Suzuki Vitara 2015
- RobiNS
- Pridružio se: 30 Dec 2012, 09:03
- Garaža: Vitara 2019 Premium 1.0, Yamaha X Max 125
Re: Suzuki Vitara 2015
...Najvišu ocenu za bezbednost, 5 zvezdica dobili su Suzukijev SUV i Renault Espace, dok su preostala dva modela, FIAT 500X i nova Mazdina "dvojka" testiranje završili sa jednom zvezdicom manje.
http://www.b92.net/automobili/aktuelno. ... _id=983632
http://www.b92.net/automobili/aktuelno. ... _id=983632
Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
- RobiNS
- Pridružio se: 30 Dec 2012, 09:03
- Garaža: Vitara 2019 Premium 1.0, Yamaha X Max 125
Najzad sam seo u Vitaru (Beta Motors NS)
stigla je, drugi nivo opreme - metalik tamno siva - dobro izgleda mada su meni dvobojne mnogo atraktivnije.
Ja je poredim sa SX-om, sve je naravno malo modernije, svuda po koji santimetar više prostora, prtljažnik praktičniji (u dva nivoa i veća udubljenja sa strane za sitnice...) i nešto veći.
Odličan naslednik SX4. Ima mnogo kombinacija sa bojama kako krova tako i prednje maske...
Dok sam ja bio tamo (sat i po) bilo je nekoliko ozbiljnih kupaca (jedan je kupljen još pre nekog vremena, čovek isplatio u napred na neviđeno...)
za sada je tako da se dugo čeka - ništa pre avgusta, bukvalno se vreba kada se pojavi neki na lageru - ko pre stisne rezervaciju
Pravi utisak ću steći u vožnji (nisam ga vozio) kad uporedim udobnost i buku pri većoj brzini, ne žurim da se ne bih previše zagrejao (još vozim nov auto)
taman kada se sve slegne (i cena) biće prilike.
stigla je, drugi nivo opreme - metalik tamno siva - dobro izgleda mada su meni dvobojne mnogo atraktivnije.
Ja je poredim sa SX-om, sve je naravno malo modernije, svuda po koji santimetar više prostora, prtljažnik praktičniji (u dva nivoa i veća udubljenja sa strane za sitnice...) i nešto veći.
Odličan naslednik SX4. Ima mnogo kombinacija sa bojama kako krova tako i prednje maske...
Dok sam ja bio tamo (sat i po) bilo je nekoliko ozbiljnih kupaca (jedan je kupljen još pre nekog vremena, čovek isplatio u napred na neviđeno...)
za sada je tako da se dugo čeka - ništa pre avgusta, bukvalno se vreba kada se pojavi neki na lageru - ko pre stisne rezervaciju

Pravi utisak ću steći u vožnji (nisam ga vozio) kad uporedim udobnost i buku pri većoj brzini, ne žurim da se ne bih previše zagrejao (još vozim nov auto)
taman kada se sve slegne (i cena) biće prilike.

Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
i? jel neko kupio?
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Koliko je lepša Vitara za Kinu, samo zbog drugačijih svetlosnih grupa... 

- Prikačeni fajlovi
-
- china.jpg (45.38 KiB) Pogledano 2791 put
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
https://www.youtube.com/watch?v=Gx09AyckbOc
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
koja je fora vise sa ovim segmentom i naslonom za ruku. vidim ni ovaj primerak sa max opremom nema naslon, isto i nova mazda cx-3...
Vitara S sa novim BoosterJet motorom

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Pojavio se ovaj novi motor i kod nas u cenovniku, 1.4 turbo, 140ks. Ide poseban paket opreme uz taj motor, Sport, a još nema detaljne specifikacije. 2wd košta 16.999, a 4wd 19.099e.
Negde sam našao da stiže do 200km/h, a ubrzanje do 100 je 10.2s. Kombinovana potrošnja 5.4l.
Negde sam našao da stiže do 200km/h, a ubrzanje do 100 je 10.2s. Kombinovana potrošnja 5.4l.
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Da,video sam. Ciji je motor 1.4 T ? 1.4 BOOS TERJET 4WD uparen sa aut.menjacem bi bio moj izbor.
http://suzuki-novisad.rs/wp-content/upl ... istike.pdf

