Mobilne telekomunikacije
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
TDI,
Ovako kako je Bane rekao ili uđi u store, pritisni one tri tačke na dnu, izaberi my apps i tu bi u listi trebao da imaš instalirane i deinstalirane aplikacije, nađi here drive i klikni, pojaviće se opcija da instaliraš ponovo
Ovako kako je Bane rekao ili uđi u store, pritisni one tri tačke na dnu, izaberi my apps i tu bi u listi trebao da imaš instalirane i deinstalirane aplikacije, nađi here drive i klikni, pojaviće se opcija da instaliraš ponovo
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Nokia 520 lumia je u pitanju. Windows 8.1 . I kada udjem u store i stisnem te tri tackice imam opcije pretraga i podesavanja. My Apps nemam. Ta opcija mi je delovala najjednostavnije od svih koje mi je Bane predlozio.
Ako uradim soft reset telefona, hoce mi se izbrisati slike i ostala multimedija?
Ako uradim soft reset telefona, hoce mi se izbrisati slike i ostala multimedija?
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Odradi savet br 2.
Znaci, idi na link koji sam ti napisao.
Pritisni Bing search dugme, to je skroz desno dugme (kapacitativno dugme), pored Home dugmeta.
Kada se otvori, imas dole kao neke grabulje. Klikni. Pali se kamera.
Kameru usmeri na Qr kod na sajtu (pise Here Drive), kod je sa Leve strane.
Kada ga kamera snimi, izlazi ti link na ekranu.
Klikni.
Sacekaj.
Otvara se Windows Store sa Here Drive.
Prpvereno, sad sam ja pokusao, da vidim da me nije cepio slog u medjuvremenu...
Znaci, idi na link koji sam ti napisao.
Pritisni Bing search dugme, to je skroz desno dugme (kapacitativno dugme), pored Home dugmeta.
Kada se otvori, imas dole kao neke grabulje. Klikni. Pali se kamera.
Kameru usmeri na Qr kod na sajtu (pise Here Drive), kod je sa Leve strane.
Kada ga kamera snimi, izlazi ti link na ekranu.
Klikni.
Sacekaj.
Otvara se Windows Store sa Here Drive.
Prpvereno, sad sam ja pokusao, da vidim da me nije cepio slog u medjuvremenu...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Lenovo je malo svežiji model, u ovom poređenju.dunx81 napisao:Blic pitanje, Lenovo 6000 ili Huawei g620s? Kolega s posla u dilemi.
t
Huawei y625 je isto kao Lenovo a6000 model 2015god, možda bolje poređenje, u tom sl ja bi Huawei.
Ova dva su u ponudi Telenora pa zato pitam.
- nuk
- Kontakt:
Ništa meni nije jasno, ovako treba da budeTDI napisao:Nokia 520 lumia je u pitanju. Windows 8.1 . I kada udjem u store i stisnem te tri tackice imam opcije pretraga i podesavanja. My Apps nemam. Ta opcija mi je delovala najjednostavnije od svih koje mi je Bane predlozio.

Jedino ti ostaje Banetova opcija sa QR kodom onda, evo ga, levi kod

- TDI
- Banned
Imam samo jednu od tri opcije, plus pretraga. Probacu ovo kako me je uputio imenjak, pa javljam sta sam uradio.
Soft resetom ne brišeš ništa ili ugasiš pa uključiš ili držiš "power" i utišavanje dok se ne ugasi i uključi opet. Ignorišeš natpise na ekranu. Ako ti ovaj scan na pomogne jedino da menjaš region fona, na US i tako postaviš i jezik pa instaliraš Drive ako uspe i opet vratiš region i jezik kako je bilo. Sem toga ništa
Da li je neko uzimao refurbished telefone na Aliju?
Moze li se ocekivati da su dobro popravljeni?
Moze li se ocekivati da su dobro popravljeni?

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Mojoj kevi Motorola V3 refubrished šljaka već godinu dana. osim baterije koja je stigla naduvena, kao i Stefanu, sve ostalo je ok.
Uzeo ja nokiju 3310 za babu. Sta znam u dobrom je stanju al vidi se da nije nova a i ona plastika mi deluje kao da je uradjena na 3d stampacu. Pritom su mi debili naplatili carinu/pdv 750 din na telefon od 12$ tako da obavezno naglasite da ne upisuju gift i da upisu realnu cenu proizvoda.
- TDI
- Banned
Idemo dalje...
Agonija se nastavlja...
Probao sam taj savet br.2 i sve je islo super do jednog momenta...
Kada prebacim region i jezik na engleski, nece ni da otvori opciju za instaliranje. A kada je na sprskom, kaze: ,,Aplikacija nije dostupna. Do ovoga je mozda doslo jer je potrebno da azurirate softver telefona, jer je aplikacija iksljucivo vezana za drugog dobavljaca mobilnih usluga ili nije dostupna u vazoj zemlji ili regionu.
Probao sam i da prebacim sve na engleski, ali opet nista.
Agonija se nastavlja...
Probao sam taj savet br.2 i sve je islo super do jednog momenta...
Kada prebacim region i jezik na engleski, nece ni da otvori opciju za instaliranje. A kada je na sprskom, kaze: ,,Aplikacija nije dostupna. Do ovoga je mozda doslo jer je potrebno da azurirate softver telefona, jer je aplikacija iksljucivo vezana za drugog dobavljaca mobilnih usluga ili nije dostupna u vazoj zemlji ili regionu.
Probao sam i da prebacim sve na engleski, ali opet nista.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Tebi je 520 uzeta na paket? Verovatno zbog toga mada je meni 640 uzeta u Telekomu i region i jezik su mi English US, zbog Cortane.
sent from Lumia 640LTE using Tapatalk Classic
sent from Lumia 640LTE using Tapatalk Classic
- TDI
- Banned
Jeste. U Telenoru. I zeznuo sam se kao nikad. Ali ako je za utehu, istice za 3 meseca.
- nuk
- Kontakt:
Nema to veze, Lumie nisu brendirane nego, da nisi ti i dalje na W8, da li si uopšte ažurirao sistem na W8.1?