Xepoj87 napisao:Nemoj da se ljutis, ali jako glup i bespoentan post.
Sent from my Sony
Jel tema cip tuning?
Jel se povela rasprava oko odobravanja i negodovanja cipovanja?
Jel se pominjaolo fabricko cipovanje uz zadrzavanje garancije?
1. Pominjao sam primer fabrickog cipovanja, odnosno reprograma u skolopu redovnog servisa, koji sprovodi Audi za pojedine modele. Za mene je to bila novina i prvi put cujem da se radi nesto slicno, tako da verujem da nisam jedini.
Sta je tu glupo i bespotrebno?
2. Izneo sam svoj stav na raspravu koje je bila na predhodnoj strani. Gde sam obrazlozio da ne podrzavam cipovanje motora i da zastupam teoriju da je danas bas siroka lepeza motora da kupac moze da bira sta mu najvise odgovara.
Sa ovim mozes da se slazes ili ne slazes, ali ako su o istoj temi diskutovali nekoliko clanova a ja samo izneo svoj stav koji sam obrazlozio, sta je onda tu glupo i bespotrebno?
3. Izneo sam primer da sam i pored toga sto se protivim cipovanju motora, odradio cip na svom autu iz razloga sto sam napravio veliku gresku kod odabira motorizacije. Jednostavno to je moja greska koju priznajem i prihvatam, pa sam bio primoran da uradim nesto sto se kosi sa mojim stavovima da bi koliko toliko ublazio gresku koju sam napravio.
Kao i da cu sa sledecim autom u potpunosti ispraviti gresku nabavkom automobila sa adekvatnom motorizacijom od minimum 3.000ccm i +300KS, a ne da ponovo moram da posezem za cipovanjem koje ne podrzavam.
Ovo je bilo cisto objasnjenje, da mi neko ko je upucen u to da sam cipovao A4 ne bi replicirao sa "Sta se bunis protiv cipa a i sam si cipovao svoj auto".
Opet ne vidim nista glupo i bespotrebno.
PS - Zamisli kada bi svi za postove koji im se ne svidjaju ili ih iz bilo kojeg razloga smatraju nepotrebnim, poceli da lepe etikete ispod takvih posotov "GLUP POST"
Ne ljutim se al razmisli o tome i nacinu konverzacije.