Mobilne telekomunikacije
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: Mobilne telekomunikacije
Pedja,
Postoji li taj telefon na tržištu? Ja jedino što pronalazim jeste Wiko Wax, i to je sve...
Postoji li taj telefon na tržištu? Ja jedino što pronalazim jeste Wiko Wax, i to je sve...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Mislim da ne. Nvidia pravi te telefone kao test bazu za cipsetove.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Da nVidia pravi tablet. Pravi SOC za mobilne uredjaje ali bas za telefon i nisu. Uglavnom se trpaju u tablete.
Stigao upravo update za TT, u logu pise da su sredili problem sa ucitavanjem slika (konacno).
Bio sam skeptican, no malo sam probao i za sada stvarno radi dobro, samo da nastavi tako.
Bio sam skeptican, no malo sam probao i za sada stvarno radi dobro, samo da nastavi tako.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Promenjen ekran na P8 u jednom manjem servisu u Piramidi, servis inače na dobrom glasu. Tražili su 20-30e manje od svih ostalih mesta gde sam pitao. Obično je bilo 90-100, urađeno je za 70. Ekran je odličnog kvaliteta, međutim ima jedan piksel koji je izgleda zakucao u belo. Uteha je da se nalazi na mestu gde je u 99% vremena belo pa se OCD ne buni. Sam kvalitet rada je vrhunski, nigde se ne vidi ni najmanji trag da je telefon otvaran. Ekran takođe sasvim kao originalan u pogledu osetljivosti i preciznosti, baš ne primećujem ni najmanju razliku. Nakon prethodne konsultacije sa serviserom odlučio sam da ne menjam bezel, zbog lošeg kvaliteta zamenskih odlivaka. Ali čak se i oko toga potrudio pa je poluotkinut ćošak sačuvao i zalepio nazad, bez da se vidi da je lepljeno, pa je sada to mesto na koje je udario mnogo manje vidljivo nego da nije ništa pipao.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
"Dobro" si prosao, bolje sto si popravio telefon. Da si ga prodao, otislo bi ti vise novca iz dzepa sigurno...
Sad ga treba prodati. Sledeći pad i crkava i ekran.
S3
S3
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Jel gledao neko MS prezentaciju danas? Objasnili...
Najbolja prezentacija i uredjaji!!!
Bilo je fantasticno a Surface Book-u ne mogu da odolim.
Bilo je fantasticno a Surface Book-u ne mogu da odolim.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Sad je u alu-guma bamperu sa tempered staklom preko. Mozda ga i prodam. P6 i ovaj zajedno su 300+€ a ima Mate 7 za 330.
P8 Lite TT
P8 Lite TT
Ne, nisam sarkastican.!GOR napisao:
TT
Jako lepo i profesionalno odradjena prezentacija, a uredjaji ostavljaju bez daha.