Ne brže od života!
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Ne brže od života!
Ovo je profesionalac,ja bi njega odmah u tvorza! 

Ja ti ne verujem jer sam radio to sto ti kazes da ne moze, i nikakav problem.srdjanyo napisao: Veruj mi,i da su ispaljeni jastuci u nekom prethodnom sudaru,to se ne može vratiti i upasovati na isti volan
Inace, isto tako i u fabrici pri montazi sklapaju, aribag moze nezavisno od volana da se menja.
U pravu ste i jedan i drugi - zavisi od marke/modela auta. Kod nekih "ispaljivanje" air-baga cepa srednji deo volana, a kod nekih taj deo samo iskoči i može se posle vratiti. Isto važi i za suvozačevo mesto.
Ђенерал Јанковић
Za ovo se okrece auto i objasnjavaju neke stvari vozacu...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Mislim da niko nije spomenuo danas nezgodu u Terazijskom tunelu u kojoj je ucestvovalo 11 automobila: http://www.studiob.rs/info/vest.php?id= ... ja=Beograd
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
A kako ćeš "zavariti" deo koji se polomio prilikom otvaranja/ispaljivanja jastuka?A da ne kupiš zamenski volan?ljubitelj napisao:Ja ti ne verujem jer sam radio to sto ti kazes da ne moze, i nikakav problem.srdjanyo napisao: Veruj mi,i da su ispaljeni jastuci u nekom prethodnom sudaru,to se ne može vratiti i upasovati na isti volan
Inace, isto tako i u fabrici pri montazi sklapaju, aribag moze nezavisno od volana da se menja.
Menja se airbag zajedno sa delom koji pukne al ne ceo volan.

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Drugar je na fordu morao menjati celu tablu, a kod volana moze i samo poklopac
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Lepo ih naslagao vozac busa. Od drugara cale je bio jedan od ucesnika. Stali na semafor, navodno vozac prodavao kartu putnici i nije uopste video da su stala auta ispred.Kuzmanovic napisao:Mislim da niko nije spomenuo danas nezgodu u Terazijskom tunelu u kojoj je ucestvovalo 11 automobila: http://www.studiob.rs/info/vest.php?id= ... ja=Beograd
Malopre sudar na semaforu kod trga Nikole Pasica, 206 i passat, rekao bih. Bas su se muski razlupali.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dobro je dok nisi ti.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Jesi li siguran da je Passat? Ja koliko sam video mislim da je bila astra h karavan. Mada i nije bitno.
Bas su se mucki skucali. Vidim da je bila hitna http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/599188 ... ovredjenih
Bas su se mucki skucali. Vidim da je bila hitna http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/599188 ... ovredjenih
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Cukanje u Venizelesovoj kod Dunav stanice. Taksista preko pune preticao i udario Nissan u svom smeru. Da li ga ovaj nije pustio ili je taksista lose procenio (a bice da je to). Taksi mecka e klase, na 15 metara od Herojeve 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ides u pm koji naziv ulice.. Ja citam Vazelinovoj pa mi cudno i vracam se 3x da procitam 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!