye napisao: Da je u MUPu znao bi da granicu cuva MUP a ne VSMislim da nema nikakve veze sa MUP-om. Na kraju krajeva, nije ni bitno.