Ćuning-smajling (eng. Tuning-styling) shabanija
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Ćuning-smajling (eng. Tuning-styling) shabanija

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Ovo je sve slikano na Karaburmi pre par dana...

Ovog Opela se secam jos iz Valjeva, auto je odradjen jos pre nekih 8-9 godina, i secam se da je stajao u dvoristu jednog stovarista (sada tu sa vremena na vreme stoji neki profi reli automobil na prikolici sa cini mi se Splitskim tablicama). Auto je tada bio zaista sredjen i utegnut i spolja i unutra, a danas je samo za plakanje, ako izuzmemo "ono" na haubi, taj detalj je oduvek bio za plakanje... Inace koliko sam video nema vise zadnjih sedista uopste, jako lepa cini mi se Recaro prednja sedista su povadjena i stavljena obicna, nema ni jednog tapacirunga na vratima, sav je prljav i sugav unutra, sa nekim najlonom i djubretom pozadi, i ne lici ni na sta... I da, jos uvek ima menjac u obliku lobanje!!!
A ovo sam slikao malopre...

Ovog Opela se secam jos iz Valjeva, auto je odradjen jos pre nekih 8-9 godina, i secam se da je stajao u dvoristu jednog stovarista (sada tu sa vremena na vreme stoji neki profi reli automobil na prikolici sa cini mi se Splitskim tablicama). Auto je tada bio zaista sredjen i utegnut i spolja i unutra, a danas je samo za plakanje, ako izuzmemo "ono" na haubi, taj detalj je oduvek bio za plakanje... Inace koliko sam video nema vise zadnjih sedista uopste, jako lepa cini mi se Recaro prednja sedista su povadjena i stavljena obicna, nema ni jednog tapacirunga na vratima, sav je prljav i sugav unutra, sa nekim najlonom i djubretom pozadi, i ne lici ni na sta... I da, jos uvek ima menjac u obliku lobanje!!!
A ovo sam slikao malopre...

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Odlicni smajlinzi. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
ala ga je naoruzao 
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... o_classic/
Da nisu isti prodavci?
Uvek me zanimalo šta ocenjuju ti na tim "Tuning & Styling manifestacijama", šta ima konkretno na ovom Polu da se nagradi? I povrh svega, sva ta plastika za mučeni 1.6 motor od 75 konjića...
Da nisu isti prodavci?
Uvek me zanimalo šta ocenjuju ti na tim "Tuning & Styling manifestacijama", šta ima konkretno na ovom Polu da se nagradi? I povrh svega, sva ta plastika za mučeni 1.6 motor od 75 konjića...
Имам једно потпитање...
Jel se ovi drogiraju kad stavljaju ove cene :trljamoci:
Ovaj polo definitivno vredi te pare, vidite da ima alu patosnice!

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Stilo pod opremom ima i - Tuning xD
sram ih bilo, najgori auto ikad, to i Fiat Coupe, ne mislim tehnički, nego po profilu vozača, sa obaveznom abart nalepnicom na gepeku mesto znaka. i oblakom dima.
sram ih bilo, najgori auto ikad, to i Fiat Coupe, ne mislim tehnički, nego po profilu vozača, sa obaveznom abart nalepnicom na gepeku mesto znaka. i oblakom dima.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Odbijam da poverujem.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Oba su PS
Astra ne moze da skrece, a na fiatu se vide losi pixeli ivica svetala...
EDIT: recite vi sta hocete, ali meni ovaj Stilo nije los... a sad cena jeste velika...
Astra ne moze da skrece, a na fiatu se vide losi pixeli ivica svetala...
EDIT: recite vi sta hocete, ali meni ovaj Stilo nije los... a sad cena jeste velika...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3