Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: Sport

Post od trojanac »

A neko kao ne voli što su Holanđani ispali? :mrgreen:
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

@Samo Polako
Holandjani ispali "zamalo"... sa 3 poraza iz 3 utakmice! Kao da su Malta ili Lihtenstajn. :kuku:
:mrgreen:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Ili Srbija :)
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Jumbo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4

Post od Jumbo »

samo polako napisao: Ali kakav derbi ide Grčka:Nemačka... :sreckovic:
Ako ne izvedu tim kakav im je Merkelova sastavila nece dobiti xxx milijardi evra pomoci i otpis xx% duga.
Korisnikov avatar
Jumbo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4

Post od Jumbo »

Imaju i Poljaci svoju Larisu
Slika
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

A šta li on razmišlja...tužan Poljaci ispali...

A Holanđani, samo da Ronaldo nije dao golove, bi prošli ladno do finala, otvara im se sve posle... :mrgreen:
Ali su imali loš dan...

Legendarni intervju!

http://www.youtube.com/watch?v=tBVWoGM6aRk

:kezo:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Meni bas drago sto je Holandija ispala! :sreckovic: :sreckovic:
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Pa kako ti bre drago sto su nasi veliki prijatelji, braca holandjani ispali :-) Realno imali su srece sto im Ronaldo nije dao 5 komada. Jes Ronaldo dobar al sramota bre za bilo koju ekipu da im jedan igrac ono radi.

I nikad mi nece biti jasno kojim je cudom Van Persi najbolji strelac engleske, pa coveka ne treba niko da cuva, on to sam savrseno radi.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Meni nije drago sto je Portugal prosao...podivljace Portosi ovde ako naprave neki uspeh.

Sto se tice vecerasnjeg meca izmedju Spanije i Hrvatske i price oko 2:2, ima tu logike, jer bi Spancima i odgovoaralo da izbace Italijane kao mogucu prepreku u kasnijem takmicenju.
Opet toliko se prica o tom rezultatu da ce stvarno izgledati kao namestaljka ako do njega i dodje pa zato ja mislim da ce Spanija ipak dobiti Hrvatsku :pardon:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Danska i Svedska su namestile 2:2 pre 8 godina na Euru 2004 , bez blama. Ista je bila prica kao danas, isto im je trebalo 2:2 ili 3:3 i veci remi. Cak su neki navijaci Danske i Svedske u publici drzali papir sa napisanim "2:2" i zajedno navijali. Naravno, bilo je 2:2 na kraju i mislim da je zrtva i tada bila upravo Italija.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Jbm li ga, moguce je...ja sam los u procenama rezultata :zbunjen:
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Jeste bila Italija.
najgore što oni, najveće muljare na planeti, nacija koja hapsi reprezentativce pre EP, diže larmu na sav glas o nameštanju, i to čovek (Bufon) koji je direktno umešan/optužen za nameštanje mečeva u nacionalnoj ligi...oni se žale kako će Španci i Hrvati da nameste 2:2.

Možda tako treba i da urade da odigraju lagano za 2:2 i prolaz, ali isto tako verujem da bi Hrvati navalili na pobedu protiv Španaca i da ne bi pristali na kompromis ako dođe do miroljubivog igranja na rezultat.

Mada treba prvo Italijani Irce da pobede...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Laki021 napisao:Pa kako ti bre drago sto su nasi veliki prijatelji, braca holandjani ispali :-) Realno imali su srece sto im Ronaldo nije dao 5 komada. Jes Ronaldo dobar al sramota bre za bilo koju ekipu da im jedan igrac ono radi.

I nikad mi nece biti jasno kojim je cudom Van Persi najbolji strelac engleske, pa coveka ne treba niko da cuva, on to sam savrseno radi.
Vidis da igraju u fazonu "jedva smo se skupili". Iz aviona se vidi da su se nesto gadno popic*ali...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Floyd
Reactions:

Sport

Post od Floyd »

Kao sto sam i pretpostavio ispadose Hrvati.
Mozda bi ih Spanci i pustili (sa 2:2) ali su verovatno dobili signal da to ne rade zbog fasistickih istupa HR navijaca a tu je i paljenje EU zastave...
Ne mora da znaci da je tako ali to je neko moje misljenje :)
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ma bezveze, ne mora bas ni sudija da pomaze spancima. Ebi ga, gol su dali iz offsidea, par minuta ranije posle kornera da je bilo obrnuto sudija bi svirao penal kada je Buskets vukao hrvata dole... Razocaravajuca igra spanaca a italijani se naravno provukli...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Odgovori