Pajina obnova voznog parka

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Zaključana tema
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
Kontakt:

Re: Pajina obnova voznog parka

Post od sasa lbg »

+1
ovo za C segment stoji 2 svetlosne god ispred ilo cega iz B da se ne lazemo.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Posto kazes da bi pre B nego C segment, budzet ti je prilicno velik. Za nekih 8000 imas sijaset malih dizela kupljenih kod nas, bas sam pre neki dan video Ford Fusion 1.4 Tdci, 56k km za 7900. Ima finih Corsi 1.3 Mjet, 207-ica, itd. Punto Evo bih zaobisao, ne da mu fali nesto, nego nije najbolji izbor.
Ako se ipak odlucis za C, pogledaj Focuse 1.6 Tdci, ima ih pun k na oglasima, vecina kupljena ovde.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

I ja bih gledao Focuse 1.6 tdci kupljene u Srbiji
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Kontakt:

Post od sasa lbg »

Al ste se uhvatili za Forda..pojece vas Vas neki.. :D
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

sasa lbg napisao:Dali te zanima A3 5v 1.6 iz 2007 ?
video sam dobar primerak
Video sam oglas. A3 sa pet vrata mi je toliko ružnija od trovratne verzije da ne mogu sebe da zamislim u njoj.

Fokus mi je odličan auto. Ja ne nađoh baš nešto oglasa, ali nisam nešto specijalno ni tražio. Videću se večeras sa drugom koji radi u Grandu pa će da dobije domaći da javi ako im naleti nešto da valja.

Generalno sam svestan svih prednosti C segmenta nad B, ali on trenutno nije nešto što gledam. Ideja mi je da vidim šta iz B segmenta može da zadovolji moje potrebe i da koliko toliko parira C segmentu. U C segmentu mi je kumova astra najproverenija kupovina. Samo treba da je dočekam i da on manijak ne nabije 200 k km do tada.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Koja Astra je u pitanju i koji motor?
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
djiuliju
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
Garaža: Clio II ph2 1.2 16v

Post od djiuliju »

Ako vec resis B segment, onda gledaj da bude napucan opremom, kao Punto iz prvog posta. Jer tu ga dobra oprema najvise priblizi visem segmentu, narocito ako se dobija bolja plastika ili kvalitetnija sedista nego u nizim paketima opreme.
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29

Post od Sh@rance »

paja napisao:Ja sam sam svoj gazda tako da mi je žena i direktor i ministar finansija pa tvoja ideja otpada i pre nego što joj je izložim.
Što bi rekli ljudi zna se ko u kući nosi pantalone :D
Šta si planirao sa puntom? Prenos kredita je skoro nemoguć, a dati ga drugom da nastavi otplatu opet ti ostaje žaduženje u banci od 150 eura mesečno, koje ti ulazi u onaj obračun od 30% maksimalno od plate.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Punto će se prodati već nekako.
Day Walker napisao:Koja Astra je u pitanju i koji motor?
H 1.7cdti, 6 brzina, 105 ks, februar 2009. sad je na oko 120 k km Ima neki čudan paket opreme. Ono što mi se izuzetno ne sviđa kod nje je limuzinska karoserija. Ja sam čovek seljak navikao na 5-ta vrata.
djiuliju napisao:Ako vec resis B segment, onda gledaj da bude napucan opremom, kao Punto iz prvog posta. Jer tu ga dobra oprema najvise priblizi visem segmentu, narocito ako se dobija bolja plastika ili kvalitetnija sedista nego u nizim paketima opreme.
Tako nekako i ja razmišljam.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Focus, Mazda 3, 307 i C4 imaju iste dizele. (1.6 od 90 i 110 konja)

Ja se ne bih toliko kacio za odredjeno godiste (godinu dana gore-dole nije nikakva razlika) nego bih gledao da nadjem auto u sto boljem stanju sa motorizacijom koja moze lepo da podnese otvoren put i da auto bude sto tisi...

Focus je po meni sjajan izbor. Jako se lepo vozi, HDi je odlican, malo trosi, poznaju ga majstori, a ima prilicno mesta...

Za 8-10k mozes da biras kakav hoces...
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Zaboravih da ti napomenem, posto si rekao da parkiras cesto na tesna mesta, da je Focus gnusno sirok auto i da ce ti to sigurno smetati - siri je od te Astre G jedno 10-15cm.
Zenina drugarica prodaje Mazdu 3 zbog selidbe. Vrlo fin auto sa dobrom opremom i plinom, jedino pretpostavljam da bi ti 1.4 i 86 konja bilo malo...
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... p_14_i_te/
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Mazda 3 sa 5v je gnusno ružan auto. Nekako je predugačak za HB formu. Jedan od retkih automobila C segmenta, ako ne i jedini, gde mi je limo verzija lepša od HB.

A oglas je 5+. Full dodatna oprema (prva pomoć, sajla.....) :kezo: Vidi se da je žensko pisalo.
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Post od noob »

Pošto tražiš nešto i za grad i putovanje pogledaj C4 i Astru H. C4 je naravno udobniji, astra je lepša iznutra od c4, ali c4 kad provozaš i jednom pređeš preko šina, šati, rupčaga... nećeš izaći iz njega.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Kontakt:

Post od sasa lbg »

paja napisao:
sasa lbg napisao:Dali te zanima A3 5v 1.6 iz 2007 ?
video sam dobar primerak
Video sam oglas. A3 sa pet vrata mi je toliko ružnija od trovratne verzije da ne mogu sebe da zamislim u njoj.

Fokus mi je odličan auto. Ja ne nađoh baš nešto oglasa, ali nisam nešto specijalno ni tražio. Videću se večeras sa drugom koji radi u Grandu pa će da dobije domaći da javi ako im naleti nešto da valja.

Generalno sam svestan svih prednosti C segmenta nad B, ali on trenutno nije nešto što gledam. Ideja mi je da vidim šta iz B segmenta može da zadovolji moje potrebe i da koliko toliko parira C segmentu. U C segmentu mi je kumova astra najproverenija kupovina. Samo treba da je dočekam i da on manijak ne nabije 200 k km do tada.
pa hebi ga ovaj nisi mogao videti jer nije ni na jednom oglasu.
inace 5 v crn.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

E ako ti je A3 ruzan... :o

I ova tema ce da nabije veliki broj strana :)

Mislim da ne treba toliko da se brines oko parkiranja, ni C segment nece biti problem, a znacice ti dosta
Zaključana tema