Zamena stakla na Civicu 2002 (iza vozača, bočno staklo)
Zamena stakla na Civicu 2002 (iza vozača, bočno staklo)
Ćao ljudi, nadam se da je tema na pravom mestu...
Puklo mi je staklo na autu, u naslovu piše i koje. Seo sam, zatvorio vrata, kako sam zatvorio, tako se rasulo u milion delova, ne znam šta je prouzrokovalo, al eto, desilo se... Honda civic 2002 3 vrata, hatchback naravno. Zvao sam Dejana u Karlovcima, traži mi 50e za staklo..
1. jel to ok cena?
2. ko to posle može da mi zameni?
3. gde još da pogledam, glass service i sl, rade to, hm?
Hvala za pomoć u nevolji...
Puklo mi je staklo na autu, u naslovu piše i koje. Seo sam, zatvorio vrata, kako sam zatvorio, tako se rasulo u milion delova, ne znam šta je prouzrokovalo, al eto, desilo se... Honda civic 2002 3 vrata, hatchback naravno. Zvao sam Dejana u Karlovcima, traži mi 50e za staklo..
1. jel to ok cena?
2. ko to posle može da mi zameni?
3. gde još da pogledam, glass service i sl, rade to, hm?
Hvala za pomoć u nevolji...
Re: Zamena stakla na Civicu 2002 (iza vozača, bočno staklo)
Cena je bezobrazna, ali koristi priliku pošto je u ovlašćenom servisu skuplje. Za početak Glass service.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Meni se cini da cena nije strasna, za original staklo. Ako zelis ipak novo ali kinesko, onda pitaj u Glass service, mislim da ce te toliko kostati i kod njih.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
I meni se čini ok, pogotovo što je to verovatno ređi malo model, ne znam koliko je lako naći polovno staklo.
Samo tu uvek paziti na samo stanje stakla, i da ne ispadne da zavisno od godine/verzije budu različita stakla, bilo neki detalj ili nijansa...
Samo tu uvek paziti na samo stanje stakla, i da ne ispadne da zavisno od godine/verzije budu različita stakla, bilo neki detalj ili nijansa...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Mene vise brine uzrok pucanja stakla. To staklo je ocigledno bilo pod nekim pritiskom tipa kriv okvir stakla ili tako nesto i da je vremenom popustilo. Probaj da proveris sta je u pitanju.
Sent from my Tapatalk using Alcatel One Touch Idol
Hvala ljudi. Novo mi je nuđeno za 85e, a novo od 50 do 100e... Doduše, samo na dva mesta sam našao od jedno 7, 8 otpada, ovaj moj model očigledno nije prioritet kojekakvim dilerima honde, mislim da su stariji sivici dosta popularniji u narodu, pa onda svemirac, tj osmica...
Hvala još jednom. 50e ispade korektno.
Znam da ne može da se poredi, ali polovno staklo na vratima za Punta košta 1.500 dinara. Čisto informativno. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Hvala ljudi. Novo mi je nuđeno za 85e, a novo od 50 do 100e... Doduše, samo na dva mesta sam našao od jedno 7, 8 otpada, ovaj moj model očigledno nije prioritet kojekakvim dilerima honde, mislim da su stariji sivici dosta popularniji u narodu, pa onda svemirac, tj osmica...
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Posto sam imao isti Civic znam da je to staklo montirano prakticno od spolja i nema okvir, tako da ako je auto bio lomljen i tu se nesto pokrivilo najverovatnije to staklo ne bi nalegalo kako treba pa bi pustalo vodi, u ekstremnijim slucajevima. Verovatno je njemu bilo naprslo ili polomljeno.Kuzmanovic napisao:Mene vise brine uzrok pucanja stakla. To staklo je ocigledno bilo pod nekim pritiskom tipa kriv okvir stakla ili tako nesto i da je vremenom popustilo. Probaj da proveris sta je u pitanju.
- Kabe
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 05:47
- Garaža: Japanska vozila
1. Cena je OK koliko toliko
2. Bilo koji "pismeniji" servis
3. Kao sto neki rekose, pokusaj da pronadjes razlog pucanja stakla (ako postoji). Neka u servisu u kome ugradjuju lepo ispitaju "trasu" kojom se staklo krece kao i naleganje na ram vrata.
2. Bilo koji "pismeniji" servis
3. Kao sto neki rekose, pokusaj da pronadjes razlog pucanja stakla (ako postoji). Neka u servisu u kome ugradjuju lepo ispitaju "trasu" kojom se staklo krece kao i naleganje na ram vrata.