Ja sam pre par meseci kupio G1W full HD 1080p i zadovoljan sam. Po lepom vremenu video je bolji mada ni ovako nije lose (koliko para toiko i muzike). Cena joj je bila oko 60e
G1WH je sasvim solidna kamerica za novac ispod 50e.
Podesavanjem na 720p i 60 fps se dobija vise detalja pri vecim brzinama i naglim pokretima. Moja je preporuka da je ipak bolje podesiti na 1080p i dobiti kvalitetniji snimak ali sa 30 fps.
Za nocno snimanje imate posebno podesavanje ekspozicije, koje gotovo da niko ne podesava pre zapocinjanja snimanja po mraku.
A primetio sam i da otpremljeni snimci na YouTube u fullHD rezoluciji nisu nikada onako dobri, kada se kasnije gledaju, u poredjenju sa istim takvim originalom. Tako da suditi o kvalitetu snimka koji pravi neka kamere se moze iskljucivo gledajuci originalan snimak.
nidza napisao:Iščekujem review, pa da kupujem nešto.
Tapatalk
Ocekujem dosta, barem 2 puta bolji snimak.
Mislim da ovih 30e sto je skuplja od Kineza, zaista vredi, pogotovo sto je to jedna vecera za dvoje u restoranu, a ovo ti bleji u kolima godinama.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Imaju cak i sa androidom ogledala, ako se dobro secam
Generalno zanimljivo za nekoga ko zeli samo osnovni snimak da ima, a nema na sta da prikaci rikverc kameru.
Super all in one resenje za relativno normalne pare.
To je hteo drugar da kupi vise komada, pa da prodaje uz ugradnju.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Snimak koji sam postavio nije u najacoj opciji(zbog mesta na kartici). Kamera podrzava maximalno 32gb a jedina moja zamerka je sto moze da sece snimak max na 5min. Ne znam zasto je na You tube za nijansu losiji snimak kada se postavi ali ok. Ja zadovoljan.