elMaestro napisao:Garancija na cipovan auto? Pa mozes li tebi neko da da garanciju na ispravnost tvog motora bez cipa? Ti ocekujes da cipujes auto, po mogucstvu za male pare i da dobijes garanciju na nesto sto si mozda sjebao pre cipa?
Послато са Nexus 4 уз помоћ Тапатока
dragvorl napisao:A jel ima garancija na motor pre chipa?
Ja kao vlasnik kola nisam obavezan da znam u kakvom mi je stanju motor. Imam pravo da se recimo, ne razumem. Taj koji radi to, bi trebao da ume da mi kaze da li mi je motor za cipovanje ili ne. Posto utvrdi da recimo jeste za cipovanje...Mislio sam da li mi daje garanciju da mi to sto on radi nece izazvati kvar određen broj kilometara?
McGruja napisao:
TDI napisao:Na svoj rad.
To mislim da svako daje, garanciju na upis mape u ECU
Evo ovako, da zaustavim tvoje razaranje u temi...
Tvoj motor je mator, cipovan zilione puta. Idi kod našeg partnera u Smederevo, i završi to
Posle prenesi iskustva
Mator jeste, ali sta si ovih hteo da kazes? Nisam siguran da sam te bas razumeo?
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
TDI napisao:Pa to jeste. Znaci nema garancije.
To je. Hoces vise snage, manju potrosnju, startnost, ali sa druge strane moras da budes spreman na veci rizik.
Grujo,
Ja te i dalje ne razumem. I ne bilo ti tesko da mi objasnis, ako nije problem. Kako je on to cipovan zilione pita?
Hoće da kaže da taj konkretan motor nije nepoznanica za tjunere, naprotiv, provaljen je sa svih strana, znaju mu se dobro mogućnosti a ima veliki izbor mapa za njega. U smislu nije na tržištu tri dana i cipovano je dva do sada u Nemačkoj pa niko ne zna sta i kako.
Koliko bi ja optimalno jos snage u KS mogao da dobijem kada bi ga cipovao?
Probao sam da vozim tog koleginog od 160 KS. Ide on, nema sta, to ne moze da se ospori. Razlika u odnosu na mog se oseca. On je isto to uradio svestan da je stepen sigurnosti smanjen. I zameniti je to za manju potrosnju i bolje ubrzanje.
Poslednja izmena od TDI u 18 Okt 2015, 16:10, izmenjeno 1 put ukupno.
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Pa da, postoji garantni rok određeno vreme, ali to nije garancija da se neće pokvariti.
Stepen sigurnosti postoji kod dr. stvari planinarska/padobranska užad, što MsG kaže i sajla za lift... neke vojno/policijske opreme...