Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Re: Sport

Post od Scuderia »

bane valjevo napisao:Da li to Aca Stojanovic sve vreme Esli Janga zove Esli Kolom, ili mi se samo cini???
Da i to bas sve vreme. :kuku: Nijednom nije 'ubo' kako treba, cak ni kad je Jang u krupnom planu na snimku.
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Meni je trenutno Viskovic #1. Voleo sam da ga slusam dok je prenosio meceve Premijer lige na Sport klubu. Za tenis - :klanjamse: Da nije bilo onog "problema oko toga ko ce prenositi Belgrejd Open", kad je izmedju ostalog zbog Djokovicevog oca dao otkaz, RTS bi sada imao fenomenalnog komentatora!

Sto se tice Ace, dobar je on, ali ima momente kad pretera sa statistikom i nebitnim informacijama ...
Uvek se setim ove njegove mose ... http://www.youtube.com/watch?v=c2-gtNkF7E0 :kezo:
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

KRAAAAJ MECA :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

...ce uslediti uskoro!!! :oops:
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Ajde Grci, oni i nisu igrali lose, ali prodjose Cesi ni krivi ni duzni... Zao mi Rusa, stvarno su imali dobru igru...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Nije mi zao ni Rusa, ni Poljaka...zasluzili su to (mislim na navijace).
Mada da budem iskren, bio sam siguran da Rusi prolaze...nikad od mene kockara :kezo:
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Onaj Karagunis lud 100% :kezo: :kezo:
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Kakva grupa- takav rasplet :)

Ja sam polagao nadu na ruse jer imaju izuzetnu ekipu, mislim na onu iz prvog meca u grupi ali me ovakav ishod uopste nije zacudio, ovo se videlo i na pripremnim utakmicama, teski lelemudi.

Poljaci tek prave ekipu i imaju s'cime, steta je samo sto nisu znali da iskoriste prednost domaceg terena iako ne bi daleko dogurali.

Grci ko grci, sta reci. Imam utisak da ta reprezentacija lebdi kroz vreme jer onu ekipu gledam godinama sa istim stilom igre (citaj: nema ga) pa i istim igracima bez obzira ko ih vodio. Posto se ukrstaju sa nemcima verovatno, verujem da ih necemo dugo gledati u suprotnom, nista ne smem da prognoziram. Svaka im cast na borbenosti, isplatilo im se.

Cesi mi nekako dodju kao kolateralna steta jer nesto nisam primetio cime bi zasluzili prolazak.

TT post
Korisnikov avatar
7footer
Reactions:
Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker

Post od 7footer »

Брате Аца која легенда... :) Не знам има ли неко снимак када је био меч против Немаца сада на прошлом светском, почео је буквално да урла између мечке и не знам чега када је пао гол... :D

И да, не знам да ли је било, али не би било згорег да неко окачи ако има мало веће слике оних Хрватица :)
Pozdrav
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Iskreno, ja sam u toj grupi još na početku najviše priželjkivao da prođu Grci i Česi. Rusi ne treba da prođu (ako ništa drugo ona kao što reče Floyd zbog navijačkih sranja) iako imaju dooobar tim. Poljake ne gotivim uopšte, a pogotovo sad što su domaćini (a mogli su to lepo da iskoriste). Čehe volim zbog Čeha :mrgreen: Čoveku se divim kad god ga vidim kako brani posle svega. A Grci ko Grci, na nama je da ih volimo. :pardon:
Имам једно потпитање...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

elMaestro napisao:Čehe volim zbog Čeha :mrgreen:
A ja zbog Cehinja :mrgreen:

...i naravno piva :klanjamse:
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

:khmkhm: Polako Floyd, kad im Čehinje budu branile, biće Češka pa deset praznih mesta, pa dalje po ustaljenom redosledu. :mrgreen:
A i ne dele mi pivo ako navijam za njih, tako da ni po tom osnovu ne mogu da me kupe. :kezo:
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Grci i Česi potpuno zasluženo kao i Nemci i Portugalci.

Nema šta da se priča pobedama su prošli dalje i niko nije prošao na osnovu tuđeg rezultata.
Dakle trebale su im pobede i svi su igrali na pobedu,
Rusi (moji favoriti na EP) su verovatno u nekom paralelnom svetu bolji od Grka ali u ovom Grci sa jednom korisnom igrom, nikako lepom niti kvalitetnom idu dalje.Korisnom igrom, ništa više ništa manje.I svaka im čast (sad su mi oni favoriti, nisam baš realan, jel da).
Kako bi voleo da ovi naši igraju bar malo kao Grci.

A Holanđani, ma samo da su Danci poveli protiv Nemaca, a i Ronalda je ukenjalo žešće, sve bi to bilo drugačije, ovako zamalo ispadoše :) .

Ali kakav derbi ide Grčka:Nemačka... :sreckovic:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Odgovori