Pazi,E kupe zaista ne znam razlike,ali C klasa je u necemu bolja,u necemu losija...
Recimo kod nove mi se ne svidja materijal koze na volanu i menjacu koji je kao stiropor ili karton,a mozda je u ovim varijantama koje sam ja vozio i u kojima sam sedeo,vestacka koza,pa zato...
Dok je kod mene prava,debela koza i svakako bolji osecaj...
Mada,ako se dobro secam i u CLS-u u full-u je bio isti materijal volana,ali nisam 100% siguran,samo znam da mi se to nikako ne svidja...
I meni je najlepsi detalj bio ekran na izvlacenje i zao mi je sto su to promenili...
Nova navigacija je kompletnija i dosta modernija,pogotovo zbog gotovog SD slota za karticu,a ne kao kod mene PCMCIA,pa onda trazis adapter koji je maltene nemoguce naci,jer je iskorenjen

Ima internet podrsku za razne stvari i ima vise ulaza za mediu...
Sam osecaj voznje nije toliko promenjen, ali su svi dugmici i ako kod mene super kvaliteta i dobrog osecaja,tamo jos bolji,pogotovo ubaceni aluminijumski dugmici...
Takodje je bord daleko bolji posto je sada u boji i graficki displej umesto monohromatski kao kod mene i ako je i taj dosta bolji nego kod ostalih proizvodjaca iskreno...
Enterijer je daleko bolji u slabijim paketima opreme u restilizovanoj verziji... U velikim paketima je stvar ukusa,ali ja volim sve novo i sve moderno,tako da ja ne bih razmisljao o staroj ako mogu novu

A i mene koji vec 3 godine vozim C klasu,vec smorio enterijer,pa i nisam bas skroz objektivan

Ali takodje ne bih uzeo 220 CDI klot umesto 350 CDI u fulu samo da bih vozio restilizovanu verziju,jer nije toliko bitna razlika... Pogotovo u E klasi gde nije tolika drasticna razlika,koliko sam ja primetio...