paja napisao:
@ Pedja
Koji auto i koji motor?
Pa, ako je potrebna udobnost u malom autu, to je neki od francuza.
Ja sam sa Cliom II i to onim od 65KS obisao celu Srbiju, pa i CG. I ponavljam, udobniji mi je od Oktavije. Ima udobnije sediste i mnogo se bolje osecam posle voznje u njemu. Naravno, Oktavija ima druge prednosti, ali ako je pitanje udobnosti, ja nemam dilemu.
E sad, kakav je Clio III na putu, to ne znam.
Sto se velicine i parkiranja tice, za broj veci auto nije toliko strasan. Naravno da treba vise mesta za parkirati, ali ne znacajno. Navikao sam da uterujem Clio svuda i pomisao na Oktaviju mi je bila

Ipak, sa zadnjim senzorima i dobrim retrovizorima, covek se lako navikne
Uglavnom, izbora ima za te pare. Dizel poznate istorije sa pristojnom kilometrazom se da naci. Sada, svi mi imamo svoje neke favorite, ali se na kraju pitas samo ti. DOk se u auto ne sedne i ne proba, tesko je bilo sta reci. Pored ponasanja u voznji, nekome ne odgovara enterijer (po kvalitetu ili vizuelno), neko ima problem sa ergonomijom... sto ljudi sto cudi.
Jedino korisno je ako neko od forumasa ima da preporuci poznat/proveren auto, tj auto koji prodaje poznat vlasnik. Inace, svi znamo da ce se za par strana naredjati svi moguci i nemoguci modeli koji se mogu naci u ponudi kod nas