Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od DukeNS »

Rotore, jedno pitanje... Ako sam ja autonomas, da li me to u tvojim ocima automatski cini separatistom i pobornikom ideje otcepljenja Vojvodine?
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Nikakve separatisticke teznje za ocepljenje nekog dela teritorije nisu za pocenjivanje, cak ni kada pocinju. Jer tako male mogu da budu samo vece i vece kasnije. Culi ste za ,,Pokret za Šumadiju,,. To je sada ništa-ništa. Ali za 10 godina će biti daleko ozbiljnije.

Za većinu separatističkih ideja u Vojvodini su krivi Srbi. Proses ocepljenja je davno pocelo. Da sam neka vlast, ukinuo bi bilo kakvu autonomiju Vojvodini, jer bilo kakva autonomoja samo ,,proizvodi,, separatističke teznje. Kakva pokrajinska vlada i ostale stvari? Na stranu sto tu vladu neko mora da finansira. Meni se često desi da kada pricam sa nekim Vojvođaninom, on mi kroz neki kontekst kaze: ,,...mi iz Vojvodine i vi iz Srbije...,, , a ja mislim u sebi: ,,Koliko znam i Vojvodina je Srbija, još se nije ocepila ili ja nisam informisan o tome,,. I tako kada Srbi hoce da cepaju svoju zemlju...Šta da očekujete od drugih? Jedinistvo?

Već duzi niz godina sam ubeđen da će se teritorija Srbije svesti na Beogradski pašaluk. I kako vreme prolazi, to se ostvaruje, zbog cega ni uopšte nije drago.

Velike sile koje su nas osvajale u prošlosti, često su se oslanjale na naše nejedinstvo u osvajanju teritorija.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Ja odbijam da poverujem da si ti realan lik.Kako oduzeti Vojvodini autonomiju ?!?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Kome smeta jaka vojvodina? :)

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

DukeNS napisao:Rotore, jedno pitanje... Ako sam ja autonomas, da li me to u tvojim ocima automatski cini separatistom i pobornikom ideje otcepljenja Vojvodine?
Koliko ja znam Vojvodina već ima autonomiju i ne vidim kakve to veze ima sa separatizmom. Ja se takođe potpuno slažem sa decentralizacijom jer znam kako je u Kraljevu koje ne može ni rupu da zakripi dok se ne aminuje iz Beograda.
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

Uigran duo je ponovo na sceni :)

Takvo razmišljanje kako treba zabraniti ovo i ono nas je i dovelo dovde. Hajde da napravimo da u Srbiji svi dobro žive pa da vidimo da li će neko da se otcepljuje ili ne.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Ja to rekao '80ih
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:

Post od Mr.Rotor »

Katalonci žive loše pa zato hoće svoju državu?
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Katalonci nece da finansiraju Madrid.E sad sta sve to povlaci sa druge strane...

Nama ne trebaju separatisti,nego decentralizacija regiona.Lupam ako si u Vranju da ti centar bude Nis,a ne Beograd.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

TDI, bez ljutnje ali tvoji stavovi koje iznosis su na nivou jako, JAKO mladog coveka i meni nepojmljivi.

A za ovo:
TDI napisao:Meni se često desi da kada pricam sa nekim Vojvođaninom, on mi kroz neki kontekst kaze: ,,...mi iz Vojvodine i vi iz Srbije...,, , a ja mislim u sebi: ,,Koliko znam i Vojvodina je Srbija, još se nije ocepila ili ja nisam informisan o tome,,.

Da li ti je ok kada Srbin sa Kosova kaze: "Mi sa Kosova..."?
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

TDI napisao:Nikakve separatisticke teznje za ocepljenje nekog dela teritorije nisu za pocenjivanje
Pitam i tebe isto što i Rotora. Čije težnje?
On nije znao odgovor. Možda ti znaš?
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

Otkucah bogami podugačak post, pa reših da ga obrišem. Setih se Gezinog potpisa od pre X godina: "Sa budalom se ne vredi raspravljati. Spustiće te na njegov nivo, a onda te potući iskustvom na domaćem terenu."
U to ime Gezo :pivo:
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:

Post od Mr.Rotor »

Paja napisao:
TDI napisao:Nikakve separatisticke teznje za ocepljenje nekog dela teritorije nisu za pocenjivanje
Pitam i tebe isto što i Rotora. Čije težnje?
On nije znao odgovor. Možda ti znaš?
Jel se drogiraš Pajo?

Pa zna se ko treba da ispita čije su to težnje i da reaguje. Kako ja mogu da znam.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Stjepa napisao:Otkucah bogami podugačak post, pa reših da ga obrišem. Setih se Gezinog potpisa od pre X godina: "Sa budalom se ne vredi raspravljati. Spustiće te na njegov nivo, a onda te potući iskustvom na domaćem terenu."
U to ime Gezo :pivo:
Geza kaci odlicne slike u Planine Doline,on je diskretni heroj ovog foruma.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Milos napisao:Katalonci nece da finansiraju Madrid.E sad sta sve to povlaci sa druge strane...
Negde sam cuo/procitao da od 1 eura iz Katalonije, 10centi ide za Madrid
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Odgovori