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ima manje međuosovinsko od Yarisa ladno.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Fiat motor je to predvidevamMisha napisao:Da,video sam. Ciji je motor 1.4 T ? 1.4 BOOS TERJET 4WD uparen sa aut.menjacem bi bio moj izbor.![]()
Ja bih za dobar naslon za ruku fine pare dao, cak samo zbog njega uzeo skuplji paket.Nikolaa napisao:koja je fora vise sa ovim segmentom i naslonom za ruku. vidim ni ovaj primerak sa max opremom nema naslon, isto i nova mazda cx-3...
Odlicno si uocio ovaj problem.
I polovne automobile sa plitkim naslonom tj prekratkim ni ne gledam, a kamoli bez naslona.
BMW i Mercedes to jako dobro rade, bmw mozda i najbolje za moj ukus.
Ne znam kakvi su aftermarket i posto su, ali nije mi to-to.
Dobra sisa zlata vredi.
- vvti vlada
- Pridružio se: 18 Okt 2015, 15:38
Mnogo lep auto.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Danas sam imao priliku da vozim novu Suzuki Vitaru 1.6 benzin, prednja vuca, paket Elegance.
Jako sam prijatno iznenadjen, i bio je pravi trenutak za poredjenje, obzirom da se doslo na servis sa SX4, a onda u medjuvremenu probalo ovo vozilo.
Konkretni paket jeste najbolji od varijanti benzin sa prednjom vucom, ali prodavac iz Cacka je bio iskren i rekao da i paket Premium sasvim solidno zavrsava posao, jedino sto nema npr.kameru za voznju unazad.
U odnosu na Sx4 ovo je druga koncepcija, drugaciji je i od S-crossa koji je i nizi- narocito napred ali i generalno veci, a trenutno ako se naruci stize negde u martu sledece godine. Prodavac navodi da trosi oko 2l manje od SX4.
Inace, auto je 3cm kraci od SX4, a deluje da je znatno veci. Gepek je zadovoljavajuci, a u toku voznje osecaj je da je vozilo robusnije, a volan ne leti lako kao kod S-crossa, menjac je precizniji od SX4, generalno daje nekako bolji utisak od SX4.
Cena za Premium 14.600, a za Elegance 16.000 evra. Doplata za metalik boju je 450 evra, od nemetalik postoji samo bela. Cene su kazu ovde najnize u Evropi.
Primedbe da ima tvrdu plastiku za instrument tablu, sat na sredini i tome slicno nista ne smeta.
Jedan od kandidata za kupovinu ako bi se uzimalo novo vozilo.
Jako sam prijatno iznenadjen, i bio je pravi trenutak za poredjenje, obzirom da se doslo na servis sa SX4, a onda u medjuvremenu probalo ovo vozilo.
Konkretni paket jeste najbolji od varijanti benzin sa prednjom vucom, ali prodavac iz Cacka je bio iskren i rekao da i paket Premium sasvim solidno zavrsava posao, jedino sto nema npr.kameru za voznju unazad.
U odnosu na Sx4 ovo je druga koncepcija, drugaciji je i od S-crossa koji je i nizi- narocito napred ali i generalno veci, a trenutno ako se naruci stize negde u martu sledece godine. Prodavac navodi da trosi oko 2l manje od SX4.
Inace, auto je 3cm kraci od SX4, a deluje da je znatno veci. Gepek je zadovoljavajuci, a u toku voznje osecaj je da je vozilo robusnije, a volan ne leti lako kao kod S-crossa, menjac je precizniji od SX4, generalno daje nekako bolji utisak od SX4.
Cena za Premium 14.600, a za Elegance 16.000 evra. Doplata za metalik boju je 450 evra, od nemetalik postoji samo bela. Cene su kazu ovde najnize u Evropi.
Primedbe da ima tvrdu plastiku za instrument tablu, sat na sredini i tome slicno nista ne smeta.
Jedan od kandidata za kupovinu ako bi se uzimalo novo vozilo.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Varljive su cifre... Koliko vidim, Vitara je duga 4.17m, dok je SX4 4.15m, odnosno 4.11m u gradskoj verziji (street line/urban/GC), bez dodatnih plastika na branicima.